Re: Ανάκληση Tiger 800 & 800xc ¶
Από: Panos69 στις 13/02/2012 7:20 μμ.
Visk"Σημερα μιας και εβγαλε λιγο ηλιο ειπα να "καθαρισω" λιγο τον Τιγρη και τι να δω!!!
Το διπλο σταντ βρισκει πανω στο πισω ψαλιδι και το εχει καταγρατζουνισει απο κατω.
Πριν 2 Βδομαδες ειχα παει στο συνεργειο Στον Πειραια (πειτε με μαλακα) και εκανα παραπονο
για το σταντ οτι κανει θορυβο, και μου αλαξε ελατηρια, καμια διαφορα...
Επισης να σημειωθει οτι το ειχα ξαναπαει και οταν ανακοινωθηκε η ανακλιση για να κανω
και την πρωτη αλαγη λαδιων και μου ειχε πει "ολα κομπλε"
απο οτι καταλαβενω το λαστιχακι "stoper" ειναι μικρο για να σταματισει το σταντ με
αποτελεσμα αφτο να τερματιζει πανω στο ψαλιδι.
Φταιω εγω τωρα να ζιτησω καινουριο ψαλιδι? η θα ειμαι υπεβολικος?"
Δεν θα φταις καθόλου... Σύμφωνα με αυτά που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι συνάδελφοι στο forum τους, αναμένεται ανάκληση από την Triumph για τα κεντρικά σταντ (800 και 800 XC) και αν χρειάζεται θα γίνεται και αντικατάσταση του ψαλιδιού επειδή το σταντ βρίσκει εκεί όπως λες κι εσύ.
'Ολα αυτά θα γίνουν λέει σε 3-4 μήνες!
Προφανώς τώρα γίνεται σοβαρή μελέτη και δοκιμές, οι οποίες βέβαια δεν έγιναν παλαιότερα.
'Ηδη το κεντρικό σταντ έχει εξαφανιστεί από την λίστα με τα αξεσουάρ
Η αλλαγή των ελατηρίων με σκληρότερα και η αλλαγή του στοπ με μεγαλύτερο (σε προηγούμενη ανάκληση) ΔΕΝ έλυσε κανένα πρόβλημα.
Είπαμε ότι πήραμε καινούργιο μοντέλο και αποδεχόμαστε να παίξουμε και λίγο τους beta testers αλλά όχι κι έτσι...
Επίσης, από την εποχή που ήδη στο Internet είχε γίνει γνωστό το πρόβλημα με το σταντ, και το ξέρανε και τα κεντρικά στην Αγγλία, ζήτησα διάγνωση για το χτύπημα από πρώην "εξουσιοδοτημένο", νυν "εξειδικευμένο" και ότι-νάναι συνεργείο.
Βεβαίως όλα προτάθηκαν ως διάγνωση για το πρόβλημα του έντονου θορύβου στις λακούβες (μπαγκαζιέρα, πινακίδα, εργαλεία, περιεχόμενο μπαγκαζιέρας κ.ο.κ.) εκτός από αυτό που υποψιαζόταν ήδη όλος ο κόσμος. Και βέβαια η διάγνωση ΔΕΝ περιλάμβανε ένα σκύψιμο από κάτω.
Μου πέρασε από το μυαλό να τους ενημερώσω για τις εξελίξεις (όπως είχα κάνει και για την αναβάθμιση της ECU) αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω μιας και τότε δεν ήταν 100% σίγουρο.
Προφανώς, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα με την επικοινωνία της μαμάς Triumph με την ελληνική αντιπροσωπεία, εκτός αν εμείς νομίζουμε ότι ξέρουμε καλύτερα από τα Αγγλάκια και αρχειοθετούμε τις ενημερώσεις εκεί που ξέρουμε.
Όπως είχα κάνει και για την αναβάθμιση της ECU, θα μιλήσω με Αγγλία κατευθείαν και θα σας ενημερώσω για να πάτε ενημερωμένοι στα συνεργεία σας.
Καλό θα τους κάνετε.
Θα ήθελα και μια πιο "επίσημη" άποψη μιας και υπάρχει μια επαφή με την ελληνική αντιπροσωπεία εδώ στο forum.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Φόρτωσα πάλι!