Re: Πιστόνια Tiger 1050
¶
Από: vagtyrp στις 15/06/2011 1:45 μμ.
λοιπόν.....δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο στην αγγλία....έχω πλέον το mail του υπεύθυνου τμήματος και μιλήσαμε για 45 λεπτά ( ωχ...πονάει από τώρα η τσέπη μου)
ανέφερα τα πάντα, και για τα πιστόνια και για το καταπληκτικό σέρβις που λαμβάνουμε από τους αντιπροσώπους. ανέφερα επίσης ότι μεγάλος όγκος triumph συνεχίζει να πηγαίνει σε συγκεκριμένο συνεργείο, χωρίς να αναφέρω ποιό, που είναι μακράν το καλύτερο αλλά όχι πλέον εξουσιοδοτημένο, και παρά το ότι η νομοθεσία το επιτρέπει( το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος) μας δημιουργούν προβλήματα.
επίσης το γράμμα που είχα στείλει τα χριστούγεννα είχε άμεσα προωθηθεί στην ιλιοφίλ και όπως μου είπε ήταν υποχρεωμένοι να μου απαντήσουν γραπτώς ή τηλεφωνικώς το λιγότερο, πράγμα το οποίο δεν συνεβει ποτέ και μου ζήτησε συγνώμη γιαυτό.
του είπα ότι επειδή δεν βγάζουμε άκρη, κάποιοι ίσως αναγκαστούμε να κινηθούμε με εξώδικα ώστε να λάβουμε μια επίσημη ΓΡΑΠΤΗ απάντηση για να ξέρουμε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε ξανα με την triumph.
μου ζήτησε, και θα το κάνω, να του στείλω στο mail πλέον, το γράμμα μου και να του γράψω επίσης όλα τα παράπονα, οποιασδήποτε μορφής έχω ακούσει κατά καιρούς και θα είμαστε σε τακτική πλέον επικοινωνία απευθείας, μιας και του είπα ότι δεν θέλω απάντηση από πουθενά, εκτός από την αγγλία απευθείας.
τους εξήγησα επίσης ότι τα λεγόμενά μου δεν θα μπορώ να τα αποδείξω, μιας και φυσικά θα τα αρνηθούν όλα, αλλά θα προέρχονται από πολλά στόματα και ότι θα προσπαθήσω να είναι και ενυπόγραφα και ότι οποιοαδήποτε πρώτη επικοινωνία θα ήθελα να είναι μαζί μας και όχι μεσω ηλιοφιλ...πράγμα το οποίο θα γίνει μου είπε...
λοιπόν το διαταύτα.....πρέπει να συντονιστούμε με κάποιο τρόπο....όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτή την κίνηση θα πρέπει να το πει, να δούμε τί θα κάνουμε.
θα μιλήσω με τη ΜΟΤΕΚ φυσικά για τη μορφή που πρέπει να έχει το γράμμα και θα συμβουλευτώ και δικηγόρο, αλλά θέλω να ξέρω σύντομα αν είμαι μόνος μου ή όχι.
αυτά.....πάντα όρθιοι όλοι μας....
δεν ξερω αν πρέπει να γίνει ξεχωριστό ποστ, οπότε αν κάποιος mod κρίνει ας το βάλει κάπου ξεχωριστά, ευχαριστώ!