Ερωτηση...

Ερωτηση...  

Από: Aris. στις 02/12/2009 5:59 μμ.

Καθε χειμωνα ,κλασικα, την πρωινη παγωμενη εκινηση της μηχανης, ακολουθει ενα ασπρο ντουμανι (καπνος) απο τα τελικα των εξατμισεων ...
Νομιζω πως το μεγαλυτερο μερος του καπνου δεν οφειλετε μονο στην παγωνια αλλα κυριως στην υγρασια που συσσωρευεται μεσα στα τελικα κατα τη διαρκεια της νυχτας. Μπορει να κανω και λαθος....

Anyway .... η ερωτηση μου ειναι :

Θα ηταν καλο να βουλωνω τις εξατμισεις πριν πεσω για υπνο ? θα μειωθει ο καπνος το πρωι ?
Γενικα .. βοηθαει καθολου ή τσαμπα θα το κανω ? (αν)
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: Ερωτηση...  

Από: denthnpalevw στις 02/12/2009 6:04 μμ.

δοκιμασε αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι. μεχρι να ζεσταθει παλι ετσι θα κανει. προσωπικη αποψη παντα
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: Sprinter στις 02/12/2009 6:08 μμ.

Αν ειναι καπνός να ανησυχείς. Αν είναι ατμός δε τρέχει τίποτα
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: denthnpalevw στις 02/12/2009 6:17 μμ.

http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: Aris. στις 02/12/2009 6:31 μμ.

Sprinter" Αν ειναι καπνός να ανησυχείς. Αν είναι ατμός δε τρέχει τίποτα "

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Tpap στις 02/12/2009 7:23 μμ.

Aris."Θα ηταν καλο να βουλωνω τις εξατμισεις πριν πεσω για υπνο ? θα μειωθει ο καπνος το πρωι ?:mrgreen"

Από: Sprinter στις 02/12/2009 7:48 μμ.

Κύριε Αρη παρακαλώ όταν με κάνετε quote να μην παρεμβαίνετε με εξτρα σμαιλάκια στα λεγόμενά μου. Στα δικά σας λογάκια μπορείτε να βάζετε όσα καραγκιοζάκια θέλετε. Ευχαριστώ.

ΥΓ. Βγάλτο αυτό το stucked τελος πάντων βρε παιδί μου.. Ελεος τα ματάκια μας!
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:41, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.

Από: jimdom στις 02/12/2009 7:52 μμ.

Βγαζει αρκετο ασπρο καπνο αλλα γιατι να πειραξεις κατι?
Δεν νομιζω να εχει πουθενα προβλημα.κανει κ εφε δωρεαν!!!

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: john_street_triple675 στις 02/12/2009 7:59 μμ.

Εγώ νομίζω ότι καίει λάδια...

Να βάλεις τα 300V...

Από: Sprinter στις 02/12/2009 8:01 μμ.

john_street_triple675"Εγώ νομίζω ότι καίει λάδια...

Να βάλεις τα 300V... "

Από: Polymhxanos στις 02/12/2009 8:14 μμ.

Μπας και είναι κόλπο αλά James Bond για να σε χάνουν οι οχθροί άμα σε παρακολουθήσουν;

Αρχικά ομίχλη να μην σε βλέπουν, κι άμα επιμείνουν γλυστράνε στα λάδια και τσακίζονται, με τον aris να πετάει κλασσική θανατερή jamesbondικη ατάκα τύπου ''σκοτώνει το μηχανάκι μου''

1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Από: Aris. στις 02/12/2009 8:59 μμ.

Κυριε Sprinter , Internet ειναι, ο,τι θελω κανω . Κανε μου μηνυση

Κατα τα αλλα, σας ευχαριστω ολους σας ,για τις διαφωτιστικες σας απαντησεις !

Από: Sprinter στις 02/12/2009 9:06 μμ.

Aris."Κυριε Sprinter , Internet ειναι, ο,τι θελω κανω . Κανε μου μηνυση

"

Α φιρί φιρί το πάς... Μη μου κλαίγεσαι και μου παρεξηγείσαι μετά ε?

Είδες τι επαθε ο ειδικός γραμματέας με το ιντερνετ...

Από: Aris. στις 03/12/2009 10:22 πμ.

Και ετσι για την ιστορια , δε ξερω τι κλιμα εχετε εσεις εκει κατω , εδω παντως , αμα μενεις λιγο πιο εξω απο το κεντρο και αφησεις το αμαξι σου ακαλυπτο θα το βρεις πλυμενο το πρωι και ας μην εχει βρεξει ...
Υγρασια λεγεται.
Φερε την μαουνα σου κατα δω , αστην 2 νυχτες εξω και δοκιμασε να την βαλεις μπροστα και να μου πεις εντυπωσεις.
Στην τελικη... αν ο σημαντικοτερος παραγοντας για την μακροβιοτητα της μοτοσυκλετας , ειναι τα προβλεπομενα σερβις της ... ο 2ος σημαντικοτερος ειναι ο χωρος φυλαξης της.
Εγω δυστηχως την αφηνω στην ακαλυπτη αυλη μου και την σκεπαζω μονο οταν προκειτε να βρεξει.

Ψαχνω να βρω κανα τροπο να περασει οσο πιο ανωδυνα για την μηχανη μου και αυτος ο χειμωνας μεχρι να αξιωθω να κανω μια αποθηκη.
Αρα η ερωτηση μου δεν ειναι και τελειως για " "
Ενταξει ξεκινησα το ποστ για να πουμε και καμμια μαλακια , καμμια εξυπναδα , καμμια χαζομαρα ...
χαβαλες να γινετε ... αλλα να πουμε και 2 σωστα πραματα βρε αδερφε .
Ο Νικος απο Βολο μαλλον ξερει γιατι λεω , που εκει ειναι ακομα χειροτερα μιας που το κλιμα εκει ειναι θανατος.
Ασε εκει την μηχανη εξω για ενα χρονο και οταν σαπισει ολοκληρη, μην αναρωτηθεις γιατι θα παει για παλιοσιδερα.

Από: Cpt. Haddock στις 03/12/2009 10:35 πμ.

Aris."[...] Αρα η ερωτηση μου δεν ειναι και τελειως για " "
[...]"

Να με συμπαθάς, αλλα η ερώτηση

Aris."Θα ηταν καλο να βουλωνω τις εξατμισεις πριν πεσω για υπνο ? θα μειωθει ο καπνος το πρωι ?
"

Δεν είναι απλώς για (πολλά) είναι και για :πολλά κλάματα:

Δεν έχεις δει αυτοκίνητο να παιρνει μπροστά σε κρύο πρωινό; Δεν έχεις προσεξει οτι βγάζει ατμό;
Δεν είναι λογικό;
Η μηχανή ΓΙΑΤΙ να διαφέρει;
Ασε που έτσι και ξεχάσεις κανενα πρωί την τάπα τότε θα έχουμε πολλά

"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."