Re: Προβλημα μπαταριας? ¶
Από: tharis στις 02/02/2011 12:25 μμ.
Από: Aris. στις 03/02/2011 10:09 πμ.
black_power".ηλεκτρολογικά δε στέκει.η μπαταρία μετα τη μιζιά φορτώνει στο μπαμ. άλλο να μιζάρεις 1 δεύτερο και άλλο να μιζάρεις 1 λεπτό βέβαια..."
Από: galileos στις 03/02/2011 5:12 μμ.
ATN PANOS"το εχω ξαναπει, αλλα θα το πω αλλη μια φορα.
ενας διακοπτης απο παλιοτερα μοντελα που ειχα on/off στα φωτα λυνει ολα τα προβληματα.
ουτε παταριες καθε τεις και λιγο ουτε τπτ αλλο.
συν οτι δεν την παιζει και ο ανορθωτης ευκολα."
Από: bonnie στις 03/02/2011 5:52 μμ.
black_power"κοίτα αγαπητή bonnie, εγώ λόγω καύλας το παίρνω και το χω κάνει παπί(αν και έχω ενα μηχανοπαπο), σε μια απόσταση 3 χιλιομέτρων καθε μερα που το πάω δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα με τη μπαταρία(Δόξα το Θεο, φτου φτου φτου )...και μάλιστα καίνε και 2 φανάρια ...ηλεκτρολογικά δε στέκει.η μπαταρία μετα τη μιζιά φορτώνει στο μπαμ. άλλο να μιζάρεις 1 δεύτερο και άλλο να μιζάρεις 1 λεπτό βέβαια..."
alexandros.s"το νου σου! ο καιρος γαρ εγγυς!!!"
Από: bonnie στις 03/02/2011 5:59 μμ.
lleonidas"Κ εγώ μάλλον για μπαταρία πάω στο δικό μου...
Κάνει ότι πάει να πάρει μπρος αλλά αντί να εκκινήσει η μηχανή κάνει έναν πνιχτό ήχο κ το''σκάει''.Αυτό μου έχει συμβεί 3-4 φορές τις τελευταίες 2 βδομάδες κ όλες σε βραδιές με πολύ κρύο.Μετά από κάποιες προσπάθειες παίρνει κανονικά.
Συμφέρει η αγορά μπαταρίας από internet ή κατευθείαν στο συνεργείο;Ποια μάρκα προτείνετε;"
Από: lleonidas στις 03/02/2011 7:06 μμ.
Από: bonnie στις 03/02/2011 7:10 μμ.
lleonidas"Ευχαριστώ για τις πληροφορίες bonnie!Μάλλον για αλλαγή πάω κ θα βάλω τη 12άρα μαμά που είπες.
Το κορυφαίο είναι ότι όσες φορές μου συνέβη να μην παίρνει μπρος,έγινε μπροστά στα μάτια δύο φίλων που είναι japanόφιλοι κ μου τα ζάλισαν με το δούλεμα κ το κήρυγμα για την αξιοπιστία των δικών τους κ ιδίως του ομολογουμένως ''σκυλιού'' varadero.Κ έχουν δίκιο,τι να τους πεις!Ποιος τους ακούει τώρα "
Από: noe στις 09/02/2011 8:26 μμ.
Από: tooljim13 στις 10/02/2011 2:35 πμ.
noe"Καλησπέρα σας.
Έχω παραγγείλει από Hinckley έναν ρελέ (αν το λέω σωστά) που συνδέεται ενδιάμεσα του προβολέα και της πλεξούδας. Η δουλειά που κάνει είναι να κρατάει τα φώτα σβηστά όταν εκκινούμε τη μοτοσικλέτα και ανάβουν μόνο όταν μετακινήσουμε το διακόπτη της μικρής - μεγάλης σκάλας. Το αρνητικό είναι πως δεν έχεις επιλογή για σβηστά φώτα ανά πάσα στιγμή. Όμως πιστεύω πως βοηθάει πολύ τη ζωή της μπαταρίας και επίσης δεν είναι απαραίτητη καμία παρέμβαση στη μοτοσικλέτα (κόψε - ράψε). Θα σας πω εντυπώσεις όταν το παραλάβω:
Easy Start Headlight Control Module. Power Saving Module' Single H4 Headlamp Models Only
"
Από: Sprinter στις 10/02/2011 7:50 πμ.
Από: galileos στις 10/02/2011 11:17 πμ.
Sprinter" Επίσης αν χρησιμοποιείτε τη μηχανή σα παπί μέσα στη πόλη, επόμενο είναι να μειώνετε τη διάρκεια της μπαταρίας. "
Από: Aris. στις 10/02/2011 11:45 πμ.
Sprinter"Ρε παίδες, δε ξέρω για τα 2κύλινδρα, αλλά τα άλλα ρελεδάκι έχουν που σβήνει τα φώτα όταν γυρνάει η μίζα.
"
Sprinter"
Υποψιάζομαι πως για κάποιο λόγο κάτι αλλάξαν στο starting sequence και γυρίζει περισσότερο η μίζα πρίν πάρει μπροστά η θέλει άφημα και ξαναμιζάρισμα στο κρύο με αποτέλεσμα να καίει πολύ ρεύμα.
"
Από: Sprinter στις 10/02/2011 2:11 μμ.
Aris."Sprinter"Ρε παίδες, δε ξέρω για τα 2κύλινδρα, αλλά τα άλλα ρελεδάκι έχουν που σβήνει τα φώτα όταν γυρνάει η μίζα.
"
Αυτο , που χαμηλωνουν τα φωτα οταν σκας μιζα ειναι ρελεδακι ή απλα πτωση τασης λογω μιζιας?
"