Όντως ecobill, με κάλεσες στο κινητό και μου είπες οτι είχες ήδη απαντήσει στο θέμα που είχα ανοίξει αλλά επειδή δεν ήθελες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μου εξήγησες τους λόγους που σε έκαναν να προγραμματίσεις την Γαλατόπιτα για τον Απρίλιο.
Όταν είδα οτι άρχιζες να επαναλαμβάνεσαι σου είπα οτι μπορείς να γράψεις ο,τι θέλεις στο θέμα και όταν να ξανάμπαινα στο φορουμ θα το έβλεπα διότι όταν με πήρες τηλέφωνο ούτε online ήμουν, ούτε ήταν η κατάλληλη ώρα (συγκεκριμένα είπα οτι "δεν είναι της παρούσης" και όντως
δεν ήταν). Ηταν η μοναδική φορά που μιλήσαμε κατ'ιδίαν απ'οταν απάντησες στο θέμα.
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, δεν κλονίζεται η θέση σου με τα προγαλατόπια (τα οποία ανοίχθηκαν για συζήτηση κυρίως αλλά και για προβολή - όπως και πέρσι) και ούτε διεκδικώ κάποια θέση διαχειριστή! Αν ήθελα, θα ήμουν mod ή θα είχα δεχτεί την πρόσκληση του Κώστα για την νέα ομάδα -αν θυμάμαι καλά, είχε ανοίξει και θέμα οπου απάντησες θετικά!
Καταλαβαίνω την ανάγκη σου. Απλώς θα μπορούσες να το είχες διαχειριστεί διαφορετικά το θέμα.
Ecobill"
Εάν φυσικά θέλει, πολύ ευχαρίστως αποχωρώ από την διοργάνωση των όποιων εκδηλώσεων
"
Ελα! Πες την αλήθεια! Δεν το εννοείς αυτό!
Και δεν θα έπρεπε να το εννοείς...Αφ'
ενός δεν επιθυμείς να αποχωρήσεις (αν το επιθυμούσες, απλά θα σταματούσες)
Αφ'
δευτέρου δεν είναι δικό μου θέμα αν θα είσαι στην διοργάνωση ή όχι!
Το forum δεν είναι ούτε δικό σου, ούτε δικό μου!
Το forum
είναι τα μέλη του αλλά
ανήκει σε συγκεκριμένους ανθρώπους (τους admins). Σε αυτό είμαι κάθετη, οριζόντια, παράλληλη, συνευθειακή!
Δεν νομίζω να ήταν τόσο προσβλητικό (για εσένα ή κάποιο άλλο μέλος) το γεγονός οτι άνοιξα ενα θέμα προς συζήτηση της επικείμενης βόλτας. Ούτε νομίζω οτι έχω σχολιάσει αρνητικά τις συναντήσεις που έχεις οργανώσει (μάλιστα έχω συμμετάσχει σε μερικές - όχι όλες αλλά αυτό μπόρεσα, αυτό έκανα!)
Επίσης
μην κολακεύεις τον εαυτό σου με το να νομίζεις οτι δεν θα συμμετάσχω σε κάποια εκδήλωση επειδή θα είσαι κι εσύ εκεί!
Όσο για το Σάββατο, σε ευχαριστώ για την πρόσκληση! Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου!
Βέβαια το οτι με προσκάλεσες δεν σημαίνει οτι θα μπορέσω να έρθω κιόλας...
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω όλα όσα θα ήθελα...!
Το βλέπουμε όμως!
Ecobill"
Σε μια τέτοια συνάντηση πρωτογνωριστήκαμε εξάλλου.
"
Ελα δεν θέλω αηδίες!!!