[quote="MONSTER7":327q6ceo]
galileos"MONSTER7"Καλησπέρα σε όλη την ομάδα ...
Ποιο συνεργείο προτείνεται από άποψη εξυπηρέτησης ,τιμών και γνώσεων από προσωπική σας εμπειρία πάντοτε ..ακούω πολύ καλά λόγια για τον Σακη κοντή αλλά είναι απίστευτα αρκετα μακρια για εμένα ..
"
Μπορείς να μας ενημερώσεις πόσο μακριά είναι το συνεργείο από εσένα; Χωρίς παρεξήγηση!"
Καμία παρεξήγηση..μένω ελευσινα ...
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote:327q6ceo]
Καλησπέρα. Από τότε που έχω το εργαλείο μου δεν έχω αμελήσει σέρβις. Το θέμα μου είναι ότι βρίσκομαι εκτός Αττικής και προσωπικά το συνδυάζω πάντα με ένα μινι οδοιπορικό ή ταξιδάκι. Δεν έχω πάει σε άλλους αλλά από όσα έχουν γραφτεί εδώ, στατιστικά, σαν το συνεργείο του Σάκη δεν υπάρχει.
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα από εκεί να γνωριστείς με τα παιδιά να συζητήσεις μαζί τους τι ακριβώς θες, πόσο θα κοστίσει κλπ. Επίσης, καλό θα ήταν να είσαι πάντα εκεί, όχι μόνο σε αυτό το συνεργείο, να ελέγχεις να συζητάς με τους μάστορες-μηχανικούς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, χωρίς φυσικά να γίνεις βάρος, σπασοκλαμπάνιας, πολυλογάς και ξερόλας όταν δουλεύουν. Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες και φύγεις αξιολογείς τα πράγματα και αν θες πας ξανά ή δεν ξαναπατάς.
Τι εργασίες θες να κάνεις; Σέρβις ή απλό έλεγχο;
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...