Re: Ενα χερι απο ολους για την οικονομικη ενισχυση του κρατο ¶
Από: nafpaktios στις 11/05/2011 12:27 πμ.
Από: nafpaktios στις 11/05/2011 12:27 πμ.
Από: odysseas στις 11/05/2011 12:47 πμ.
nafpaktios"Σαν ''μπουζουκι'' να διευκρινησω οτι το προστιμο για ανασφαλιστο δικυκλο ειναι 250e και εισπρατετε συμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.) που σημαινει οτι το προστιμο πληρωνετε ολοκληρο και μονο σε δημοσιο ταμειο (ΔΟΥ) γιαυτο και αφαιρειτε το αποκομα για την πληρωμη στα ΕΛΤΑ."
Από: chris.r675 στις 11/05/2011 2:07 πμ.
sinister"Χθες το βραδυ σταματησαν τον πιτσιρικα που εχω στη δουλεια ΔΙ.ΑΣ γιατι δεν φοραγε κρανος(καλα του εκαναν γιατι εχει φαει πολυ κυνηγι κ μυαλο δεν βαζει)αφου του εκοψαν την κληση του για κρανος συν αλλη μια για ανασφαλιστο οχημα(οδηγουσε μηχανακι φιλου του) οταν του τις εδωσαν του ειπαν "η κληση για το ανασφαλιστο δικυκλο ειναι 500 ευρω,εγω θα στην κανω 250 κ ειμαστε ενταξει" ο μικρος εφυγε με κατεβασμενα τα μουτρα κ γυρισε σπιτι.Σημερα που μου εφερε τις κλησεις να τις θαυμασω κ να τον κραξω για μια ακομα φορα,παρατηρησα οτι του ειχαν παρει το αποκομα απο την ταχυπληρωμη,δηλαδη του αφερεσαν το δικαιωμα να πληρωσει το μισο προστιμο εντος 10 ημερων οπως οριζει ο νομος για ολους!Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι το αγαπητο οργανο(για μπουζουκι μου φανηκε εμενα) του ειπε οτι στην εκανα 250 απο 500 κ θα πας να πληρωσεις 250 κ τελος.Αν ηταν 500 γιατι δεν του το εγραφε 500 κ να παει να πληρωσει σε 10 μερες 250?
Απο ενα μικρο ψαξιμο που εκανα βρηκα οτι ανασφαλιστο αυτοκινητο εχει προστιμο 500 ευρω ενω δικυκλο 250.
Ηθελα να μαθω εγω τωρα ποσο πολυ αγαπαει την πατριδα του αυτος ο ,να μην τον χαρακτηρισω, που βρηκε ενα παιδι 19 χρονων κ του εκοψε κληση 350 +250 =600 ευρω αφαιροντας του το δικαιωμα να πληρωσει τα μισα. Μηπως με αυτα τα 300 ευρω θα σωθει η χωρα μας? Αυτα βλεπουν ομως οι πιτσιρικαδες κ δεν μπορουν να σεβαστουν μετα τους αστυνομικους αφου πλεον αυτοι ειναι η προσωποποίηση της αυθαιρεσίας."
nafpaktios"Σαν ''μπουζουκι'' να διευκρινησω οτι το προστιμο για ανασφαλιστο δικυκλο ειναι 250e και εισπρατετε συμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.) που σημαινει οτι το προστιμο πληρωνετε ολοκληρο και μονο σε δημοσιο ταμειο (ΔΟΥ) γιαυτο και αφαιρειτε το αποκομα για την πληρωμη στα ΕΛΤΑ."
Από: sinister στις 11/05/2011 7:49 πμ.
dysseas"nafpaktios"Σαν ''μπουζουκι'' να διευκρινησω οτι το προστιμο για ανασφαλιστο δικυκλο ειναι 250e και εισπρατετε συμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.) που σημαινει οτι το προστιμο πληρωνετε ολοκληρο και μονο σε δημοσιο ταμειο (ΔΟΥ) γιαυτο και αφαιρειτε το αποκομα για την πληρωμη στα ΕΛΤΑ."
"μπουζουκι" πες κ τα ποσοστα που παιρνεις οταν κοβεις κληση,οπως λεει ο sinister
ρε τι αλλο θα μαθουμε σημερα ...φιλικα το μπουζουκι ε??"
Από: ACE KUSTOMS στις 11/05/2011 10:35 πμ.
Από: Natassa_triple στις 11/05/2011 10:40 πμ.
sinister"Χθες το βραδυ σταματησαν τον πιτσιρικα που εχω στη δουλεια ΔΙ.ΑΣ γιατι δεν φοραγε κρανος"
Από: johnygalan στις 11/05/2011 1:18 μμ.
Από: sinister στις 11/05/2011 2:05 μμ.
Natassa_triple"sinister"Χθες το βραδυ σταματησαν τον πιτσιρικα που εχω στη δουλεια ΔΙ.ΑΣ γιατι δεν φοραγε κρανος"
Δε διάβασα τα υπόλοιπα μνμ κ να με συγχωρείτε γιο'αυτό, αλλά σίγουρα τον σταμάτησε ομάδα ΔΙΑΣ... κ τον έγραψε κιόλας;
Δεν είναι στη δικαιοδοσία τους... Δεν υπάγονται στην τροχαία. Αν ήταν ζητάδες, να το καταλάβω.
Οι ΔΙΑΣ ελέγχουν στοιχεία για τυχόν κλεμμένα οχήματα κ φυσικά, απαντούν σε ληστείες κλπ."
Από: TAS στις 11/05/2011 3:19 μμ.
ACE KUSTOMS"Καταρχην δεν ειμαι μπατσος και ουτε θα ηθελα να ημουν ΠΟΤΕ. Ξεκινωντας απο αυτο περναμε στον ΣΕΒΑΣΜΟ προς τις γυναικες κυριως και μετα σε οσους μας σεβονται σαν ατομα και σαν προσωπικοτητες. Και επειδη οι κυριοι της ελ.ας ουδεποτε εχουν δειξει κατι τετοιο απο τον τελευταιο του γραφειου μεχρι αυτους που ειναι στον δρομο ( τις γυναικες τις επεξεργαζονται σαν "ξερολουλουμα" και εμας σαν τα παιδια κατωτερου θεου) δεν νομιζω οτι θα επρεπε να θιγονται με γνωμες προς αυτους. Δυστηχως υπαρχουν και εξαιρεσεις που ομως ειναι ελαχιστες. Και αν δεν γινεται τιποτα "περιεργο" με τισ κλησεις και τα bonus αυτων τοτε γιατι τετραπλασιαζονται τα μπλοκα σε περιοδους γιορτων και 3ημερα-4ημερα? Που ηταν χθες καποια περιπολια την ωρα που ΕΣΦΑΖΑΝ στην κυριολεξια τον ατυχο πατερα που ΘΑ πηγαινε την γυναικα του στο μαιευτηριο? Και μην ακουσω για ελαχιστες αποδοχες και ελειπη εξοπλισμο. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. Και γνωρισα πολλους απο εδω μεσα στην κοπη το πιτα
Υ.Γ Ισως ειμαι off topic ομως οι κλησεις θεωρω πως ειναι το κερασακι στην τουρτα για την συμπεριφορα των κυριων? αυτων."
Από: johnygalan στις 11/05/2011 3:35 μμ.
Από: ACE KUSTOMS στις 11/05/2011 4:43 μμ.
Από: sinister στις 11/05/2011 4:59 μμ.
TAS"
1) ειναι καλυτερο εφοσον δε γνωριζουμε καποιο θεμα να μην πεταμε αερολογιες ,το ξερω απο πρωτο χερι οτι κανενας δε παιρνει bonus η ποσοστο η οπως αλλιως θες πες στο επειδη κοβει κλησεις.-"
Από: TAS στις 11/05/2011 5:13 μμ.
ACE KUSTOMS"Μαλλον παρεξηγηθηκα. Παντα φοραω κρανος και παντα εχω πληρες τα χαρτια μου. Εξαλλου δεν ειμαι και 15 χρονων να το παιζω μαγκακι.Σιγουρα και δεν ηταν σωστο αυτο που εγινε στο Ρεντη και σεβασμο για τα δυο παιδια που χαθηκαν αδικα και τις οικογενειες τους.Δεν εχω αποθημενα αλλα καμια φορα η αληθεια ειναι πικρη. Οσο για τα μπονους επιτρεψτε μου να το ξερω και εγω απο πρωτο χερι.Εχω ζησει και Ολλανδια και Γερμανια αρκετο καιρο (λογω δουλειας) και καταλαβα αμεσως την διαφορα στην συμπεριφορα.Δυστηχως στην Ελλαδα η στολη δινει πολλα κιλα π@π@ρια. Τελος παντων το σταματω εδω γιατι στο τελος θα βγω και αντιεξουσιαστης-αναρχικος-κουκουλοφορος
Σιγουρα ο καθενας απο εμας εχει την γνωμη του και σεβαστη απο την μερια μου."
Από: kokkios στις 11/05/2011 5:42 μμ.
sinister"Χθες το βραδυ σταματησαν τον πιτσιρικα που εχω στη δουλεια ΔΙ.ΑΣ γιατι δεν φοραγε κρανος(καλα του εκαναν γιατι εχει φαει πολυ κυνηγι κ μυαλο δεν βαζει)αφου του εκοψαν την κληση του για κρανος συν αλλη μια για ανασφαλιστο οχημα(οδηγουσε μηχανακι φιλου του) οταν του τις εδωσαν του ειπαν "η κληση για το ανασφαλιστο δικυκλο ειναι 500 ευρω,εγω θα στην κανω 250 κ ειμαστε ενταξει" ο μικρος εφυγε με κατεβασμενα τα μουτρα κ γυρισε σπιτι.Σημερα που μου εφερε τις κλησεις να τις θαυμασω κ να τον κραξω για μια ακομα φορα,παρατηρησα οτι του ειχαν παρει το αποκομα απο την ταχυπληρωμη,δηλαδη του αφερεσαν το δικαιωμα να πληρωσει το μισο προστιμο εντος 10 ημερων οπως οριζει ο νομος για ολους!Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι το αγαπητο οργανο(για μπουζουκι μου φανηκε εμενα) του ειπε οτι στην εκανα 250 απο 500 κ θα πας να πληρωσεις 250 κ τελος.Αν ηταν 500 γιατι δεν του το εγραφε 500 κ να παει να πληρωσει σε 10 μερες 250?
Απο ενα μικρο ψαξιμο που εκανα βρηκα οτι ανασφαλιστο αυτοκινητο εχει προστιμο 500 ευρω ενω δικυκλο 250.
Ηθελα να μαθω εγω τωρα ποσο πολυ αγαπαει την πατριδα του αυτος ο ,να μην τον χαρακτηρισω, που βρηκε ενα παιδι 19 χρονων κ του εκοψε κληση 350 +250 =600 ευρω αφαιροντας του το δικαιωμα να πληρωσει τα μισα. Μηπως με αυτα τα 300 ευρω θα σωθει η χωρα μας? Αυτα βλεπουν ομως οι πιτσιρικαδες κ δεν μπορουν να σεβαστουν μετα τους αστυνομικους αφου πλεον αυτοι ειναι η προσωποποίηση της αυθαιρεσίας."
Από: sinister στις 11/05/2011 6:20 μμ.