παιδιά για να μην υπάρξει παρεξήγηση.....δεν αναλήσαμε στο τηλέφωνο τις βλάβες και τις αιτιολογίες...
ΑΛΛΑ.....ανοίξαμε μια απευθείας επικοινωνία με την αγγλία πλέον.υποσχέθηκε ο τύπος που λέγεται mark( το άλλο δεν το συγκράτησα, αλλά θα το έχω στο απαντητικό άμεσο mail που θα λάβω, μόλις στείλω το δικό μου) ότι θα λάβω γραπτές απαντήσεις σε όλες μου τις απορίες από τους αρμοδίους εκεί.
το τηλέφωνο να πάρετε αν θέλετε υπάρχει:
http://www.triumphmotorcycles.co.uk/the ... contact-us και ζητάτε το overseas customer service και θα μιλήσετε με αυτόν.
το mail θα το δημοσιοποιήσω ή θα το στείλω σε όλους τους πραγματικά ενδιαφερόμενους με πμ.
το καλό θα ήταν α) να μαζευτούμε κάπου να τα πούμε από κοντά και να συγκεντρώσουμε τα θέματά μας, γράφοντας εν τέλει ένα κοινό γράμμα ώς διαμαρτυρόμενοι
β) όταν σας στείλω το mail να ετοιμάσει ο καθένας από σας το γράμμα του, με το σωστό τρόπο και να τα αποστείλουμε στην αγγλία
θα ξαναμιλήσω μαζί του σύντομα, ίσως και αύριο, μευθάυριο.
νίκο στο γράμμα που είχα στείλει είχε όλα τα λινκ για να κοιτάξει, απλά το στείλαν πίσω.δεν με εκπλήσσει μιας και το ήξερα από καιρό.στο νέο που θα γράψω θα έχει όλες τις σχετικές προσκλήσεις!
επίσης όπως λέει ο κάπτεν, εγώ τουλάχιστον θα επικεντρωθώ στο θέμα των πιστονιών, και στην ανυπαρξία του δικτύου, αριθμητικά αλλά και ουσιαστικά.
στο γράμμα που θα γράφω μετά το απαραίτητο χώσιμο, θα ζητήσω να απαντήσουν αν έχω νεα εγγύηση για τα πιστόνια και μόνο, αν μπορώ να πηγαίνω σε πρώην εξουσιοδοτημένο, αλλά νόμιμο και να καλυφθώ για το συγκεκριμένο θέμα,τί ισχύει για τις εξατμίσεις, τί ισχύει για τα χαζοπρογράμματα που μας λένε,κλπ...........θα αναφερθώ ένα προς ένα σε όλα που μας απασχολούν εδώ μέσα και επιπλέον θα τους παραθέσω και μία, προς μία αλλά και ονομαστικά την κάθε δικαιολογία που αναφέρουν.και καλό θα ήταν και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να κάνουν το ίδιο.
θα είμαστε σε επαφή....εν το μεταξύ, ετοιμάστε τα γραμματάκια σας!