Τα προγαλατόπια ¶
Από: HelenKoR στις 24/02/2013 4:07 μμ.
Όπως ξέρετε η Γαλατόπιτα είναι ο ετήσιος θεσμός που εμπνεύστηκε ο αγαπητός μας Dennis G. και έχει μπει στην καρδιά μας λόγω της διαδρομής, της παρέας και της αυξημένης πιθανότητας εμφάνισης Σακχαρώδη Διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Ξέρετε τι συμβαίνει σε μια Γαλατόπιτα! Παρέα με διάθεση για χαβαλέ. Στροφιλίκια και φύση που σου κόβουν την ανάσα. Γλυκά σε ποσότητες που κάνουν ακριβώς το ίδιο!
Όπως πάντα, έτσι και φέτος, θα πάμε κάποιο Σάββατο κοντά στην 25η Μαρτίου.
Καλές ημερομηνίες είναι οι 23 και 30 Μαρτίου!
Τι λέτε κι εσείς;!;!
Ακούω σχόλια! ΓΙΑ ΠΑΜΕ!!!
ΥΓ: ακολουθεί μικρή αναδρομή για να θυμηθείτε οι παλιοί και να μάθετε οι καινούργιοι!
2011
Για σχόλια και εντυπώσεις μπορείτε να διαβάσετε Εδώ κι εδώ
vagtyrp 2011"παίδες περάσαμε τέλεια!!!!!!!!!!! το δρομολόγιο καταπληκτικό.....ακόμα πάνω στο μπράλο και στο δομοκό είμαι και κυνηγάω τον διονύση και τον τάσο..........."
redfoot 2011"Μόλις μπήκα κι εγω ;-) .ήταν εξαιρετικά ! Ι καιρός θεσπεσιος η παρέα ζέστη τα γλυκά θεϊκά η φύση οργιαζε οι βράχοι επιβλητικοι κ οι μηχανές κούκλες όλες ανεξαιρέτως οπότε δε μπορώ να ψηφίσω κάποια
Πάντα τέτοια ναχουμε ,ΗΔΗ περιμένω κ εύχομαι το επόμενο meeting να είναι στα κοντά ."
atsatsos 2011"Έφτασα!
Παίδες, πέρασα super duper υπέροχα παρά την κούραση. Σε μια φάση στα γλυκά κόντεψα να λιποθυμήσω. Αφού δε μπόρεσα να τα φάω όλα, δεν ήμουν καλά."
Fragiask"(κάντε έναν έλεγχο στη στάθμη των λαδιών) "
2012
Για σχόλια και εντυπώσεις μπορείτε να διαβάσετε Εδώ κι εδώ
Savvas Drakakis 2012"
αγώνας αντοχής-super παρέα-super διάθεση
"
xaotikos 2012"
ΚΡΥΟ ΚΡΥΟ ΑΝΤΕ Γ$#$ΣΟΥ ΚΡΥΟ!!!"
cojones 2012"
χάρηκα πραγματικά που γνώρισα πολλά παιδιά μιας και καινούριος εδώ δεν ήξερα κανέναν σας!"
Aris. 2012"Μπραβο!! Ωραια ηταν!
Μιλαμε για πολυ γλυκο Και τσουρεκια και βιενεζικα και γαλακτομπουρεκα και συροπιαστα....αλλα...και το σπιτικο τιραμισου ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!!
"
selos 2012"Ήτονε σούπερ ντούπερ ουαου, πολύ χιλιόμετρο, ωραία διαδρομή, ωραίο τιραμισού, ωραία παρέα και πολύ αέρα είχε
Να 'μαστε καλά να ξαναβολτάρουμε..."
nfot 2012"Εχασα τη βολτα, εχασα την ευκαιρια να σας ξαναδω απο κοντα αλλα και να γνωρισω νεα προσωπα, εχασα το τσουρεκι που εφερε ο Λευτερης και ολα τα αλλα γλυκα που φαγατε, αλλα να χασω και το σπιτικο τιραμισου της Σωτηριας; Ε οχι, σε ολα υπαρχουν ορια.
ΣΩΤΗΡΙΑ, αν και οταν κατεβω Αθηνα, ΧΡΩΣΤΑΣ τιραμισου._ "