ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ TIGERΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ TIGERΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!  

Από: chris34 στις 13/04/2010 6:21 μμ.

johnygalan"Φίλε bekri δεν υπάρχει άτομο εδώ μέσα που να διαφωνεί οτι οδήγηση στην πίστα=ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αλλά ρε φίλε μου, με ενοχλεί όταν λες οτι εκτός απο 2-3 άτομα εδώ μέσα που έρχονται στη πίστα,
όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οδηγοί του καναπέ και τις έχουμε τις μηχανές για την καφετέρια

Ασε που τους περοσσότερους εδω μέσα δεν τους ξέρεις, οπότε αν οδηγούμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ
(όπως λες)ασε να το κρίνει κανένας άλλος"

+1050

ΥΓ να προσεχεις τα λογια σου φιλε μου γιατι εχεις ενα κακο συνηθειο να μπλεκεις τις καταστασεις(kawasaki forum)
αν θυμασαι....
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: bekris στις 13/04/2010 7:35 μμ.

chris34"
johnygalan"Φίλε bekri δεν υπάρχει άτομο εδώ μέσα που να διαφωνεί οτι οδήγηση στην πίστα=ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αλλά ρε φίλε μου, με ενοχλεί όταν λες οτι εκτός απο 2-3 άτομα εδώ μέσα που έρχονται στη πίστα,
όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οδηγοί του καναπέ και τις έχουμε τις μηχανές για την καφετέρια

Ασε που τους περοσσότερους εδω μέσα δεν τους ξέρεις, οπότε αν οδηγούμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ
(όπως λες)ασε να το κρίνει κανένας άλλος"

+1050

ΥΓ να προσεχεις τα λογια σου φιλε μου γιατι εχεις ενα κακο συνηθειο να μπλεκεις τις καταστασεις(kawasaki forum)
αν θυμασαι...."

@johny διάβασες καθόλου τα ποστΣ μου ? γιατί αρχίζεις και κολλάς sprinterίτιδα... (πλάκα κάνω δεν τον ξεπερνάς με τίποτα)
@ Chris για πε μου εσυ τώρα που μπλέκει η σαφάλεια με τα διαφορετικά forum...για να καταλάβω κι εγώ ο μικρός ανόητος...

Όλοι όσοι έχετε άποψη και ποστάρετε... έχετε κάνει κανα μάθημα η έτσι από "αυτά που έχετε ακούσει" απαντάτε? Μη χάνω και το χρόνο μου τζάμπα

Από: vagtyrp στις 13/04/2010 9:10 μμ.

bekris χάνεις το χρόνο σου τσάμπα.......ασχολήσου με τίποτα άλλο........και άσε μας εμας τους τουρίστες.....

φίλε αλέξανδρε, πάρτο το μηχανάκι και δεν θα το μετανιώσεις....

Από: alexandros.s στις 13/04/2010 11:29 μμ.

@vagtyrp θα το χτυπησω το μοτορι σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα.και αν βρεθει και κανενα απο το φορουμ ακομα καλυτερα.θα εχω το νου μου και στις αγγελιες.ευχαριστω προκαταβολικα οσους βοηθησαν και ελπιζω συντομα καμια βολτα με το φορουμ.
καντε καμια σουζα ρε μαγκες!!!!!!!

Από: chris34 στις 14/04/2010 8:58 πμ.

bekris"[@ Chris για πε μου εσυ τώρα που μπλέκει η σαφάλεια με τα διαφορετικά forum...για να καταλάβω κι εγώ ο μικρός ανόητος...

Όλοι όσοι έχετε άποψη και ποστάρετε... έχετε κάνει κανα μάθημα η έτσι από "αυτά που έχετε ακούσει" απαντάτε? Μη χάνω και το χρόνο μου τζάμπα"

Δεν σου ειπα οτι μπλεκει η ασφαλεια με τα διαφορετικα forum....σου ειπα οτι εχεις την ταση να μπερδευεις τις καταστασεις!!
Οπως τωρα π.χ λες οτι ειμαστε οδηγοι του καναπε οσοι δεν εχουν κανει μαθηματα!!!Ειναι λογικο τωρα αυτο που λες;Μπορει αυτο να σου δινει γνωσεις και εμπειρια για το πως θα οδηγησεις την μηχανη σου αλλα αυτο ομως δεν σε κανει ανωτερο απο καποιον που δεν εχει μπει στην πιστα!!
Ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικος ο τροπος οδηγησης και οι συνθηκες μεσα και εξω απο την πιστα!

ΥΓ Αλεξανδρε παρτο το εργαλειο και συνεχεια θα εισαι με το χαμογελο στο προσωπο σου!!!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: bekris στις 14/04/2010 9:39 πμ.

@ chris

vagtyrp"bekris χάνεις το χρόνο σου τσάμπα.......ασχολήσου με τίποτα άλλο........και άσε μας εμας τους τουρίστες..... ...."

Η πιο τίμια απάντηση

Από: johnygalan στις 14/04/2010 4:35 μμ.

Φίλε Αλέξανδρε συγνώμη αν σου χάλασα το post αλλά με αυτά που διάβαζα δεν μπορούσα
να κρατηθώ

Καλώς ήρθες και να το πάρεις το tiger απλά είναι κορυφαίο
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: alexandros.s στις 14/04/2010 5:29 μμ.

@chris34 ηδη το εχω το πονηρο χαμογελο..καταλαβαινεις μαλλον... !!!
@johnygalan γιαυτο ειναι τα φορουμ αλλωστε αλλα πανω απο ολα ειστε μια <<οικογενεια>>, αρκει οι διαμαχες να μενουν στα λογια!! αλλα καλυτερα αφηστε αυτα και πιστε τις σουζες και τα drift με αναποδα εκτος του οτι η ζωη ειναι μικρη οι καλοι οι δρομοι λιγοστευουν....
συναδελφικους χαιρετισμους