riplelover" Οπως και να χει 13000 ειναι πολλα !!!
over and out ."
Εσύ είπες αυτό.... και τόπες με άλλα λόγια 3 φορες πρίν αρχίσεις τις κόγξες. Τους ξερούς αριθμούς λοιπόν εσύ τους ξεκίνησες. Σε αυτό σου απάντησα και συνεχίζω να σου απαντώ γιατί στα γούστα σου απάντηση δεν έχει και ουτε θέμα συζήτησης είναι. Τις άλλες τσιριμόνιες τις έβγαλες μετά. Μια ειναι πολλά όπως και νά χει, μια ειναι πολλά για το σπηντ, μια δε θα δινες 13000 για μηχανή, μια θά δινες αλλα να σε εξιτάρει, μια ειναι πολλά αυτά για τον μέσο μισθωτό, μια αμα εύρισκες μηχανακι των 16000 σε προσφορά 13000 θα το έπαιρνες, μια το ίδιο είναι μηχανάκι 600 κυβικά και μηχανάκι 1000, μια συγκρίνεις τις βούρτσες με τις π..., μια θα δινες και 13 και 14 χιλιάδες αλλα να είναι μηχανάκι πισταδόρικο (βέβαια εσύ γυμνο έχεις), αρτζι μπουρτζι και λουλάς. Τι θέλεις τώρα, να σε πάρω και σοβαρά?
Εγω απ' την αρχή σου είπα το απλό,και συνέχισα να σου λέω ενα πράγμα μόνο. Πως όταν λές πώς κατι ειναι ακριβό έτσι απλά, υπονοείς πάντα σύγκριση με τον ανταγωνισμό του και αρα πρέπει αυτό να δείξεις για να στέκει αυτό που λές. Τα γούστα σου, η τσέπη σου και τα υποσυνείδητα ψυχολογικά σου όρια είναι σεβαστά και δικαίωμα σου, αλλά ούτε υποστηρίζουν τιην κουβέντα αυτή ουτε και αφορούν κανέναν άλλον στον πλανήτη αυτό. Εμένα τον καιρό αυτό τα πολύ συνειδητά μου όρια ειναι τώρα που ξεπλήρωσα με το καλό το Σπρίντ, να μη σκάσω για μηχανάκι άλλο ουτε φράγκο όχι 10 και 13 χιλιάδες... Τι να αρχίσω να λέω λοιπόν? Για κάθε μηχανάκι πως είναι ακριβό και πολλά μια και όλα ξεπερνούν το ψυχολογικό μου όριο των 0 Ευρώ? Φαντάσου ενα θρεντ που ο καθένας εδώ μέσα θα κανε μια κουβέντα τέτοια... συνενόηση τρελλών, ο καθένας το χαβά του.