Για να μην παρεξηγηθώ, εξηγώ...
@kostas daniilidis
Όταν ρωτάς "έχει να κερδίσει κάτι από αυτό" αναφέρεσαι σε α)εμένα ή β) το μάστορα;
Αν α)
Όχι δεν έχω να κερδίσω και ούτε πρόθεσή μου είναι να σου την πω ή να σε κακοκαρδίσω. Απλά έχω βαρεθεί να ακούω στην καθημερινότητά μου άτομα να τα φορτώνουν όλα σε κάποιον άλλο και να αποποιούνται ευθύνες. Αυτό θεωρώ ότι είναι η μόνιμη κριτική στο καύσιμο.
Αν β)
Για κάποιο λόγο στην πιάτσα δεν εμπιστεύομαι εύκολα συνεργεία. Οι παπαριές δεν λέγονται μόνο με κίνητρο το οικονομικό όφελος. Στην προκειμένη περίπτωση, λέμε την παπαριά, γελάμε λίγο όλοι με το Μπαγκλαντές και φεύγει λίγο βάρος και λίγο ευθύνη από την καμπούρα μας. Ρίχνουμε τεχνιέντως το βάρος στη ποιότητα της βενζίνης, άρα "με τέτοιο καύσιμο τι να σου κάνει και το καϋμένο το μηχανάκι;" και "η δόλια η εταιρία κάνει ότι μπορεί αλλα....". Και αναρωτήσου το εξής, αν έλεγες στον τύπο "Ρε φίλε δεν έχεις δίκιο, εγώ βενζινάς είμαι και του βάζω από το δικό μου μαγαζί βενζίνη" δεν θα σου έλεγε κάτι του στυλ "ε δεν λέμε και για όλους...". Επίσης πριν την έναρξη των πωλήσεων του Τ800 είχαν βγει φωτο από οδηγό test ride που είχε φέρει μηχανάκι από την Τουρκία πέρασε από Ελλάδα και θα πήγαινε δεν ξέρω και γω που. Ε, τόσο κωλόφαρδος ήταν αυτός που δεν έπεσε σε νοθευμένο καύσιμο εδώ στο "Μπαγκλαντες";
Επίσης ενδεικτικά, όταν ο δικός μου τίγρης είχε παρουσιάσει το πασίγνωστο πρόβλημα με το ρελαντί, ή πρώτη άποψη ήταν ότι φταίει η βενζίνη και μου έβαλαν πρόγραμμα για 91 οκτάνια.
kouts83"Εκτός και αν εννοούν την αναβάθμιση του software"
Μάλλον αυτό εννοούν και το έκαναν και σε εμένα στα 10000km.
Τέλος, Κώστα αν σε έθιξα με το σχόλιο μου, δεν ήταν στις προθέσεις μου και με συγχωρείς.
...metal under tension, begging you to touch and go...