Tigrisss"ρε παλικάρι.....
οπως και συ φανταζομαι, ετσι και εγω δεν εχω ιδέα απο τεχνικά ζητηματα (ή αν έχω καποια ιδέα, σιγουρα δεν λεγομαι και ειδικός)
Δε μας ειπες ποτέ, νομίζω, τι εννοείς μεγάλο σερβις.
σου προτειναμε τον πιο τιμιο μαστορα της Αττικής, που συνήθως αφήνει τη δουλειά του και εξηγεί στον καθε ασχετο σα και σενα και μενα, τι εφτιαξε στο μηχανακι του και γιατί το εφτιαξε. Δεν κλεβει, δε κανει περιττά πραγματα, αλλά δεν γίνεται να πας εσυ τώρα (και ο καθένας, επειδη βλέπω οτι είσαι και παρεξηγιαρης) και να απαιτεί να εξυπηρετηθει άμεσα επειδή ειναι απο Ελευσινα, μέγαρα κτλ.
Εγω μενω φαληρο, και αν δεν ειναι για λαδια, το αφηνω το μηχανακι και γυρίζω με τα μέσα. Εμπιστευομαι.
112.000 χλμ εχει το μηχανακι μου.
εσυ θεωρείς παραλογο να πας πολυγωνο για σερβις.
όλοι οι υπόλοιποι το θεωρούμε λογικό."
Καλησπέρα παλικαρά μου "ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΑΡΗΣ" δεν είμαι σε καμία περίπτωση απλά δεν δέχομαι ειρωνεία από τον καθε βλάκα εδώ μέσα που είναι πίσω από ένα πληκτρολογείο και κάνει τον πονηρό ..
Πήγε και έκανε copy paste τις κουβέντες μου και γελάει δεν είμαι κανας πιτσιρικάς ούτε νομίζω να ειρωνεύτηκα εγω κανένα από την ημέρα που έγινα μέλος εδώ ..
Δεύτερων είπα απλά ότι είναι λίγο μακρια για έμενα και είναι άποψη μου καθαρά !ζήτησα γενικά γνώμες και εμπειρίες από εσάς για διάφορους μάστορες που πιθανών έχετε επισκεφτεί έτσι για να γίνεται και συζήτηση και απλά μου έκανε εντύπωση που όλοι λέγατε μόνο για εκείνων !δεν ζήτησα σε καμία περίπτωση να πάω καπου και να παρατήσει τα πάντα για να κάνει την δικιά μου δουλειά δεν ξερω που το διάβασες !μεγαλο σερβις εννοώ τα πάντα !απο λάδια,Μπουζια,φίλτρα δισκοπλακες τακάκια και ότι άλλο χρειαστεί γενικά ..
Τέλος δεν κατέκρινα κανένα !δεν έχω στα παντελόνια μου κανένα όφελος και πιθανών εκεί να πάω κιολας ..απλά υπάρχουν τόσα συνεργεία και δεν άκουσα για κανένα !(κολιας,προημαδης,Ίντερμοτο) κτλ ..αυτά..
Sent from my iPhone using Tapatalk