Re: street triple r vs street triple ¶
Από: 955i στις 08/09/2010 3:06 μμ.
955i!
Από: bekris στις 08/09/2010 3:42 μμ.
denthnpalevw"ελεγα να αφησω αλλους να απαντησουν αλλα......
1200 ευρω ειναι αρκετα χρηματα και με αυτα μπορεις να μεταμορφωσεις το απλο σε κατι πιθανον πολυ καλυτερο του R, αν οντως το θες και το χρειαζεσαι...
το απλο ειναι κατι υπεραρκετο για τον μεσο αναβατη. Ακομα και μαμα εχω δει με τα ματια μου ενα παλικαρι που το πηγαινε σφαιρα Σερρες. Μπραβο του...
1200 ευρω δεν ειναι λιγα χρηματα.... μην τα περιφρονειτε ετσι λεγοντας R η τιποτα....
Οσο για μηχανικα προβληματα δεν πιστευω οτι εχει κατι παραπανω απο τα αλλα μηχανακια..... Αυτο που εχει παραπανω ειναι χαρακτηρας....
δεν θελω να πεισω κανεναν, εγω εχω το μηχανακι μου και το χαιρομαι ....."
Από: denthnpalevw στις 08/09/2010 4:12 μμ.
Από: Sprinter στις 08/09/2010 4:25 μμ.
Από: johnygalan στις 08/09/2010 4:28 μμ.
doohan"babis1980"Ρε παιδιά τελικά είδατε ότι έσεις δεν έχετε χιουμορ;"
Που το καταλαβες βρε θηριο μεσα σε ενα μηνα που εισαι εγγεγραμενος στο Φορουμ?Εγω Δυο χρονια τωρα δεν πηρα χαμπαρι τιποτα!
"
Από: Natassa_triple στις 08/09/2010 4:31 μμ.
Από: babis1980 στις 08/09/2010 4:47 μμ.
doohan"babis1980"Ρε παιδιά τελικά είδατε ότι έσεις δεν έχετε χιουμορ;"
Που το καταλαβες βρε θηριο μεσα σε ενα μηνα που εισαι εγγεγραμενος στο Φορουμ?Εγω Δυο χρονια τωρα δεν πηρα χαμπαρι τιποτα!babis1980"Δεν το πιασατε καθόλου το όλο θεμα...."
Το πιασαμε Ρε Μαγκα!!babis1980".υπήρχε περίπτωση
λογικός άνθρωπος να πει σοβαρά δωσε μου εσύ την διαφορά.... "
Διαβασα μολις μια λιγο παραπανωbabis1980"άλλα όπου μύγα...."
Τι εννοεις εδω γιατι το iq μου δεν μου επιτρεπει να ακολουθησω το φευγατο χιουμορ σου!!babis1980"Με σύντομη έρευνα αγοράς για μεταχειρισμένο που έκανα βρήσκω καλές ευκαιρίες...."
Μιλας για μετ/νο μοτο 2-3 ετων με 7500 και σου φαινοντε πολλα τα 9-10000 για καινουργιο? Εγω νομιζω οτι τα μετ/μενα που βρηκες ειναι πολυ πιο ακριβα απο την εμπορικη τους αξια παρα το Καινουργιο triplebabis1980"Το R είναι καλύτερη περίπτωση για τα χρήματά του "
Μα τι λες του ανθρωπου ,αφου το ανεβασανε 190 ολοκληρα ευρω(και μαλιστα χωρις να μας ενημερωσουν)και τωρα μας λες οτι ειναι καλη περιπτωση για τα λεφτα του?Σου θυμιζω:babis1980"νομίζω ότι όσο καλό και να είναι το R η τιμή είναι εξωφρενική. "babis1980"Αν θες το απλό μπορείς να βρεις παρώμοια μηχανάκια (honda, yamaha, suzuki) με πολύ πιο χαμηλές
τιμές και με καλύτερο εξοπλισμό και λιγότερα μηχανικά προβλήματα. "
Παρομοια οχι!!Πιο φθηνα ναι!!Το μονο που διαθετουν ειναι το ABS Αν κανω λαθος διωρθωσε με σε παρακαλω!
Αληθεια!!Δεν μου λες και μενα τι μηχανικα προβληματα εχουν τα triple ?babis1980"Το μοναδικό καλό που έχει η triumph
αυτή την στιγμή είναι ο άτοκος διακανονισμός που προσφέρει. Αν δεν έχεις φράγκο λοιπόν πας triumph κατευθείαν."
Σουθυμιζω οτι λιγο πιο πανω αλλα ελεγες:
....όταν έχει αλλάξει η τιμή 500 ευρώ πάνω και τα 300 είναι για
τον ΦΠΑ και τα υπολοιπα 200 είναι όλα κοροιδία εσύ τι καταλαβαίνεις; Σαν να πας στο περίπτερο να πάρεις
τσιγάρα, το πακέτο να λέει 3,2 και να πληρώσεις 3,5 γιατί ο περιπτεράς σπουδάζει το παιδί του στην πάτρα.
Επειδή η triumph κάνει την "άτοκη" προσφορά ανεβάζει ταυτόχρονα τις τιμές;
Με λιγα λογια σαλατα ροκα παρμεζανα!!!Οχι Φιλε cimics να μην πας στη triumph γιατι σπουδαζουν τα παιδια τους στη Πατρα και ο καθενας πουλαει οσο θελει και με λιγα λογια θα σε κωλοπιασουν!!!babis1980"Πάντως εδώ που τα λέμε δεν έχει και πολύ δύναμη το street triple"
Με ποιο το συγκρινεις Αγαπητε?Με το Hornet ?Oσο για το speed αστο ξεχνα το!!Μολις μαθεις τιμη θα παθεις εγκεφαλικο....Υπ'οψην μεσα στην τιμη Και αυτου του μοντελου θα ειναι και τα διδακτρα ετσι
Υ.Γ.Ευχομαι πραγματικα να παρεις αυτο που Γουσταρεις και οχι αυτο που Μπορεις!!! "
Από: bekris στις 08/09/2010 4:58 μμ.
Από: johnygalan στις 08/09/2010 5:26 μμ.
Από: denthnpalevw στις 08/09/2010 5:35 μμ.
bekris"Ρε συ Στεφ μαζί σου !!!
Εγώ λέω εάν το συγκρίνεις σε απόλυτα νούμερα το R με το απλό το R θα σου βγεί πιο φθηνό. (καινούρια parts πάντα)
Για το αποτέλεσμα όλα σχετικά είναι.
ΤΟ δικό μου που το έχω καρασφίξει (εν όψη t-day στις 26) χοροπηδάει και δεν οδηγείται σε δρόμο... σε πίστα ... (χααααλιααααα) παρ όλαυτά ενα καλύτερο πίσω θα το ήθελα
Δεν σου κρύβω ότι πέρασε απ το μυαλό μου να πάρω το απλό (μεταχειρισμένο μαλιστα) και να το σκαλίσω.
Δεν το έκανα για διάφορους λόγους και ενας απ τους σημαντικότερους ήταν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ότι δεν είναι αρκετά διαδεδομένη "μόντα" στην Ελλάδα. Και στον Άγιο Μπέϊ δεν έβρισκα μπροστινό από daytona... Ασε που η διαφορά όταν το αγόρασα ήταν ακριβώς 1.000€
Θέλω να πω ότι εάν το ψάξεις και έχεις υπομονή μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο από το εργοστασιακό αλλά έχεις το ρίσκο της ποιότητας και της συναρμολόγησης. Μόνος μου δεν θα το έκανα με τίποτα πάντως, όχι ότι είμαι κουλός αλλα όταν το πιέζεις και στην πίστα ... ε δεν θέλεις να σε πολυαπασχολέι το πόσα κιλά έσφηξες την κάθε βίδα...
Και να σου πω την αμαρτία μου ακόμα και τώρα κάποιος που να ξέρει από αναρτήσεις και να μου πει 5 -10 πραγματάκια δεν έχει βρεθεί ακόμα...σαν να το κρατάνε 7σφραγιστο μυστικό ενα πράμα... Οπότε που εμπιστοσύνη για ολόκληρη μετατροπή ... ( οκ πυρηνική φυσική δεν είναι αλλά δεν έχω όρεξη για παίζω(πέφτω) και μαθαίνω )
EDIT : Η Νατάσα έχει αλλάξει μπρός-πίσω ανάρτηση, ακτινικά φρένα και τρόμπα ??? δεν το έχω δει το σχετικό post
Oσο για το απλό που λες ... ΔΕΝ έχει σχεδόν καμία διαφορά με το R στο δρόμο...Το R να το πω Ποζερομηχανάκι??
"
Από: Natassa_triple στις 08/09/2010 5:48 μμ.