Καγκουρας,που και ποιος?

Καγκουρας,που και ποιος?  

Από: ΛΑΜΔΑ στις 10/06/2011 11:44 μμ.

Λοιπον αδερφια εδω και λιγες μερες με απασχολει αυτο το θεμα.Ποιοι αναβατες τελικα ειναι οι λεγομενοι καγκουρες και που τους συνανταμε?Δηλαδη τους συνανταμε στην πιστα και ποιοι ειναι?Τους συνανταμε στο βουνο και παλι ποιοι ειναι ή υπαρχουν μονο στην πολη?Περιμενω τις επιστημονικες σας αναλυσεις-απαντησεις!

Re: Καγκουρας,που και ποιος?  

Από: sinister στις 10/06/2011 11:59 μμ.

http://www.youtube.com/watch?v=Y-yNg_xo4_o
Εδω θα σου λυθουν οι αποριες πιο πολυ για τους αυτοκινητοκαγκουρες, οταν το εμπεδώσεις θα παμε κ στους μηχανοβιους! χαχαχα

(ακου το ασμα για να καταλαβεις,αργει να μπει σαν το hotel california to acoustic ενα πραμα)
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: ΛΑΜΔΑ στις 11/06/2011 12:10 πμ.

Ασε ομως τους κουτακιδες,με τους δικους μας τι γινεται.Περιμενω απαντησεις για να τοποθετηθω κι εγω.Με τις μοτο ειναι λιγο πιο μπερδεμα το θεμα.

Από: mastersam13 στις 11/06/2011 12:29 πμ.

Τι ερώτηση!
Φυσικά και δεν ξέρω τι σημαίνει motoκάγκουρας.
Ένα όμως ξέρω...
Κούλα... πολύ κωλόπαιδο ο ΛΑΜΔΑ
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: sinister στις 11/06/2011 9:35 πμ.

O καγκουρας δεν εχει φύλλο,δεν εχει ηλικια δεν εχει τοποθεσια,ειμαστε ολοι εν δυνάμει καγκουρες κ ολοι εχουμε υπαρξει.
Βεβαια ο σωστος φοραει κ ασπρη καλτσα!
Καγκουρας για μενα ειναι οποιοσδηποτε σε ενοχλει κ μπορει να βαλει σε κινδυνο τη σωματικη ακεραιότητα των αλλων,οσο κ αν φωναζει οτι δεν ενοχλει! Στην πιστα ειναι ολοι αυτοι οι παγκοσμιοι που μπαινουν μεσα, στους αρχαριους ειδικα, κ νομιζουν οτι τρεχουν για το βαθρο με οποιο κοστος!Στηνν πιστα δοκιμαζουμε πραγματα που δεν μπορουμε εξω κ για αυτο δεν μπορει να ξερει αυτος που ερχεται απο πισω μας που ακριβως θα παμε!
Ολα ειναι θεμα σεβασμου προς τον αλλον!

Από: bonnie στις 11/06/2011 10:05 πμ.

νομιζω οτι ο sinister, σαν σοφος γεροντας, με εχει υπερκαλυψει οσον αφορα του τι σημαινει καγκουρας.

δεν υπαρχει προτιμηση στις καγκουρομηχανες που καβαλανε... ολα καγκουριαζονται!! μονο με zundapp ή jawa δεν εχω δει καγκουρα...

κ συναντιονται κ παντου!

εχω δει εγω καγκουρα να διαολιζεται στα βουνα της κρητης κ της Πινδου, καθως κ στα στενα, χωρις στοπ, δρομακια του περιστεριου κ της καλλιθεας..
υπαρχει ο καγκουρας του διχαλου κ του σορτσακιου κ του εναπομεινοντος χαρχαλου, αλλα υπαρχει κ ο καγκουρας του φουλ εξοπλισμου κ του υπερμηχανακιου..
υπαρχουν παντου αναμεσα μας οι παπιοκαγκουρες... ακους αυτο το πραγμα που εχουν για εξατμιση κ θες να τους το κοπανησεις στην κεφαλα.. στην καλυτερη...
υπαρχει κ ο κορασιδομαγνητης που νομιζουν οτι κουβαλανε μερικοι αμα κανουν περηφανοι οτι τους κατεβει στην γκλαβα, χωρις να βαλουν το νιονιο τους να παρει στροφες....

καγκουριλικι δεν θεωρω τοσο την γρηγορη κ επικινδυνη οδηγηση, οσο την ελλειψη σεβασμου προς τον ανθρωπο πεζο-αναβατη-οδηγο-γενικα...

κ ο native ας πουμε καγκουριαζει, αλλα σεβασμο διαθετει, δεν μπορω να πω κουβεντα πανω σε αυτο..

στην πιστα δεν ξερω, ολοι καγκουρες μου φαινονται εμενα!

επισης, ο μεγαλυτερος καγκουρας δηλωνω οτι ειναι ο jimdom... δεν χρειαζεται αιτιολογηση... απλα, ετσι γεννηθηκε...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: crazyumpire στις 11/06/2011 11:43 πμ.

Sorry,.....
απο αυταπου εδειξε ο Sinister...(με τα αμαξια) δηλ εγω που εχω αλλαξει τα φωτα στο 675....ειναι καγκουρια????
η μηπως επειδη καμια φορα στον δρομο κανουμε καμια κοντρα και καμια σουζα,κανενα Endo.κι 'αυτο θεωρειται καγκουρια??
τωρα το αμα βαζω σε ''κινδυνο'' τους γυρω μου,τι να πω!!!
τοτε η πολυ ''συνεση'' σε μετατρεπει σε ''Κουλαδιο''
Ισως εχω μεινει ΜΟΝΙΜΟΣ 17αρης!!!!!!
VANITAS VANITATUM ET OMNIA VANITAS
Veni...Vedi....WC...

Από: zoomzoom στις 11/06/2011 12:01 μμ.

Νομίζω οτι εδώ θα βρείτε την απάντηση.....

http://www.slang.gr/lemma/show/kagkouras_48#lemma_52

Από: bonnie στις 11/06/2011 4:22 μμ.

crazyumpire"Sorry,.....
απο αυταπου εδειξε ο Sinister...(με τα αμαξια) δηλ εγω που εχω αλλαξει τα φωτα στο 675....ειναι καγκουρια????
η μηπως επειδη καμια φορα στον δρομο κανουμε καμια κοντρα και καμια σουζα,κανενα Endo.κι 'αυτο θεωρειται καγκουρια??
τωρα το αμα βαζω σε ''κινδυνο'' τους γυρω μου,τι να πω!!!
τοτε η πολυ ''συνεση'' σε μετατρεπει σε ''Κουλαδιο''
Ισως εχω μεινει ΜΟΝΙΜΟΣ 17αρης!!!!!!
"

οποιος γυρισει κ σε πει εσενα καγκουρα, θα χει να κανει μαζι μου!!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: tharis στις 11/06/2011 5:58 μμ.

. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: sinister στις 11/06/2011 7:42 μμ.

Ρε crazy αφού για σενα οι κόντρες οι σουζες κ τα εντο δεν είναι καγκουριλικια Θέλεις να μας δώσεις τον δικό σου ορισμό για τους καγκουρες;

Από: johnygalan στις 11/06/2011 8:32 μμ.

Βρε sinister μη το ξεφτιλίσουμε και τελείως, δηλαδή όποιος σηκώνει το μηχανάκι του
είναι κάκγουρας
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: vagtyrp στις 11/06/2011 10:43 μμ.

εγώ θα προσθέσω και μια νέα κατηγορία κάγκουρων.....αυτών που απλά πήραν μια μηχανή( από παπί σκούτερ μέχρι ότι θέλετε) απλά για να μετακινούνται γρήγορα χωρίς ίχνος οδηγικής παιδείας μέσα τους και νομίζουν πως ο δρόμος τους ανήκει, ότι μπορούν να προσπερνούν από δεξιά, αριστερά ή και από πάνω σου και όποτε τους γουστάρει, που φοράνε κάτι κράνη κουβάδες απλά για να γλυτώσουν από τη κλήση, μπαίνουν μπροστά σου στο φανάρι με το λάπτοπ στη πλάτη και μετά μέχρι να ξεκινήσουν ξαναπιάνει κόκκινο....γενικά πλήρη άγνοια.....έχω τσακωθεί άπειρες φορές μαζί τους.....

όλοι οι υπόλοιποι κάγκουρες, υπάρχουν , υπήρχαν και θα υπάρχουν και κάνουν μπάμ από δέκα χιλίομετρα......οπότε απλά τους αποφεύγεις κατα το δυνατόν.....έχουν τόσο φανερό προφίλ που κάνουν κατηγορία από μόνοι τους στο facebook

Από: sinister στις 11/06/2011 11:47 μμ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι παρεξηγουνται με τον ορο καγκουρας,ειπα οτι ολοι ΕΙΜΑΣΤΕ εν δυναμει καγκουρες απλα καποιοι ειναι μοτοσυκλετιστες που γινονται καγκουρες καποιες φορες και καποιοι ειναι καγκουρες που γινονται μοτοσυκλετιστες σπανίως,εγω ειπα ποιους θεωρω,πειτε μου κ εσεις να προχωρησει η κουβεντα.

Από: devil... στις 12/06/2011 2:01 πμ.

παιδια πιστευω οτι ειναι μια μεγαλη κουβεντα ..και ακρη δεν θα βγει...το ξερω απο αλλο θεμα ασχετο ..με το βουνο οσο αφορα τα λεγομενα μποζερια...αυτο που μπορω να πω ειναιτο εξεις..οταν δεν ηξερα να κανω snowboard ελεγα πω ρε κατι μαλακες μποζεροβλαχοι..μετα απο αρκετα χρονια καταντησα και εγω μποζεροβλαχος...φυσικα υπαρχουν πολυ τροποι να πει κανεις καποιον μποζερ...ετσι ειναι και με το καγκουρας ο καθενας το βλεπει με αλλο τροπο...μπορει εγω να κανω σουζες ,,εντο ,,δεν ξερω και γω τι και οι φιλοι μου να γουσταρουν που βλεπουν..ενω καποιος αλλος την ιδια στιγμη θα λεει κοιτα το μαλα.....τι κανει... αυτο που εχει σημασια ειναι να μην βαζουμε τους γυρω μας σε κινδυνο λογο τις δικας μας μαλακιας...αυτος ειναι ο σωστος καγκουρας ...μιλαω παντα για τη προσωπικη μου αποψη..καταλαβαινω οτι γνωμες υπαρχουν πολλες και διαφορετικες ..