Re: ειναι δυνατον???? ¶
Από: Lambros_ST στις 29/01/2011 8:50 μμ.
Ξεκινα με τον αντιπροσωπο που το αγορασες και αν το παιζει κινεζος στειλε και ενα γραμμα οπως ειπε και το αλλο παιδι, με την βοηθεια δικηγορου θα βγαλεις πιο ευκολα ακρη!!!
Από: Lambros_ST στις 29/01/2011 8:50 μμ.
Από: johnygalan στις 29/01/2011 9:09 μμ.
patapios"
Βουρ την δευτερα να το κοιταξεις ...μακαρι να μην ειναι τιποτα ...
Κρατα μας ενημερους!"
Από: johntar στις 30/01/2011 3:31 μμ.
Από: tharis στις 30/01/2011 3:41 μμ.
Από: patapios στις 30/01/2011 5:18 μμ.
Από: Native στις 30/01/2011 7:04 μμ.
patapios"Να ρωτησω ...αν το εχει κανει κανεις?
Ξερετε ποσο κοστιζει να σου παρουν μια συμπιεση στους κυλινδρους?
Λογικα ειναι ο ιδιος κοπος με το να αλλαζεις μπουζι (λεω εγω τωρα) αλλα σε σωζει απτο αγχος των πιστονιων.
Βεβαια ποιος μου λεει οτι δεν θα σπασουν μετα την μετρηση... οποτε κουβεντα να γινεται!!! "
Από: Native στις 30/01/2011 7:24 μμ.
Από: Sprinter στις 30/01/2011 7:41 μμ.
johntar"(καλα ρε φίλε, εσύ δε λές πως σου παν να κοιτάς τα λάδια?)
φιλε sprinter τα λαδια μου ειπαν να τα κοιταξω την παρασκευη.τα ειδα εχθες.δεν μου ειχαν ξαναπει να τα κοιταξω.
Εσύ γιατί δε τα κοίταγες?
οχι δεν τα κοιταγα γιατι υπεθεσα οτι μια μηχανη 12,000 δεν θα τρωει τοσο λαδι!!!
ουτε τα διχρονα δεν τρωνε ετσι!ουτε πιστα να πηγαινα!!!
Κατι δε μας λές καλά
ολα μια χαρα σας τα λεω.
Και στο κάτω κάτω, αν είχες την υποψία, γιατί δε τους έβαζες να ανοίξουν το μηχανάκι? Μπερδικλωμένα μας τα λές.
για πανε εσυ και πες τους στα ξαφνικα οτι κατι ακουω στην μηχανη και θελω να την ανοιξετε.χαχαχαχαχα!!!αυτο θα κανουν.οσες φορες και τους ειπα οτι δεν μου αρεσει ο ηχος της μηχανης βαραγαν δυο τρεις γκαζιες και ελεγαν μια χαρα ειναι!!!ακομα και βολτα που τους ειπα να την κανουν με τα χιλια ζορια!!!!!"
Από: alexandros.s στις 30/01/2011 9:56 μμ.
Από: tharis στις 30/01/2011 11:58 μμ.
alexandros.s"
και κατι αστειο...αν κρινω απο το αβαταρ,αν κανεις συνεχεια σουζες,το λαδι παει ολο πισω και δεν λιπαινεται σωστα ο κινητηρας,μην το δει ο μηχανικος αυτο man,την εκατσες!!!!!!"
Από: johntar στις 31/01/2011 1:19 πμ.
Sprinter"Δε μας τα λές καλά φίλε, γιατι σου φταίει το συνεργείο, και ακόμα περισσότερο το μαγαζί, για πρόβλημα που εβγαλε το μηχανάκι σου. Τι ακριβώς θα έπρεπε να είχαν κάνει δε μας είπες? Ξέρεις πόσοι ακούνε διάφορα κάθε μέρα και γκρινιαζουν στους μαστόρους? Μια ματιά σε θρεντ εδώ μέσα μόνο θα σε πείσει... Τι θέλεις να κάνει ο μάστορας αν δεν είναι κάτι προφανές, χωρίς να ανοίξει το μοτέρ?"
Sprinter"Κάθε συνεργείο αν τους πείς γενικώς κάτι ακούω, δε πρόκειτε να σου πουν, κάτσε 2 λεφτα να σου ανοίξουμε το μοτέρ, να το κάνουμε βίδες, κι αν δεν έχει τιποτα, δεν τρέχει μία με το κόστος της εργασίας, εσύ να 'σαι καλά. Και από την άλλη, κανένα συνεργείο δε πρόκειτε να σου αρνηθεί το λύσιμο του κινητήρα, αν αυτό ζητήσεις κι αυτό πληρώνεις."
Sprinter"Το πρόβλημα το γενικό με τα πιστόνια το ήξερες, ψύλλοι στα αφτιά καλώς η κακώς σου ειχαν μπεί, η εγγύηση σου τελείωνε, τι ακριβώς έκανες εσύ για να γλυτώσεις από μπελάδες τον εαυτό σου? Αυτό δε κατάλαβα."
Από: dimchrist στις 31/01/2011 1:57 πμ.
johntar"Sprinter"καλα ρε φίλε, εσύ δε λές πως σου παν να κοιτάς τα λάδια?"
φιλε sprinter τα λαδια μου ειπαν να τα κοιταξω την παρασκευη.τα ειδα εχθες.δεν μου ειχαν ξαναπει να τα κοιταξω.Sprinter"Εσύ γιατί δε τα κοίταγες?"
οχι δεν τα κοιταγα γιατι υπεθεσα οτι μια μηχανη 12,000 δεν θα τρωει τοσο λαδι!!!
ουτε τα διχρονα δεν τρωνε ετσι!ουτε πιστα να πηγαινα!!!"
Από: vagtyrp στις 31/01/2011 4:36 μμ.