παιδιά, αρχίζουμε να το κουράζουμε το θέμα, χωρίς παρεξήγηση φυσικά. Όλες οι απόψεις σεβαστές, ΑΛΛΑ: όπως λέει και ο κάπτεν το δρομολόγιο βγαίνει άνετα και με το τρόπο που προτείνει. Στις γαλατόπιτες, τα χλμ ήταν πολύ περισσότερα, πολύ απαιτητικά( δομοκός, μπράλος), προλάβαμε φάγαμε, είπιαμε και γυρίσαμε σπιτάκι μας, κουρασμένοι μεν σωματικά , αλλά πλήρως ευχαριστημένοι οδηγικά, πνευματικά. Σε εκείνα τα δρομολόγια, φίλοι οι οποίοι δεν ήθελαν να κουραστούν κατά αυτό το τρόπο ή δεν ήξεραν αν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, απλά δεν συμμετείχαν.
Υπάρχουν ένα σωρό άλλες βόλτες που θα ποσταριστούν και φυσικά τίποτα δεν εμποδίζει κανέναν να ποστάρει παράλληλα μια κοντική διαδρομή για τους υπολοίπους.
Άμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις που λένε....χεχεχεχεχε.....άρα όποιος θέλει να κάψει βενζίνη και να κάνει χλμ θα έρθει. Ετσι θα μάθει αν όλ αυτά είναι δυνατά.
πχ, έχω πάει θεσ/κη, από μπράλο-δομοκό-καρδίτσα-καλαμπάκα-γρεβενα-ξάνθη( μοναδική στάση για καφέ και τακάκια στον admin μας)-θεσσαλονικη, σερί.......κατέβηκα από τη μηχανή πιασμένος μετά από 9 περίπου ώρες, αλλά ένιωθα υπέροχα!
και έχω κάνει και πολλά άλλα τέτοια δρομολόγια, δυστυχώς μόνο εντός ελλάδος, αλλά που θα μου πάει.....
και για να ολοκληρώσω....
η ώρα αναχώρησης πιθανώς να αλλάξει λίγο, ο σκοπός είναι να πάμε στο ταίναρο, να το απολαύσουμε, να περάσουμε από βάθη και γερολιμένα που λένε ότι είναι πολύ όμορφά, να πιούμε το καφεδάκι μας και να τσιμπήσουμε και κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να σκάσουμε στο φαί( αυτό μπορούμε να το κάνουμε σε οποιαδήποτε αλλη κοντική διαδρομή μας). Αλλά και πάλι η απόφαση για το φαί ή και την επιστροφή, θα παρθεί από τους συμμετέχοντες επί τόπου ανάλογα και με τις διαθέσεις μας, εκείνη τη στιγμή.
προς το παρόν, αν και έχουμε χρόνο ακόμα, όποιος ξέρει ότι θα έρθει σίγουρα, ας βάλει το όνομά του στο αρχικό ποστ, κάτω από των υπολοίπων, για να οργανωθούμε.( πχ εγώ γιατρός-χασάπης, θα φέρω κάποια ψιλοιατρικά πραγματάκια μαζί μου, αχρείαστα να ναι, οπότε θα με βόλευε να ξέρω τον αριθμό των συμμετοχών για να υπολογίσω τον όγκο τους.....χεχεχε, δεν θέλω να πάρω και βαλίτσα, μή με κουνάει στα πολλά