Re: τελικά η triumph έχει ένα θέμα με τα γαμοπίστονα .... ¶
Από: vagtyrp στις 04/12/2010 10:25 μμ.
PAGANIAS"καλημερα...θελω να γραψω σε σχεση με το προβλημα σου οτι ειναι λογικο να σουτην βαραει οποσ και εμενα οταν
πριν 2 χρονια μου το εβγαλε αλλα απο την αλλη δεν εχω δει καποιον να γραφει διαφορα καλα που εχει το μηχανακη..
πχ σε προηγουμενεσ μηχανεσ μου ιαπωνεσ και αυστριεσ εμεναν ντιζεσ στο χερι με 1500 χιλιομετρα αναρτη/σ
σε μαχανακια των 11000ευρω θελανε πεταμα δισκοπλακεσ στα 20000 χιλιομερα αλλαγη και για να μην πουμε για
ανορθωτεσ τρομπεσ βενζινησ στα 40000χιλιαδεσ χιλιομετρα και ζημιεσ που κοστιζουν..
εγω στον τιγρη εχω 40000χιλιομετρα και τα παραπανω ντιζεσ πλακεσ ειναι σαν καινουργεια..
καθε εταιρεια εχει τα δικα τησ...μην τρελαινεστε πιστονια ειναι καταλαβαινω το ξενερωμα αλλα κοιταμε συνολικα
το καθε μηχανακι πιστευω......."
φίλε ίσως έχεις δίκιο...όντως και γώ δεν έχω πρόβλημα με τα υπόλοιπα παρελκόμενα..ντίζες, δισκόπλακες, κλπ, ούτε την καδένα δεν έχω αλλάξει ακόμα.....απλά όπως λες ξενέρωσα...αλλά θα ξαναφτιαχτεί το μοτόρι και θα το ξαναλιώσω.....
επί την ευκαιρία, μιλώντας με διαφόρους στο www.tiger1050.com, και αναφέροντας το ζήτημα, μου απάντησαν ότι σε αρκετούς έχει συμβεί 1-2 φορές τουλάχιστον και ότι όλοι βρήκαν την υγειά τους με πιστόνια από street triple....επίσης αναφέρουν τα CP pistons, custom made, και αρκετοί αναφέρουν ότι βρήκαν λύση από τα πιστόνια των sprint.....αν μάθω περισσότερα θα σας πω....πάντως θα το αναφέρω στον σάκη την τρίτη....