ρώτησα τον μπούκη σχετικά και μου είπε πιέσεις 33-36 και να ανεβάσω 34-38 μόνο αν το φορτώσω.έτσι και αλλιώς μεγάλο ταξίδι δεν προβλέπεται για το καλοκαίρι, αλλά και αν πάω απλά θα τα χαλάσω νωρίτερα.
όσο για το ζέσταμα, πήγα έπλυνα την μηχανή και γύρισα σπίτι, μιά απόσταση 15-20 χιλιομέτρων , από αττική οδό και όταν έφτασα σπίτι τα λάστιχα ήταν πολύ ζεστά, καμία σχέση με τα angel, που πρέπει να πάω με 200 μέχρι την λαμία για να ζεσταθούν τόσο.δεν μπορώ να τα περιγράψω αλλιώς μιας και δεν πίεσα καθόλου, ίσα ίσα πλάγιασα και κατάλαβα ότι το μηχανάκι πέφτει απότομα, οπότε πρέπει να προσέχω.
πρέπει να προσέχω στα νερά, να μην πλαγιάζω γιατί δεν έχουν καθόλου διαγραμήσεις στις άκρες, αλλιώς δεν νομίζω να συναντήσω δυσκολίες.
νίκο σίγουρα δεν πιέζω τα λάστιχα, αλλά θέλω να το κάνω στο βαθμό που με παίρνει, και ελπίζω να μην παρασυρθώ και έχουμε ιστορίες......πιπέρι στο στόμα....
αύριο θα πάω σούνιο να τα στρώσω στο πολύ χαλαρό και με στάση για καφεδάκι( σύμφωνα με τη γνώμη φίλου...καγκουράκου...
), ώστε να μην τα κάψω....γνώμες περι τούτου παρακαλώ;
το μόνο ας πούμε μακρινό ταξίδι και αν γίνει, είναι θεσ/κη να δώ τους δικούς μου τον αύγουστο, αλλά θα γίνει αποκλειστικά δια της διονύσιας οδού.......
( για όσους δε κατάλαβαν εννοώ τον dennisG και εννοώ αποκλειστικά παλαιά εθνική οδό, με μπράλους, δομοκούς και όλα τα παρελκόμενα.....
)
ελπίζω να μην έκανα λάθος..........