ρε τρελε... λωλαθηκες ωρε???? τι ειναι ολα τουτα?
τοσο κωλογερος εισαι κ δεν σου φαινεται?? ή τοσο παλαβος??
ρε, δεν το ειχα παρει χαμπαρι το θρεντ τοσο καιρο, που κρυβοταν????
εγω, μιας κ μικρο παιδακι
, δεν εχω αλλαξει πολλα μηχανακια..
1998 κλασικα honda astrea grand κ ηλιθιες καγκουριες ξεκρανωτη κ με παντοφλα συνηθως, απο τοτε αποκομισα κ ενα φανταστικο καρουμπαλο στην κεφαλα μου που βασιλευει ακομα..
ευτυχως ειμαι ακομα ζωντανη...
1999 honda_xr650L με το οποιο ημουν πολυ σουργελο, γιατι φυσικα δεν το εφτανα, και ολο επεφτα οταν επρεπε να σταματησω. στα φαναρια πηγαινα στα πεζοδρομια, χοροπηδαγα η μιση κατω, κ αλλα τετοια τραγελαφικα, αλλα ημουν 19-20 χρονων, η μιση στα κιλα κ στα μυαλα.. οποτε, ολα δικαιολογοντουσαν τοτε...
οταν καταλαβα πια οτι ημουν κοντη κ επρεπε να παρω κατι αλλο, κ χωρις μανιβελα μπας κ σωσω το γονατο, κατεβηκα κυβικα..
επισης, να τονισω οτι δεν ειχα ιδεα απο μηχανακια τοτε, μηχανολογικα κ εγκυκλοπαιδικα γενικως, απλα καβαλαγα οτι γουσταρα εμφανισιακα...
2001 DR200 κοριτσιστικο, γλυκουλι κ ευκολο.. κ το βασικοτερο, το εφτανα!!!
το κρατησα για λιγο καιρο, μηχανακι πολης σουπερ!!
2003 honda Xr125 μαυρο, ψιλοπειραγμενο τοτε απο ενα φιλο, παλι μηχανακι πολης..
η εννοια ταξιδευω με μηχανη δεν ειχε αναπτυχθει στο μυαλουδακι μου.... αν κ, με τουτο, εκανα το πρωτο μου μακρινο βολτακι στην Χιλιαδου... κ μετα ολο κ καπου σε κοντινα μερη.. κ εκει αρχισαν να μπαινουν ψυλοι στ αυτια μου... για μια σοβαρη μηχανη επιτελους....
2005 bmw F650.. οχι αγορασμενη απο μενα, αλλα ηταν σαν δικια μου...
βαρυ... αλλα η πρωτη μου επαφη με "σοβαρο" ας πουμε μηχανακι..
2007 harley davidson 883R sportsterκολλητου φιλου... την κρατησα αρκετα... αυτος μετα πηρε ντουκατι...
την γουσταρα τρελά!! αλλα ψιλοντρεπομουν.. με κοιταζαν σαν ουφο.. ειχε σπασει κ η εξατμιση...
αρχισα να θελω ταξιδια πολλα... να νιωθω την αισθηση του δρομου αλλιως.. εστω κ πανω σε ενα χαρχαρλει... της εκανα καμια 10,000 χλμ... σε λιγους μηνες... μετα εσπασε κ ο ιμαντας...
2008 triumph bonneville black ερωτας λεμε! την ειδα σε μια εκθεση μοτο, κωλοφτιαγμενη βεβαια, σε μαυρο κοκκινο... οκ, λεω, αυτο θελω..
μετα αρχισα να ψαχνω κ μηχαναλογικα κ ιστορικα κ τα παντα.. ως τοτε, δεν ηξερα κ πολλα, περα απο τα βασικα... ωραιοι ηχοι = εξατμισεις, δικυλινδρα, 4κιλυνδρα, τετοια... μετα, μπηκα σε ευρωπαικα μονοπατια.. κ γουσταρα παρα πολυ! 52,000χλμ μαζι της... εξωτερικο, αγωνες, κυπελλα, καλλιστεια, ελευθερια... μονο ελευθερια... τιποτα αλλο δεν θελω...
ηταν να μην κανω την αρχη...
2010 triumph thruxtonπιο μεγαλος ερωτας...
το ταξιδι μολις ξεκινησε...
παντα ζηλευα την δεκαετια του 80 στα μηχανακια... rgv, gpz, boldor... πολυ θα ηθελα να τα ζουσα... "ζηλεψα" dennis g, σπριντερ κ τον τρελο!!