Re: ΤΕΛΙΚΗ ΤIGER 1050 ¶
Από: nikosdk στις 31/05/2016 11:20 μμ.
Από: sprint900 στις 02/06/2016 10:03 πμ.
Gdoc"nikosdk"Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη...
Αλλαξα λαστιχα, και απο metzeler m7rr πηγα σε michelin pilot power πριν λιγες μερες. Χθες μιας και δεν ψησαμε καναμε με κατι φιλους μια πολυ ωραια βολτα, (Βολο-Φαρσαλα-Καρδιτσα-Τρικαλα-Λαρισα-Βολο). Σε ανοιγμα στην εθνικη πριν τα Τρικαλα, ειδα το κοντερ να γραφει 263...!! Το μηχανακι ηταν για πρωτη φορα σταθερο σε αυτα τα χιλιομετρα. Δεν το ειχα δει ποτε πριν να πηγαινει πανω απο 242 (και ας ειχα βγαλει τον κοφτη) γιατι σε αυτα τα χιλιομετρα με τα metzeler κοσκινιζε αρκετα..! Πιεσα βεβαια αρκετη ωρα για να τα πιασω, αλλα εφοσον το μηχανακι ηταν σταθερο και μου εμπνεε εμπιστοσυνη δεν ειχα προβλημα.
ΥΓ. Καρφωμενος ακριβως απο πισω απο το R6 του κολλητου, παρ΄ολα τα 263 δεν μπορεσα να τον περασω
"
Μάλλον κάτι δεν είδατε καλά! Τα 263 δεν είναι τελική ταχύτητα... αλλά το υπόλοιπο χιλιομέτρων βενζίνης..."
Από: nikosdk στις 02/06/2016 11:26 πμ.
Gdoc"nikosdk"Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη...
Αλλαξα λαστιχα, και απο metzeler m7rr πηγα σε michelin pilot power πριν λιγες μερες. Χθες μιας και δεν ψησαμε καναμε με κατι φιλους μια πολυ ωραια βολτα, (Βολο-Φαρσαλα-Καρδιτσα-Τρικαλα-Λαρισα-Βολο). Σε ανοιγμα στην εθνικη πριν τα Τρικαλα, ειδα το κοντερ να γραφει 263...!! Το μηχανακι ηταν για πρωτη φορα σταθερο σε αυτα τα χιλιομετρα. Δεν το ειχα δει ποτε πριν να πηγαινει πανω απο 242 (και ας ειχα βγαλει τον κοφτη) γιατι σε αυτα τα χιλιομετρα με τα metzeler κοσκινιζε αρκετα..! Πιεσα βεβαια αρκετη ωρα για να τα πιασω, αλλα εφοσον το μηχανακι ηταν σταθερο και μου εμπνεε εμπιστοσυνη δεν ειχα προβλημα.
ΥΓ. Καρφωμενος ακριβως απο πισω απο το R6 του κολλητου, παρ΄ολα τα 263 δεν μπορεσα να τον περασω
"
Μάλλον κάτι δεν είδατε καλά! Τα 263 δεν είναι τελική ταχύτητα... αλλά το υπόλοιπο χιλιομέτρων βενζίνης..."
Από: Menkara στις 02/06/2016 4:41 μμ.
Από: Menkara στις 03/06/2016 4:49 μμ.
Tigrisss"θυμήστε μου λίγο, γιατί αυτό το μηχανάκι εχει πάει 263?
εχει καποια μηχανική βελτίωση?"
Από: nikosdk στις 03/06/2016 6:28 μμ.
Από: petric83 στις 05/06/2016 1:16 πμ.
Από: sprint900 στις 08/06/2016 5:08 μμ.
nikosdk"Ρε παιδια, τρολλ εκανα με τον συμπλεκτη, ελεος δλδ. Οπως επισης και με τις αναποδες οθονες, νομιζα πως καταλαβαινομαστε αλλα εκανα λαθος."
Από: kostastiger1050 στις 29/10/2018 10:07 μμ.
Από: Native στις 01/11/2018 10:33 πμ.
kostastiger1050"καλησπέρα παιδια διαβάζοντας ολα αυτα περι κοφτη κτλ θέλω να πω και την δικια μου αποψη μιας και με ενδιαφέρει να βγαλω των κοφτη που τελικα εχει το tiger στο δικο μου μηχανάκι..
Εχω tiger 1050 sport με φιλτρο προγραμα εξάτμιση mivv χωρις καταλύτες και ανοιγμένο φίλτρο κουτί..
Στο δυναμόμετρο έβγαλε 124.5 αλογα ροδα με πέμπτη ταχύτητα,
τωρα το πρόβλημα μου ειναι το εξής οτι το μηχανάκι εχει κοφτη συγκεκριμένα στην εκτη και αυτο γιατί πανω στο δυναμόμετρο εβγαλε με 6 118 ροδα και στο ίδιο δευτερο πατημα με 5 εβγαλε 125 αρα έχει κοφτη στην εκτη, αυτό προσοπικα μου δημιουργεί το έξης πρόβλημα το μηχανάκι παει πολυ καλα με πεμτη ανοίγει γρήγορα μέχρι τα 225 και με το που ρίχνεις εκτη βλεπεις με αρκετή δυσκολια 240 για μενα θα ηθελα να βγαλω το κοφτη στην εκτη γιανα πηγαίνει οπως πρέπει να πηγαινει και με εκτη. οποιον ρωτησα δεν ξέρει καν οτι εχει κοφτη στην εκτη ο προγραμματιστείς μου,μου ειπε οτι πρέπει να βάλω εγγεφαλο απο το παλιό το tiger. όποιος ξέρει κατι ας βοηθήσει.. ευχαριστώ"
Από: kostastiger1050 στις 03/11/2018 5:40 μμ.