Επίδομα κυκλοφορίας

Re: Επίδομα κυκλοφορίας  

Από: Costas στις 01/12/2010 5:04 μμ.

Αν αυτό είναι το πρόβλημα,μπορώ να σε τιμήσω για τη σούζα που λέγαμε

Από: HelenKoR στις 01/12/2010 5:07 μμ.

και εστω οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σου δειξουν 5 πραγματα.
αυτα τα 5 πραγματα θα ειναι και τα σωστα?

και δεν ειπε κανεις οτι εγω πχ. γνωριζω καποιον που κατεχει το αθλημα και αρνειται να με βοηθησει. δεν εξεταζουμε κατι τετοιο εδω.
απλως λεω οτι ειναι θεμα "κυκλου γνωριμιων"
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: bonnie στις 01/12/2010 5:21 μμ.

HelenKoR"και εστω οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σου δειξουν 5 πραγματα.

και δεν ειπε κανεις οτι εγω πχ. γνωριζω καποιον που κατεχει το αθλημα και αρνειται να με βοηθησει. δεν εξεταζουμε κατι τετοιο εδω.
απλως λεω οτι ειναι θεμα "κυκλου γνωριμιων""

ελα να σε παω στον κυκλο μου..

οσο για το αν θα ειναι τα σωστα αυτα που θα σου μαθουν... ε, δεν θα πας σε οποιον βρεις μπροστα σου ρε... καποιοι ανθρωποι ξεχωριζουν με τις γνωσεις κ την εμπειρια τους. ασε που ειναι πληρως εκμεταλευσιμοι...

αυτο που λεει ο πανος, το οτι ειμαστε γυναικες κ παντα θα υπαρχει καποιος να προσφερθει να μας δειξει 5 πραγματα..ισχυει στανταρ... απλα πρεπει να εισαι κ εσυ θετικος κ να θες να μαθεις. κ μετα να τα χρησιμοποιεις κιολας, οχι μονο μπλα μπλα... οι πραξεις ειναι που κανουν την διαφορα!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: ATN PANOS στις 01/12/2010 5:23 μμ.

HelenKoR"και εστω οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σου δειξουν 5 πραγματα.

απλως λεω οτι ειναι θεμα "κυκλου γνωριμιων""

οταν εισαι εντελως ασχετος, λιγο πολυ καποιος που οδηγαει χρονια ολο και κατι θα σου μαθει...
φυσικα μετα μπορεις να το διασταυρωσεις με καποιον αλλο.
το θεμα μας ειναι αν θελουμε να μαθουμε.. ετσι δεν ειναι??

κωστα σε περιμενω!!!!
με 2-3 τσικουδιες, δεν χρειαζετε καν να σου πω τι θα κανεις!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: nfot στις 01/12/2010 7:51 μμ.

Παραδειγμα, προς αποφυγη, των παραπανω :

Παμε βολτα, με το αυτοκινητο φιλου. Συνηθως πηγαιναμε μοτοβολτες ή με το δικο μου καρο. Πρωτη φορα παμε με το δικο του, οποτε και οδηγαει αυτος.
Σε μια γνωστη, ανοιχτη, δεξια ψιλογρηγορη στροφη, τον βλεπω, κατα τη διαρκεια της στροφης, να "παιζει" το τιμονι, συνεχως και πολυ ελαφρα, δεξια - αριστερα. Φρικη εγω, οποτε και αντιδραω και τον ρωταω γιατι. Η απαντηση ειναι "ξερω τι κανω, μου το εχει πει καποιος που οδηγαει σε αγωνες !!!". Καγκελο εγω. Ξεκιναω τα καντηλια και του λεω οτι ειναι απαραδεκτο και επικινδυνο.
Μου εμεινε ομως και η περιεργεια, "βρε λες να ειναι καμια πολυ προχω τεχνικη και να μην τη ξερω;" Ρωταω και εγω με τη σειρα μου, γνωστο αγωνιαρη. Γελαει και μου λεει οτι ειναι μια τεχνικη που την ακολουθεις οταν εχεις δυνατο, πισωκινητο, αγωνιαρικο καρο και οδηγας σε χωμα ΟΡΙΑΚΑ. Τρεχα γυρευε δλδ.

Ο φιλος μου την εκοψε αυτη τη συνηθεια φυσικα. Εδω εμενα μου την ειπε ενας εκπαιδευτης, οταν ειχα παει στις Σερρες με Leon Cupra R και εκανα μια ψιλοδιορθωση κατα τη διαρκεια της στροφης. Παλιες εποχες, που οι αντιπροσωπειες ειχαν λεφτα και εκαναν δωρα - προωθηση νεων μοντελων. Τοτε μολις ειχε κυκλοφορησει το Cupra R.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: jimdom στις 02/12/2010 8:57 μμ.

Το οτι το css σου σωνει τη ζωη εχω να πω οτι ειναι:

Π@@τσες μπλε!!!

Tα περισσοτερα ατυχηματα γινονται μεσα στην πολη,το να εχεις εξω το γονατο,να πατας στα μαρσπιε με τις μυτες,δεν σε σωνει οταν περασει ο αλλος με κοκκινο ή παραβιασει στοπ.

Τα μονα που σε σωνουν μεσα στην πολη ειναι η χαμηλη ταχυτητα και η τεταμενη προσοχη και ο σωστος εξοπλισμος,οχι οτι σε γλιτωνουν παντα αλλα κινεισαι με μεγαλυτερη ασφαλεια

Τωρα για τα μαθηματα
Σε βοηθανε για γρηγορη και σωστη οδηγηση σε δρομο που ΞΕΡΕΙΣ ναι,συμφωνω αλλα μεχρι εκει.

Το κοστος ειναι τεραστιο το ειπα κ πιο πριν

@ Νικο τα μεταφορικα για τα μεγαρα ειναι οσο ειναι τα καυσιμα που καινε κ τα διοδια μιας κ ειναι ιδιοκτητα τα φορτηγα που εχουν.

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: dimchrist στις 02/12/2010 9:37 μμ.

Δε μπορώ να πω ότι σώζει ζωές αλλά ότι σε σώζει από κάποιες πτώσεις αυτό μπορώ να το πω.
Σίγουρα δε μπορεί να σε βοηθήσει να μαντέψεις στο στοπ/φανάρι αν θα το κάψει κάποιος (εκεί δε προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα), αλλά κάλλιστα μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ασφαλέστερα έναν ελιγμό, να πάρεις μια στροφή με μεγαλύτερη ευκολία/ασφάλεια, να βλέπεις σε σωστά σημεία και γενικώς να καλυτερεύσεις την οδήγησή σου.
Δε σου λένε πως να ξύσεις γόνατο, ούτε πως θα βάλεις φρένα μέχρι το apex της στροφής. Είναι σχολεία ασφαλούς οδήγησης σε ελεγχόμενο χώρο (πίστα) και τίποτα παραπάνω. Αν θέλουμε κάτι παραπάνω πρέπει να κοιταξουμε σχολεία/σεμινάρια αγωνιστικής οδήγησης.

Υ.Γ. Μήτσε θα τα κάνεις θες δε θες!

Triple Way

Από: jimdom στις 02/12/2010 9:41 μμ.

Καλα το ολο προηγουμενο ποστ ηταν αφιερωμενο σε σενα!!!

Ειπα να γραψω οτι δεν σε σωνει το να εχεις αναποδα τις ταχυτητες κ μονοδρομο συμπλεκτη αλλα πιστευα οτι με την καλυψη που του εκανα δεν θα το καταλαβαινες οτι ηταν για σενα

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα που συμφωνουμε,απορω πως δεν πλακωνομαστε καθε φορα που παμε για καφε

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: HelenKoR στις 03/12/2010 9:31 πμ.

jimdom"
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα που συμφωνουμε,απορω πως δεν πλακωνομαστε καθε φορα που παμε για καφε "

εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος και εσυ κολλας σε κατι πραγματα μικρα
καρδια μου ολα επιτρεπονται τη νυχτα και οι ευθυνες ειναι λογια περιττα
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: jimmakos1050 στις 03/12/2010 3:12 μμ.

ΠΙστευω παντως οτι η αληθεια σ αυτα που λετε ειναι λιγο στη μεση...
Σιγουρα τα σχολεια σε πιστες ειναι πολυ καλα γτ σου δινουν τη γνωση για να οδηγας σωστα μια μηχανη,μπορει να ειναι ακριβα ειδικα σ αυτη τη χρονικη περιοδο αλλα σε βελτιωνουν σαν οδηγο.
Απο την αλλη μερια δεν πιστευω οτι μπορει αυτη η γνωση να σε προστατεψει απολυτα απο τον καθε λογης παπαρα που κυκλοφορει εξω.Ο καθενας κανει οτι του γουσταρει οποτε του γουσταρει.Δεν υπαρχει λογικη γτ δεν μας εχουν μαθει να οδηγαμε λογικα.Καποτε ειχα ακουσει οτι ειχαν γινει κατι σχολεια για ασφαλη οδηγηση σε πολη αλλα δεν θυμαμαι απο ποιον και που.
Απο την εκπαιδευση που ειναι ανυπαρκτη στα σχολεια εως την αποκτηση διπλωματος ολα ειναι για γελια.
Δεν ειναι μονο οι οδηγοι που κανουν μ@λ@κιες αλλα και οι πεζοι.Ποσοι σας εχουν πεταχτει μπροστα σας ενω στα 20 μετρα εχει διαβαση με φαναρι?ποσοι πατανε ασφαλτο και δεν εχουν ελεγξει αν ερχεται οχημα?και αλλα πολλα παραδειγματα...
Ο γνωστος ο μ@λ@κ@ς ο Ελληνας που ελεγε μια ψυχη...
Ολα τα ξερουμε και ολα τα κανουμε τελεια..
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΩ????ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΡΕ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΝΑΟΥΜΜΜ
Μην ξεχνατε ακομα πως σ αυτην την περιοδο κρισης που ζουμε ολοι ειναι στη τσιτα και ετοιμοι για τσαμπουκα και καυγα.Ο κοσμος ειναι ετοιμος να ξεσπασει ασε που πολλοι οδηγουν και εχουν το μυαλο τους εντελως αλλου.Μας εχουν κανει να παραμιλαμε και να ζουμε σαν ζομπι.
Οχι οτι οι μηχανες παμε σαν κυριες ετσι...?
κανουμε και εμεις κατι παπαριες τεραστιες

Από: bonnie στις 03/12/2010 7:59 μμ.

jimmakos1050"ΠΙστευω παντως οτι η αληθεια σ αυτα που λετε ειναι λιγο στη μεση...
Σιγουρα τα σχολεια σε πιστες ειναι πολυ καλα γτ σου δινουν τη γνωση για να οδηγας σωστα μια μηχανη,μπορει να ειναι ακριβα ειδικα σ αυτη τη χρονικη περιοδο αλλα σε βελτιωνουν σαν οδηγο.
Απο την αλλη μερια δεν πιστευω οτι μπορει αυτη η γνωση να σε προστατεψει απολυτα απο τον καθε λογης παπαρα που κυκλοφορει εξω.Ο καθενας κανει οτι του γουσταρει οποτε του γουσταρει.Δεν υπαρχει λογικη γτ δεν μας εχουν μαθει να οδηγαμε λογικα.Καποτε ειχα ακουσει οτι ειχαν γινει κατι σχολεια για ασφαλη οδηγηση σε πολη αλλα δεν θυμαμαι απο ποιον και που.
Απο την εκπαιδευση που ειναι ανυπαρκτη στα σχολεια εως την αποκτηση διπλωματος ολα ειναι για γελια.
Δεν ειναι μονο οι οδηγοι που κανουν μ@λ@κιες αλλα και οι πεζοι.Ποσοι σας εχουν πεταχτει μπροστα σας ενω στα 20 μετρα εχει διαβαση με φαναρι?ποσοι πατανε ασφαλτο και δεν εχουν ελεγξει αν ερχεται οχημα?και αλλα πολλα παραδειγματα...
Ο γνωστος ο μ@λ@κ@ς ο Ελληνας που ελεγε μια ψυχη...
Ολα τα ξερουμε και ολα τα κανουμε τελεια..
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΩ????ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΡΕ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΝΑΟΥΜΜΜ
Μην ξεχνατε ακομα πως σ αυτην την περιοδο κρισης που ζουμε ολοι ειναι στη τσιτα και ετοιμοι για τσαμπουκα και καυγα.Ο κοσμος ειναι ετοιμος να ξεσπασει ασε που πολλοι οδηγουν και εχουν το μυαλο τους εντελως αλλου.Μας εχουν κανει να παραμιλαμε και να ζουμε σαν ζομπι.
Οχι οτι οι μηχανες παμε σαν κυριες ετσι...?
κανουμε και εμεις κατι παπαριες τεραστιες"

+οσα...
ειδικα τωρα τελευταια... εχουμε λαλησει ολοι μου φαινεται!
δουλευω στο κεντρο κ σε υψος κ καθε μερα βλεπω ολα τα κουλα του κοσμου!!
στριβω, αρα υπαρχω...