Και ετσι για την ιστορια , δε ξερω τι κλιμα εχετε εσεις εκει κατω , εδω παντως , αμα μενεις λιγο πιο εξω απο το κεντρο και αφησεις το αμαξι σου ακαλυπτο θα το βρεις πλυμενο το πρωι και ας μην εχει βρεξει ...
Υγρασια λεγεται.
Φερε την μαουνα σου κατα δω , αστην 2 νυχτες εξω και δοκιμασε να την βαλεις μπροστα και να μου πεις εντυπωσεις.
Στην τελικη... αν ο σημαντικοτερος παραγοντας για την μακροβιοτητα της μοτοσυκλετας , ειναι τα προβλεπομενα σερβις της ... ο 2ος σημαντικοτερος ειναι ο χωρος φυλαξης της.
Εγω δυστηχως την αφηνω στην ακαλυπτη αυλη μου και την σκεπαζω μονο οταν προκειτε να βρεξει.
Ψαχνω να βρω κανα τροπο να περασει οσο πιο ανωδυνα για την μηχανη μου και αυτος ο χειμωνας μεχρι να αξιωθω να κανω μια αποθηκη.
Αρα η ερωτηση μου δεν ειναι και τελειως για "
"
Ενταξει ξεκινησα το ποστ για να πουμε και καμμια μαλακια , καμμια εξυπναδα , καμμια χαζομαρα ...
χαβαλες να γινετε ... αλλα να πουμε και 2 σωστα πραματα βρε αδερφε .
Ο Νικος απο Βολο μαλλον ξερει γιατι λεω , που εκει ειναι ακομα χειροτερα μιας που το κλιμα εκει ειναι θανατος.
Ασε εκει την μηχανη εξω για ενα χρονο και οταν σαπισει ολοκληρη, μην αναρωτηθεις γιατι θα παει για παλιοσιδερα.
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.