haris"redf"..."
Τωρα εγω φταιω που σε λεω προκλητικο...? Μας λες και μας ξαναλες "κοιταμε καλυτερα τα ποστ" και "διαβαζουμε πιο προσεκτικα τα ποστ" λες και ειμαστε τπτ παιδακια του δημοτικου..
Μας ξαναμπερδεψες και τα υποκειμενικο-αντικειμενικα... Οταν στην αρχη σου ειπα οτι αυτα που γραφεις τα λες σαν αντικειμενικες αποψεις με διορθωσες, παλι προκλητικα, οτι αυτη ειναι η υποκειμενικη σου αποψη (ενα απο αυτα ηταν η αλλαγη που "αναμενοταν" στον κινητηρα) και τωρα μας λες παλι οτι καθολου δε σε νοιαζει αυτη και οτι απλα μια αντικειμενικη αλλαγη που "αναμενοταν" ανεφερες, ενω εσυ εισαι ενθουσιασμενος με τον κινητηρα... αρτΖιμΠουρΤζικαΙλοΥλΑς
Αφου συχναζεις και σε ξενα φορουμς δε μπορει να μην ξερεις και τι λενε για την οδηγικη συμπεριφορα.... Αυτο που εννοω οταν λεω πασχει σε σχεση με τα αλλα και δεν καταλαβες ειναι οτι οταν το Street θεωρειται καταπληκτικο σ αυτον τον τομεα, οταν το Tiger θεωριεται επισης καταπληκτικο, εεε αυτο δεν ισχυε για το speed οντως οπισθοβαρο οπως προανεφερε και ο sprinter που περισσοτερο για καγκουριλικια ευννοει παρα για αγωνιστικη οδηγηση. Και φυσικα δεν εννοω οτι δεν παει αλλα ηταν κατι που δεν δικαιολογουνταν και αξιζε βελτιωσης. Και μη μου πεις τωρα "εμενα δε με ενδιαφερει και ειμαι κατενθουσιασμενος.." Πιθανον να μην εισαι και σε θεση να καταλαβεις τη διαφορα στηνοντας τα διπλα διπλα ή πηγαινοντας μια βολτα δικαβαλος με την κυρια σου..
Η σημαντικοτερη αλλαγη που μπορει να κανει μια εταιρια σε ενα μοντελο της ειναι αυτη που θα λυσει υπαρχοντα προβληματα ή θα βελτιωση αισθητα καποια χαρακτηριστικα του. Οι αισθητικες αλλαγες γινονται κατα κορον λογω marketing και κινουνται προς την κατευθυνση των μελλοντικων αγοραστων.
Τωρα τι να πουμε για το Τουονο..... Δεν εχει ουδεμια σχεση το παλιο με το καινουργιο εμφανισιακα, και πως να εχει δηλαδη αφου ειναι τελειως αλλος μηχανακι (ασε που ουτε το 2ης γενιας ειχε καμια σχεση με της 1ης ετσι ..) Φαντασου ποσο τα εχεις μπερδεψει αν μας λες οτι τα Τουονο ειναι πανομοιοτηπα και τα Speed διαφορετικα..
Ναι ειχα πει καποτε οτι η ουρα μου θυμιζει monster αναφερομενος στο σχημα τον αποληξεων των εξατμησεων. Για καλο το ειπα φυσικα αφου αλλαξε πολυ προς το ομορφοτερο, χαρακτηριστικο των ducati (το ομορφοτερο). Εσυ παλι δεν μας ειπες γτ γιαπωνιζει ?? Επειδη ειναι το πιρουνι χρυσο μηπως ?
Για το νουμερο 1 χαρακτηριστικο του speed σου εβαλα και μια φωτογραφια με αναμμενα τα φωτα για να καταλαβεις ποσο μικρη ειναι τελικα η διαφορα οταν θα το δεις στο δρομο, αλλα μαλλον δεν εδωσες και πολυ σημασια..
Αφηνω ασχολιαστα τα απαισια πλαστικα κτλ γτ ειναι οντως υποκειμενικα, αν και οπως ξαναεγραψα δε νομιζω να σου αρεζε οτιδηποτε αλλο περαν του speed με το οποιο εισαι ενθουσιασμενος.. (παραενθουσιαστηκες ρε παιδι μου )
Γραφε τη γνωμη σου λιγο πιο σεμνα για να σου γραφουμε κι εμεις αναλογως. Δεν χρειαζεται να μας αποδειξεις τπτ... Αυτα!"
-Θεωρείς το ποστ μου ασεμνο και προκλητικό ? Σε κατηχητικό βρισκόμαστε ή σε φόρουμ ? Δεν ηξερα οτι πρέπει να μιλάω με το σεις και με το σας για να μη σε θίξω. Παραείσαι εύθικτος νομιζω , χαλαρωσε, το οτι διαφωνω δε σημαινει οτι σου τη λεω. Γουστο σου και γουστο μου και Αγιος ο Θεος
- φταιω εγω αν σου αναφερω οτι δεν προσεχεις οταν διαβαζεις ? Εγω σου μιλαω για τη ριζική ανανέωση του Tuono και συ απαντας οτι τα βρισκω πανομοιοτυπα
ε δεν προσεξες οτι αλλαξα παραγραφο..??
- το τι σημαινει αντικειμενικό και το υποκειμενικό και ποια η διαφορά τους συγνώμη δεν ειμαι δάσκαλος και δε μπορω να το εξηγησω
-αν νομιζεις οτι το speed προοριζεται για αγωνιστική οδηγηση οπως λες μαλλον εσυ εχεις μπερδεψει τα super sport με τα naked φιλε μου. να το βαλεις στην πιστα μπορείς, για εκτόνωση, για παραπανω ξέχνα το. Και σαφως δεν εισαι σε θεση να γνωρίζεις πως και που το οδηγω , οποτε μπορείς να αφησεις τις κρίσεις κατα μερος, για το αν μπορώ να αντιληφθω την οδηγική συμπεριφορά ή όχι.
- για τις αισθητικές διαφορές και τους αγοραστές βεβαιως ετσι είναι . Είπαμε, γουστα είναι αυτα. Εγω εκφράζω τη γνώμη μου απο τη σκοπιά της ηλικίας μου και εσυ απ τη δική σου. Επειδή λοιπον είμαι πολυ μεγαλύτερος σου είναι μαλλον φυσικο να δίνω μεγαλύτερη εμφαση στην κλασσική διαχρονική για μενα αισθητικη παρα στην φουτουριστική εμφάνιση. Μπράβο σου και μπράβο μου
- ειναι το πηρουνι του νεου speed triple χρυσό? εισαι βεβαιος οτι το εχεις δει απο κοντα? το χρυσο είναι του 2006-7 και είναι κίτρινο (το χρωμα του χρυσου)..
-Γιατί γιαπωνεζίζει? Γιατί αυτη την εντυπωση μου δίνει. Πρέπει να το εξηγησω κι αυτο? Να προσπαθησω: ενω πριν διεφερε παρασάγγες απο αυτα τωρα η οπτική διαφοροποίηση εχει μειωθεί. Για παραδειγμα, δες το χιλιάρι της kawasaki απο τα πλαγια. Σχημα ντεπόζιτου παρόμοιο, πλαστικά σχεδον ίδια, μονο η γωνία διαφερει . Για την ομοιοτητα με το monster εσυ ο ιδιος το παραδεχτηκες. Να προσθεσουμε και την ομοιοτητα στο σχημα των φαναριών με το tuono ? Καταλαβαινεις λοιπον οτι χανεται σιγα σιγα ο εντελως ξεχωριστός, οπτικά, χαρακτήρας του προς χάρη της μόδας και του marketing οπως σωστα είπες?
- τη φωτογραφία την είδα μια χαρα και σου ανεφερα οτι δεν ειναι τα 2 φαναρια το σημα κατατεθεν αλλα τα στρογγυλα φαναρια, μαλιστα με κεφαλαια για να το προσεξεις. Τα στρογγυλα φαναρια ειναι το μοναδικο χαρακτηριστικό που φωναζει απο μιλια οτι είναι speed δε νομιζω οτι μπορω να το εκφρασω απλουστερα.
- ναι ειμαι ενθουσιασμένος, πειράζει ?
λυσε μου ομως και μια τελευταια απορία: αφου λοιπον επρεπε να αλλαχτουν τα στρογγυλα φαναρια και αφου η αισθητική του speed ήταν εκτος εποχής, αρα το ίδιο ισχυει και για το street φανταζομαι (το σχεδον διδυμο αδελφακι του speed σε εμφανιση) σωστα? Πως εσυ ενας νεος ανθρωπος της εποχης επελεξες το παρωχημενο αισθητικά οπως λες μηχανακι οταν υπαρχουν τοσα πιο συγχρονα αλλων εταιρειων στην πιατσα? δε φανταζομαι μονο για τον κινητηρα το βαρος κλπ κλπ? Να υποθέσω οτι σου αρεσε και εμφανισιακά ή μήπως κανω λάθος και σαυτο?
ps: για τα τσουρέκια συμφωνω, και τα δικά μου ελαφρώς
the road is made clear when viewed from above..