Re: Καγκουρας,που και ποιος? ¶
Από: crazyumpire στις 12/06/2011 11:22 πμ.
vagtyrp"εγώ θα προσθέσω και μια νέα κατηγορία κάγκουρων.....αυτών που απλά πήραν μια μηχανή( από παπί σκούτερ μέχρι ότι θέλετε) απλά για να μετακινούνται γρήγορα χωρίς ίχνος οδηγικής παιδείας μέσα τους και νομίζουν πως ο δρόμος τους ανήκει, ότι μπορούν να προσπερνούν από δεξιά, αριστερά ή και από πάνω σου και όποτε τους γουστάρει, που φοράνε κάτι κράνη κουβάδες απλά για να γλυτώσουν από τη κλήση, μπαίνουν μπροστά σου στο φανάρι με το λάπτοπ στη πλάτη και μετά μέχρι να ξεκινήσουν ξαναπιάνει κόκκινο....γενικά πλήρη άγνοια.....έχω τσακωθεί άπειρες φορές μαζί τους.....
όλοι οι υπόλοιποι κάγκουρες, υπάρχουν , υπήρχαν και θα υπάρχουν και κάνουν μπάμ από δέκα χιλίομετρα......οπότε απλά τους αποφεύγεις κατα το δυνατόν.....έχουν τόσο φανερό προφίλ που κάνουν κατηγορία από μόνοι τους στο facebook "
Γεια σου ρε Vag!!!
ετσι ακριβως ειναι...και νομιζω πως ολοι μας ξεχωριζουμε στον δρομο αμα δουμε καποιον που δεν ξερει να οδηγει!!
ειτε αν πηγενει σαν κοτα!!...ειτε σαν να πηγενει χωρις αυριο!!....
Οχι δεν παρεξηγηθηκα!! απλως καταθετω την αποψη μου.
αλλα αλλιως θα κρινω καποιον οταν κανει π.χ. ενα γερο ανηγμα στην μηχανη( μεσα στα ''πλαισια'' δηλ την ωρα και την στιγμη που πρεπει!!) και αλλιως καποιον που κατα την ''δικη μου'' κριση,παει με (οχι πολλα αλλα αρκετα για μεσα στην πολη με κινηση π.χ. 90) συνηθως ηλικιες 15-17 με παπια σκουτερ κ.α. και πανε ..με βιδωμενο τον καρπο τους στο FULL ΓΚΑΖΙ!! και Ζιγκ Ζαγκ σαν τις μυγες!! λες και παιζουν Playstation!! Ο.Κ. ομως.......
ειναι η Ηλικια...δεν μπορουμε να τους ''συνετησουμε'',γιατι ειναι στην Φαση τους! και δεν Καταλαβαινουν
Αν θυμασαι.....στον γυρισμο απο την 1η Παιδακιαδα...στην Εθνικη ανοιξαμε οχι πολυ...αλλα κανοντας..αστειακια (μαλακιούλες) Σωστα???
για εμας δεν ηταν τιποτα το αξιολογο....ισως για καποιον που μας εβλεπε ,να ηταν Ισως και Επικινδυνο!!!!!!!
το ιδιο και οταν ''στριβουμε'' στις διαδρομες που παμε....οταν πλαγιαζουμε τις μηχανες για εμας ειναι κατι απλο,γιατι πηγαινουμε ...'στρωτα'' γι'αλλους που βλεπουν ΙΣΩΣ θεωρηθουμε ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!
Veni...Vedi....WC...