Re: Ενα χερι απο ολους για την οικονομικη ενισχυση του κρατο ¶
Από: nafpaktios στις 11/05/2011 11:44 μμ.
Φιλε sinister θελοντας μονο και μονο να σε βοηθησω σου λεω μην πας καλυτερα να διαμαρτηρηθεις για την κληση γιατι οπως ειδα σε παραπανω post ειναι σωστα γραμμενη και το μονο που θα πρεπει να πραξει το μπουζουκι- οργανο ειναι να ανακοινωσει προφορικα στον παραβατη για τον τροπο πληρωμης (ΔΟΥ) και το οτι πληρωνετε ολοκληρο κατι που δεν ημουν παρων να γνωριζω αν εκανε το οργανο οπως ουτε εσυ ησουν παρων να πιστοποιησεις φανταζομαι!Αυτο γινετε λογο του οτι δεν εχει χορηγηθει ξεχωριστο μπλοκ για τις συγκεκριμενες παραβασεις και εχει σταλει διευκρινιστικη διαταγη για τον τροπο βεβαιωση τους.Τωρα ως αναφορα τον πιτσιρικα χωρις να το ξερω το παλικαρακι μου ξυπνησε αναμνησεις του παρελθοντως μου και τις παπατζες που ελεγα στους δικους μου οταν πηγαινα με τα ροζ χαρτακια στο σπιτι και κατηγορουσα θεους και δαιμονες για την αδικια που παιχτηκε εις βαρος μου πειθωντας πολλες φορες μεχρι τη μερα που περασα σουζα μπροστα απο το λαθως ανθρωπο (τον πατερα μου) και οποτε το θυμαμαι γελαω και συγχρονως μουδιαζει και το μαγουλο μου!Επισης να αναφερω οτι δεν υπαρχει ποσοστο απο τις κλησεις που παει στην τσεπη του αστυνομικου και οπως ορθα ανεφερες παει στους εκαστοτε δημους οι οποιοι δεν συντηρουν ουτε τα αστυνομικα τμηματα ουτε τα περιπολικα- μηχανες,τωρα προσωπικα στις δυσκολες οικονομικα μερες που ζουμε μου ειναι αδιανοητο να βεβαιωσω παραβαση τα χρηματα τις οποιας θα στερηθει ο μεσος μισθωτος-ανεργος-βιοπαλαιστης και θα καπιταλευτει ο εκαστωτε εκλεγμενος απο το λαο κλεφτης δημαρχος- υπουργος κτλ και γνωριζω με βεβαιοτητα οτι αρκετα μεγαλο ποσοστο αστυνομικων εχει κυρηξει λευκη απεργια στο θεμα αυτο ιδιαιτερα μετα τα εξοντωτικα προστιμα που εφαρμοσαν οι εκαστωτε υπουργοι-εκλεγμενοι κλεφτες.Και να πηγαιναν τα γαμημενα για δρομους η οδικη παιδεια που δυστυχως δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα στο μπουρδελο που ζουμε να ελεγα!Καλως η κακος υπαρχει ενας ΚΟΚ ο οποιος θα πρεπει να τηρειτε οχι για να μη μας γραφει το καθε "μπουζουκι" η επειδη το λεει ο καθε κολοτρυπιδας υπουργος αλλα για το δικο μας κεφαλι και τη δικη μας ασφαλεια!
Ενας "παλιος" οταν μπηκα στο σωμα μου ειπε, οτι βλεπεις στη βαρδια να το σβηνεις οταν σχολας για να καταφερεις να αντεξεις στα χρονια,ελα ομως που μερικες εικονες απο τροχαια που σου ευχομαι ποτε μην αντικρισεις και περισσοτερο προσωπα συγγενων-συζυγων-γονιων κτλ τη στιγμη που θα πρεπει να τους ανακοινωσεις το δυσαρεστο δε σβηνουν ποτε!Ευχομαι και εσυ και ο πιτσιρικας να ειστε παντα ορθιοι!!!Φιλικα Γιωργος!!!
Ενας "παλιος" οταν μπηκα στο σωμα μου ειπε, οτι βλεπεις στη βαρδια να το σβηνεις οταν σχολας για να καταφερεις να αντεξεις στα χρονια,ελα ομως που μερικες εικονες απο τροχαια που σου ευχομαι ποτε μην αντικρισεις και περισσοτερο προσωπα συγγενων-συζυγων-γονιων κτλ τη στιγμη που θα πρεπει να τους ανακοινωσεις το δυσαρεστο δε σβηνουν ποτε!Ευχομαι και εσυ και ο πιτσιρικας να ειστε παντα ορθιοι!!!Φιλικα Γιωργος!!!
If it works don't fix it!!!