φιλε και γω κάτοχος street είμαι
εμενα δεν βρίσκει το σωληνάκι στο φανάρι πάντως..
γενικά δε βρίσκει πουθενά άρα κάτι κάπως δεν βρίσκετε σωστά..
μάλλον με το πιαστράκι στο πλαστικό τις ρόδας? λέω γω τώρα...
Καλά για εργαλεία.. περιττό..
Οριακά bike το κουτάκι του συναγερμού μαζί με τα καλώδια σε συγκεκριμένο σημείο κάτω από την σέλα.
έχω και όλα τα χαρτιά τις μηχανής ακριβώς διπλωμένα διπλα στη μπαταρία... και πάνω από όλα αυτά βάζω ένα λεπτό πανάκι... που άμα κάνω και το διπλώνω...
δεν κλείνει η σέλα....
Έχω να σου προτείνω για χώρους 2 πράματα.
Μη βάλεις το άθλιο -τουλάχιστον για μένα- βαλιτσάκι του ρεζερβουάρ που δίνει η triumph με μαγνητάκια..
Είμαι λάτρης του δέρματος στο ντεπόζιτο, έτσι σου προτείνω το κλασικό BAGSTER μαζί με μια αποσπώμενη βαλίτσα που κουμπώνει πάνω στο δέρμα με clips ( 120 eurobalakia to derma + 120 μια μεγάλη βαλίτσα)
και ακόμα ένα βαλιτσάκι που μου άρεσε είναι τις triumph το Tailbag αλλα προϋποθέτει να είσαι μοναχικός καβαλάρης
πάλι μακρηγόρησα...
Καλές βόλτες φιλε !
a! και επί τις ευκαιρίας... όταν στα 1000 πας για αλλαγή λαδιών... Πες μου σε παρακαλώ ποσα σου ζήτησε
εμενα πάντως μου πήρε 20euro/L x 3.5 λίτρα = 70euro + 10 euro φίλτρο λαδιού = ΣΎΝΟΛΟ 80 euro.
και χωρίς εργατικά, όπως μου είπε...
Έπρεπε να τον ευχαριστήσω δηλαδή κιόλας
P.S .
Είναι θέμα γούστου καθαρά..
Αλλα..
Μην τα αλλάξεις τα φανάρια
Street Triple χωρίς τα δυο του ματια ?
... απαπα ΈΓΚΛΗΜΑ!
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.