Tiger 800 service ¶
Από: kouts83 στις 31/03/2012 7:20 μμ.
θα ήθελα να ρωτησω κάποια πράγματα για το σέρβις του τίγρη.
το 1ο σερβις μου πήγε 89 ευρώ
76 τα λάδια και 13 το φίλτρο (χωρίς εργατικά)
σε 5.000 κμ που θα ξαναπάω είχα ρωτήσει ήδη πόσο θα πάει το μαλλί μου είπαν 114 (ή 115 δεν θυμάμαι)
Ρώτησα φίλους , συναδέλφους , άγνωστους (καλή ώρα) , και ένας παλιός μου είπε ότι αν μου φαίνονται ακριβοί μπορώ να πάρω τα λάδια από το εμπόριο και να τους τα πάω (κλειστά εννοείται) την ημέρα του σερβις και δεν έχουν λόγω να αρνηθούν ή να μου κόψουν την εγγύηση. Από τιμές στα praktiker τα έχω βρεί 16,5 (66 ευρώ τα 4 λίτρα) και από το forum μας σε διάφορα post βρήκα Λαμπριανιδη με 13 (52 ευρώ τα 4 λτ) και Trade Wind με 12,5 (50 ευρώ τα 4λτ) (ladia-castrol-power-racing-10w-timi-kai-agora-t3935.html ).
Δεν κάνω διαφήμηση στα μαγαζιά ,απλός ρωτάω αν ήδη κάποιος το έχει κάνει και τι του έχουν πει , προς θεού!
Αμέσως η διαφορά από τα λάδια και μόνο είναι 20+ ευρόπουλα (επίσης αν αλλάξω μάρκα πάλι χάνω την εγγύηση?)
Ούτε το φίλτρο κάνει 13 εν το μεταξύ αλλα τεσπά...
Σε άλλο ποστ επίσης διάβασα πως τα τακάκια τρώγονται γρήγορα, αν αλλάξω μάρκα και σε αυτά (όταν με το καλό έρθει η ώρα τους) και πάω σε δικό μου γνωστό για τοποθέτηση θα έχω πάλι πρόβλημα με την εγγύηση? (ποιο πολύ για να βάλω καμιά καλύτερη μάρκα της προκοπής και όχι τα μαμά πάλι)
Η μία γεμάτη και η άλλη άδεια.
Η γεμάτη έχει μέσα της μπόλικη τύχη και η άδεια εμπειρίες.
Φροντίζεις να έχεις γεμίσει και την άδεια πριν σου τελειώσει η τύχη..