τελικά βγάλαμε άκρη???
εδώ κ κάτι παραπάνω από μήνα αντιμετωπίζω συντονισμό στο τιμόνι, που τον νιώθω πιο έντονα στο δεξί grip (κ για όποιον ρωτήσει, ΟΧΙ δεν είναι η ιδέα μου, όντως συντονίζει).
η ιστορία έχει ως εξής:
Φεβρουάριο βάζω το μηχανάκι πίστα, το έλιωσα, όλα super.
πριν κανένα μήνα κ κάτι, κινούμενος στη μεσαία λωρίδα στη Μεσογείων, θέλησα να μπω δεξιά λωρίδα για να μπω στον παράδρομο, αλλά αμάξι που κινούταν ήδη στη δεξιά, επιτάχυνε απότομα κ με βρήκε στο δεξί πόδι. Δεν έπεσα, δε χτύπησα, το μηχανάκι ταρακουνήθηκε γερά αλλά όλα οκ. Αμέσως μετά τη σύγκρουση τσέκαρα όλη τη δεξιά πλευρά για ζημιές, αλλά δεν υπήρχε πουθενά ίχνος τριβής. Οπότε σκέφτηκα ότι τη γλιτώσαμε.
Από τότε λοιπόν έως κ τη στιγμή που μιλάμε, νιώθω αυτό το συντονισμό κυρίως στο δεξί grip. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το συμβάν ή αν είναι τυχαίο.
Ο συντονισμός γίνεται αισθητός από τη στιγμή που βάζω μπροστά κ με τη μηχανή ακίνητη, όπου τον καταλαβαίνεις απλά κ μόνο ακουμπώντας το αντίβαρο, αλλά κ σε ταχύτητες έως 70Km.
Σε πιο μεγάλες ταχύτητες είναι ένα κλικ λιγότερο αισθητός.
Τα βήματα που έκανα έως τώρα:
Ζυγοστάθμιση μπροστινού τροχού
(μετά από προτροπή του Σάκη)
Αλλαγή ρουλεμάν τροχού
(μετά από προτροπή Pierrakos service στη Μιχαλ/πουλου, κ λόγω εγγύησης)
Σφίξιμο λαιμού
(στον Σάκη, κ μετά από προτροπή του φίλου μου Theozed)
Αντικατάσταση δεξιού grip για μελέτη συμπεριφοράς
(στον Σάκη)
Αλλαγή ρουλεμάν λαιμού
(το είχα κάνει πριν από όλα αυτά, γτ είχε χαλάσει, στο Pierrakos service Μιχαλ/πουλου, λόγω εγγύησης)
Το ξαναπήγα στο Σάκη, όπου μαζί με το φίλο Νάσο, μου είπαν να αλλάξουμε λάδια στις μπουκάλες (δεν το έκανα ακόμα).
Το πήγα ΚΑΙ στον Πιερράκο στον Άλιμο, όπου ο ίδιος μου είπε ότι η ζάντα έχει πάρει 2,5 χιλ (μπράβο μάτι!!!), ισως φταίνε κ τα τακάκια, ισως το ότι έχω χαμηλώσει το μπροστινό κ ίσως ότι τα SportSmart μου δεν είναι για Tiger αλλά για ss μηχανάκι (τίποτε άλλο????).
Το πρόβλημα παρέμεινε.
Επίσης, το πήγα στο συνεργείο γνωστών μου στο Παγκράτι, για να πάρω κ μια άλλη γνώμη, όπου μου είπαν ότι ο συντονισμός προέρχεται είτε από το πλαίσιο είτε από το μοτέρ. Τους το άφησα 4 μέρες, κι αφού με πήγαιναν από μέρα σε μέρα, πήγα κ το πήρα με το ζόρι αφού λίγο πολύ με έγραψαν στα @@@@@δια τους (λόγω φόρτου κ καλά).
Νεότερη εξέλιξη είναι ότι με συμβούλεψαν να πάω σε εξειδικευμένο σε Τ συνεργείο της Βουλιαγμένης, να βρω συγκεκριμένο μηχανικό μπας κ βγάλω ΤΕΛΙΚΑ
άκρη.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ όποιος δεν έχασε τη μπάλα με ΟΟΟΟΟΛΑ τα παραπάνω, να μου δώσει τα φώτα του, γτ τα έχω μεγάλη ανάγκη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων