john_street_triple675"Εγώ είχα ψάξει στα αξεσουάρ της Triumph αλλά δεν υπήρχε. Επίσης κ στο ίντερνετ στο British Customs.
Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
Άυριο θα πάρω να ρωτήσω τιμές!"
To British-customs einai amerikaniko kai...
επειδή την πάτησα για τα καλά με αγορές online από Αμερική.
Σας συνιστώ την προσοχή! ! ! !
Πάντα μα πάντα πρέπει να υπάρχουν 2 παράγοντες πριν αγοράσει κάποιος.
1on) Ρωτάς αν η μεταφορική εταιρία που συνεργάζεται είναι η USPS. (United States Postal Service) Είναι η Κρατική μεταφορική touς εταιρία, η USPS σε μας είναι τα ΕΛΤΑ.
Αν ναι.. συνεχίζεται στην αγορά..
αν όμως συνεργάζεται με την UPS p.x. που είναι ιδιωτική και είναι επίσης και στην ελλάδα....
-----ΔΕΝ ΑΓΟΡAΖΕΤΕ.-----
2on) ζητάτε από τον πωλητή να αλλάξει την τιμή του προϊόντος που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία
και να την βάλει το πολύ 70$, όχι παραπάνω.
(Μην ανησυχείτε οι πωλητές γνωρίζουν.. δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο giautous και συνήθως όλοι την κάνουν αυτήν την εξυπηρέτηση)
Με αυτούς τους 2 ορους μπορείτε να αγοράσετε ανεπιφύλακτα από Αμερική πληρώνοντας σαν extra μονο 6 euro (τέλη παρουσίασης τελωνείου)
Οι ιδιωτικές εταιρίες έχουν "πρόβλημα" με το τελωνείο..
το πακέτο μένει στο τελωνείο και χρειάζεται εκτελωνισμό.
Εμενα για πακετάκι με 2 grips και 2 βαρίδια αξιας -με μεταφορικά- 130euro μου ζητούσε το τελωνείο στα σπάτα 68 euro για εκτελωνισμό..
Αλλα άμα πάω εγώ για να το εκτελωνίσω.. (είμαι από λάρισα)
και επειδή προφανώς και δεν μπορώ να πάω αθηνα για να εκτελωνίσω 2 grips.. (ΈΛΕΟΣ...
) έρχεται η UPS και λέει πως
***K.τάδε Έχουμε εμείς έναν "αυτοεξουσιοδοτιμενο" Εξωτερικό συνεργάτη ο οποιος μπορεί να εκτελωνίσει το δέμα για σας!
Η αμοιβή του είναι 65 ευro! (χαΧΑαχΑΧαχα ! με πιάσανε τα γέλια.
.)
Mου ζητούσαν 132 euro για δέμα που κόστιζε ΜΕ μεταφορικά 130euro!
Προφανώς τους έβρισα Χυδαία μπορώ να πω.. και τους είπα να τα κάνουν ότι θέλουν.. από μένα δεν περνούν φράγκο.
Γιαυτο προσοχή παίδες ! το κράτος μας δεν αστειεύεται..
P.S. Aν κάποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι πιο συγκεκριμένο για το πως πρέπει να κινηθεί.. ας μου μιλήσει πριβέ.. Μην ισοπεδώσουμε και το threat τελείως
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.