Re: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ TIGER 1050 ¶
Από: doohan στις 10/07/2010 2:47 μμ.
Από: Γιωργος στις 10/07/2010 3:21 μμ.
Από: TRIUMPHAKIAS στις 10/07/2010 3:24 μμ.
doohan"Ωχ!!Μου μυριζει μπαρουτι εδω "
Από: vagtyrp στις 10/07/2010 3:29 μμ.
admin"Λοιπόν παιδιά επειδή βλέπω οτι δεν βγάζετε άκρη με την κατανάλωση να βοηθήσω με τα αποτελέσματα που έβγαλα μετά από πολύ μελέτη...........
10/06 έβαλα 5 ευρώ αλλά δεν μου έφτασε στην γραμμή που έιχα χαράξει στο ρεζερβουάρ, κάνοντας 42,8 χλμ σε δρόμο με πολλές λακούβες και μέση ωριαία ταχύτητα 66,39κμ/ώρα μου άναψε τυχαίως και όντως απρόσμενα η λυχνία της χαμηλής στάθμης βενζίνης, άμεσα στα επόμενα 744,65 μέτρα επαναπλήρωσα το δοχείο καυσίμου με 7 ευρώ αυτή τη φορά και ως δια μαγείας βρέθηκε η στάθμη του καυσίμου ολίγον πάνω από την προβλεπόμενη διαγράμμηση των 12,85% της χωριτικοτητας του δοχείου. Εντός 2 λεπτών και 43 δευτέρων εκκίνησα τον κινητήρα με ολίγο γκάζι για λόγους οικονομίας και αφου κατέβηκα από την ράμπα του πεζοδρομίου του πρατηρίου καυσίμων διένυσα μια διαδρομή 42,84 κμ σε ίδια ποιότητα οδοστρώματος έως ότου συνάντησα την πάροδο στα δεξιά μου γωνίας 76,58 μοιρών και ακολούθησα την δεξιά πορεία μου, η οποία με οδηγούσε σε μια ορεινή ομαλή διαδρομή έντονης βλάστηση ελάτων και υγρασία περίπου 68%.
Μετά την πορεία των πρώτων 11,23κμ ορεινής διαδρομής αντάμωσα ένα κοπάδι με αιγοπρόβατα τα οποία με καθυστέρησαν σε στάση με τον κινητήρα σε λειτουργία περίπου 1200στροφές / λεπτό για τα επόμενα 23,5 δεύτερα και κατόπιν τοποθέτησα την πρώτη ταχύτητα και ξεκίνησα την πορεία μου. Στα επόμενα 5,46 κμ και με μέση ωριαία ταχύτητα 65,43κμ ξαφνικά αναψε ξανά η λυχνία του καυσίμου.
Τότε κατάλαβα πως στα επόμενα 68,56κμ δεν υπήρχε πρατήριο καυσίμων και αποφάσισα να μειώσω την μέση ωριαία ταχύτητα σε 15,63 κμ ανά ώρα ώστε να περιορίσω την κατανάλωση στα 3,99λιτρα/100 κμ.
Δυστυχώς ενώ η κατανάλωση μειώθηκε στο ελάχιστο δυνατό, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την διαδρομή γιατί μετά τα 2,44 κλμ μια χελώνα που προσπαθούσε να με προσπεράσει από ώρα παρέκλεινε της πορείας της με απότέλεσμα να βγάλει εκτός πορείας και να με ακινειτοποιήσει στο πρώτο έλατο που βρήκα μπροστά μου.
Συμπέρασμα όταν κάνεις οικονομία στα καύσιμα καίει περισσότερο.
"
Από: TRIUMPHAKIAS στις 10/07/2010 3:45 μμ.
doohan"Δεν μας ειπες με την χελωνα τι εγινε? "
Από: Sprinter στις 10/07/2010 6:23 μμ.
TRIUMPHAKIAS"Sprinter"Συγκρατούμαι με δυσκολία. Δε κερδίζεις με τούς βλάκες."
Προτιμώ να είμαι βλάκας και να ρωτάω για να μάθω,παρά να είμαι Ο μαλάκας (με κεφαλαίο.)
Μην συγκρατείσαι όμως θα πάθεις καννένα έμφραγμα ,βγάλτο απο μέσα σου να ξεδώσεις. "
Από: tharis στις 10/07/2010 11:37 μμ.
TRIUMPHAKIAS"doohan"Ωχ!!Μου μυριζει μπαρουτι εδω "
Το μπαρουτι ηδη υπηρχε εδω μεσα εδω και πολυ καιρο,απλα αναψε χωρις λογο και αιτια προς το προσωπο μου,ειλικρινα μπορειτε να ειστε φιλοι του η δεν ξερω εγω τι αλλο,αλλα δειτε αντικειμενικα οτι ο ανθρωπος εχει προβλημα σοβαρο στο να εκφραζεται η απλα το χιουμορ του εγω δεν το αναγνωριζω και το γνωριζουν πολυ λιγοι εδω μεσα οτι ετσι ειναι.
Δεν με ξερει να μου επιτιθεται ετσι,ουτε τον ξερω εγω και δεν τον προκαλεσα,απλα εχει την μυγα και την πηγαινοφερνει σε ολα τα ποστ του. "
Από: TRIUMPHAKIAS στις 11/07/2010 1:22 πμ.
Sprinter"O βλάκας όσο και να διαβάσει ή να ρωτήσει δε μαθαίνει. ο ΒΛΑΚΑΣ ούτε να διαβάσει δε μπορεί. Για αυτό άλλωστε σε αποκάλεσα ΒΛΑΚΑ (με κεφαλαία) κι όχι άσχετο. Τυχαίο? Δε νομίζω.."
Από: Polymhxanos στις 11/07/2010 2:07 πμ.
TRIUMPHAKIAS"...."
Από: ΔΙΚΑΣΤΗΣ στις 11/07/2010 6:20 πμ.
Από: Sprinter στις 11/07/2010 9 πμ.
Από: ΔΙΚΑΣΤΗΣ στις 11/07/2010 9:15 πμ.