Re: Ανάκληση Tiger 800 & 800xc ¶
Από: john doufexis στις 15/11/2011 1 μμ.
Από: john doufexis στις 15/11/2011 1 μμ.
Από: Ecobill στις 15/11/2011 1:33 μμ.
john doufexis"Εμενα το μηχανακι ιταν το 1το test drive στην αντιπροσωπεια οπου τλκ το πηρα, φουλ κομπλε με τιν αροου επανω κ τα ρεστα, το μηχανακι τοτε ειχε συνολικα 210 χλμ, κ ερχομενος στο θεμα μας ειμαι μεσα στη λιστα αλλα το μηχανακι δν εχει κανει ουτε τσαφ μεχρι τωρα στα 10.380 χλμ, πρεπει να το παω ?"
Από: petros1479 στις 15/11/2011 1:37 μμ.
Από: john doufexis στις 15/11/2011 1:39 μμ.
Ecobill"john doufexis"Εμενα το μηχανακι ιταν το 1το test drive στην αντιπροσωπεια οπου τλκ το πηρα, φουλ κομπλε με τιν αροου επανω κ τα ρεστα, το μηχανακι τοτε ειχε συνολικα 210 χλμ, κ ερχομενος στο θεμα μας ειμαι μεσα στη λιστα αλλα το μηχανακι δν εχει κανει ουτε τσαφ μεχρι τωρα στα 10.380 χλμ, πρεπει να το παω ?"
Ο Χ Ι !!! Κράτα το στο σπίτι μην στο ματιάσουν
Αει πάρε τα πόδια σου και πήγαινε το και μετά έλα να πιούμε κανένα κράσο "
Από: CK1 στις 18/11/2011 4:34 μμ.
Από: PTiger800 στις 18/11/2011 5:19 μμ.
CK1"Δεν γνώρίζω την γνώμη σας, αλλά εδώ που τα λέμε δεν είναι και ότι πιο εύκολο να την "σηκώσεις" στο κεντρικό σταντ και πιστεύω ότι δεν είναι λόγω βάρους αλλά "μοχλικου"."
Από: Cpt. Haddock στις 18/11/2011 6:52 μμ.
Από: CK1 στις 18/11/2011 8:33 μμ.
PTiger800"CK1"Δεν γνώρίζω την γνώμη σας, αλλά εδώ που τα λέμε δεν είναι και ότι πιο εύκολο να την "σηκώσεις" στο κεντρικό σταντ και πιστεύω ότι δεν είναι λόγω βάρους αλλά "μοχλικου"."
Καλά στην αρχή μου είχε βγάλει την πίστη. Ειδικά προερχόμενος από πολύ ελαφρύτερο μηχανάκι και χωρίς κεντρικό stand. Πλέον το έχω συνηθίσει και μου φαίνεται σχετικά εύκολο. Δεν έχω εμπειρία όμως από άλλες μοτοσυκλέτες για να μπορώ να σου πω πως είναι σε σχέση με αυτές.
Εμένα ως άσχετο, με βοήθησαν πολύ να μάθω να την "σηκώνω" κάποια βιντεάκια στο youtube, που έδειχναν την τεχνική.
Μέχρι τότε νόμιζα ότι θα μου πέσει και απλώς έβαζα δύναμη....
..."να την σηκώνω", "θα μου πέσει"... άντε να πείσεις μετά ότι μιλάς για μοτοσυκλέτες
Όπως και να έχει, εμείς οι πρώτοι θα εξακολουθήσουμε να έχουμε αυτό το κεντρικό stand."
Από: PTiger800 στις 23/11/2011 11:14 πμ.
CK1"Τεχνική που χρησιμοποιώ είναι η ίδια που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια με το pegaso (αρκετά ελαφρύτερο) αλλά εδώ νομίζω ότι το βάρος δεν είναι θέμα."
Από: CK1 στις 23/11/2011 4:36 μμ.
PTiger800"CK1"Τεχνική που χρησιμοποιώ είναι η ίδια που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια με το pegaso (αρκετά ελαφρύτερο) αλλά εδώ νομίζω ότι το βάρος δεν είναι θέμα."
Συμφωνώ απόλυτα. Νομίζω και εγώ ότι είναι θέμα τεχνικής. Μέχρι να μάθεις την τεχνική (ειδικά αν είσαι "γιωτάς", όπως ήμουν εγώ όταν πρωτοπήρα τον Τίγρη μου), φοβάσαι ότι δεν θα μπορέσεις να χειριστείς το βάρος της μοτοσυκλέτας. Η μ@λακία που έκανα εγώ ήταν ότι κρατούσα τη μηχανή (από φόβο μη μου πέσει) λίγο προς το μέρος μου. Έτσι όμως δεν πατούσαν και τα δύο πόδια του κεντρικού stand κάτω και όταν τραβούσα τη μοτοσυκλέτα προς τα πίσω για να ανέβει στο stand, έπρεπε να τραβήξω στην ουσία όλο το βάρος...Μόλις κατάλαβα ότι απλώς κρατώντας λίγη κόντρα στο κεντρικό stand με το πόδι η μηχανή έμενε όρθια χωρίς κόπο (αρκε να πατάνε και τα δύο πόδια του κεντρικού), έφυγε το αγχος και μπόρεσα να μάθω τελικά την τεχνική.
Επιπλέον, κάποιοι βολέυονται να τραβάνε προς τα πάνω τη βάση των μαρσπιέ του συνεπιβάτη (αντί για τα χερούλια του συνεπιβάτη) για να σηκώσουν Tiger800, γιατί είναι πιο χαμηλά και δίνει λίγο καλύτερο μοχλό. Είναι και πιο βρώμικα βεβαια....
Αρα σωστά έγραψε ο CK1... Τεχνική"
Από: PTiger800 στις 23/11/2011 5:06 μμ.
CK1"Συγκεκριμένα το μαστόρι? που το τοποθέτησε έχει κάνει λάθος και μου τοποθέτησε το σταντ του XC το οποίο έχει και άλλο κώδικό και είναι κάποια εκατοστά μεγαλύτερο!!!"
Από: CK1 στις 23/11/2011 11:59 μμ.
PTiger800"CK1"Συγκεκριμένα το μαστόρι? που το τοποθέτησε έχει κάνει λάθος και μου τοποθέτησε το σταντ του XC το οποίο έχει και άλλο κώδικό και είναι κάποια εκατοστά μεγαλύτερο!!!"
Καλά εσύ πώς το πήρες χαμπάρι ότι έκανε τέτοια ματσακονιά το μαστόρι;"
Από: pan0s78 στις 09/12/2011 7:39 μμ.
Από: Visk στις 13/02/2012 6:07 μμ.