Re: ΣΕΡΒΙΣ ¶
Από: Aris. στις 22/03/2009 9:19 πμ.
Μερικοί όπως και γω έχω αγνοια τις σωστής διαδικασίας αλλαγής λαδιών.. Και γιαυτο μάλλον φταίνε τα καλόκαρδα , για σένα, συνεργεία που σε αφήνουν <ΔΕΝ> να κοιτάξεις κάτι εν ώρα εργασίας.
A και για αυτά που ανέφερες για τις βενζίνες και τις λάμπες.. και γω σου λέω πως για να αλλάξεις λάμπα στο ασανσέρ θα χρειαστείς περίπου 1 ώρα ενώ εγώ θα χρειαστώ περίπου 4-6 δευτερόλεπτα... Ο καθένας στον τομέα του ...
και συνεχίζω..
επειδή είχα απέναντι μου μια TRIUMPH, η οποια για ευνόητους λόγους στάθηκε "κυρια" απέναντι μου αλλάζοντας ολόκληρο μοτέρ στη μηχανή μου δε σημαίνει ότι και όλες η άλλες εταιρίες και η εξουσιοδοτημένοι τις δε σου λένε τέτοιου είδους μπαρούφες. τα έχω ακούσει από αυτούς , όχι από "παπαγαλιστικες" θεωρίες καφενείων.
Πολύ σωστά αυτά που λες... απλά σου έφερα μια εκδοχή που για σένα είναι απλή ρουτίνα και σου εύχομαι να μη σε αναγκάσει κάποιος μάστορας, κάποια στιγμή, να αναμιχθείς με δικηγόρους για να βρείς το δίκιο σου. γιατί σε εκείνο το σημείο...
οι γνώσεις σου είναι μονο γνώμες δικες σου και μάλιστα, λάθος και αβάσιμες γιαυτους. Εννοείτε πως δεν είναι έτσι..
αλλα το θέμα μου είναι ...
ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ !