διαβάζοντας όλο το ποστ, πετάχτηκα σήμερα από τον πιεράκο για ενημέρωση. λοιπόν, και ο ίδιος αλλά και ο μηχανικός του μου είπαν ότι δεν υπάρχει καινούργιο πρόγραμμα( αυτό των 91 ron υπήρχε έτσι και αλλιώς) και ότι αν το βάλω το μηχανάκι δεν θα δουλεύει σωστά. αυτό το βασίζουν και στο γεγονός ότι σε όποιον και να το έβαλαν, όλοι γύρισαν πίσω να το αλλάξουν. φυσικά αν επιμένω θα μου το βάλουν. εγώ έχω τώρα το βασικό πρόγραμμα για την μαμά κλειστή εξάτμιση και για 95 ron βενζίνη.
επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια εντολή από αγγλία για αλλαγή του προγράμματος και ότι εννοείται πως σε περίπτωση βλάβης των γνωστών αγνώστων πιστονιών, εντός εγγύησης , θα καλυφθεί κανονικά.
όσο για το θέμα των υπεύθυνων δηλώσεων το χαρακτήρισαν και οι δύο γελοίο.........τώρα ποιός λέει την αλήθεια ή όχι δεν ξέρω......
καλό θα ήταν τα παιδιά να αναφέρουν εδώ σε ποιά συνεργεία πήγαν για να ξέρουμε, αν μας δουλεύουν.....( εγώ ανέφερα στον πιεράκο ότι θα γράψω αυτά που μου είπε και δεν είχε κανένα πρόβλημα)