Καγκουρας,που και ποιος?

Re: Καγκουρας,που και ποιος?  

Από: crazyumpire στις 12/06/2011 11:22 πμ.

vagtyrp"εγώ θα προσθέσω και μια νέα κατηγορία κάγκουρων.....αυτών που απλά πήραν μια μηχανή( από παπί σκούτερ μέχρι ότι θέλετε) απλά για να μετακινούνται γρήγορα χωρίς ίχνος οδηγικής παιδείας μέσα τους και νομίζουν πως ο δρόμος τους ανήκει, ότι μπορούν να προσπερνούν από δεξιά, αριστερά ή και από πάνω σου και όποτε τους γουστάρει, που φοράνε κάτι κράνη κουβάδες απλά για να γλυτώσουν από τη κλήση, μπαίνουν μπροστά σου στο φανάρι με το λάπτοπ στη πλάτη και μετά μέχρι να ξεκινήσουν ξαναπιάνει κόκκινο....γενικά πλήρη άγνοια.....έχω τσακωθεί άπειρες φορές μαζί τους.....

όλοι οι υπόλοιποι κάγκουρες, υπάρχουν , υπήρχαν και θα υπάρχουν και κάνουν μπάμ από δέκα χιλίομετρα......οπότε απλά τους αποφεύγεις κατα το δυνατόν.....έχουν τόσο φανερό προφίλ που κάνουν κατηγορία από μόνοι τους στο facebook "

Γεια σου ρε Vag!!!
ετσι ακριβως ειναι...και νομιζω πως ολοι μας ξεχωριζουμε στον δρομο αμα δουμε καποιον που δεν ξερει να οδηγει!!
ειτε αν πηγενει σαν κοτα!!...ειτε σαν να πηγενει χωρις αυριο!!....
Οχι δεν παρεξηγηθηκα!! απλως καταθετω την αποψη μου.
αλλα αλλιως θα κρινω καποιον οταν κανει π.χ. ενα γερο ανηγμα στην μηχανη( μεσα στα ''πλαισια'' δηλ την ωρα και την στιγμη που πρεπει!!) και αλλιως καποιον που κατα την ''δικη μου'' κριση,παει με (οχι πολλα αλλα αρκετα για μεσα στην πολη με κινηση π.χ. 90) συνηθως ηλικιες 15-17 με παπια σκουτερ κ.α. και πανε ..με βιδωμενο τον καρπο τους στο FULL ΓΚΑΖΙ!! και Ζιγκ Ζαγκ σαν τις μυγες!! λες και παιζουν Playstation!! Ο.Κ. ομως.......
ειναι η Ηλικια...δεν μπορουμε να τους ''συνετησουμε'',γιατι ειναι στην Φαση τους! και δεν Καταλαβαινουν
Αν θυμασαι.....στον γυρισμο απο την 1η Παιδακιαδα...στην Εθνικη ανοιξαμε οχι πολυ...αλλα κανοντας..αστειακια (μαλακιούλες) Σωστα???
για εμας δεν ηταν τιποτα το αξιολογο....ισως για καποιον που μας εβλεπε ,να ηταν Ισως και Επικινδυνο!!!!!!!
το ιδιο και οταν ''στριβουμε'' στις διαδρομες που παμε....οταν πλαγιαζουμε τις μηχανες για εμας ειναι κατι απλο,γιατι πηγαινουμε ...'στρωτα'' γι'αλλους που βλεπουν ΙΣΩΣ θεωρηθουμε ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!
VANITAS VANITATUM ET OMNIA VANITAS
Veni...Vedi....WC...

Από: ΛΑΜΔΑ στις 13/06/2011 11:56 μμ.

Γεια σας μετα απο τριημερο με πολλη μασα και υπνο.Λοιπον εγω πιστευω οτι το καγκουριλικι δεν εχει να κανει τοσο πολυ με την εμφανιση αναβατη και μοτοσυκλετας ουτε με το αν οδηγαει καποιος πιο γρηγορα απο το μεσο ορο.Εχει να κανει καθαρα με τη μαλακια εγκεφαλου του καθενος.Οταν ειναι ελεγχομενη εισαι απλα γρηγορος και ψιλοεπικινδυνος,οταν ομως χανεις τον ελεγχο της μαλακιας και δεν ξερεις τι κανεις και που το κανεις γινεσαι καγκουρας.Μου λειψατε τρεις μερες και σας φιλω ολους καγκουρες ε παλιοκαγκουρες .Και κατι τελευταιο,οι καγκουρες ειναι το αλατοπιπερο των δρομων

Από: bonnie στις 14/06/2011 12:08 πμ.

haris":happyface:

"

αυτο χαρη δεν ειναι καγκουρας...
ειναι κομματια απο ρακομελα κ μοχιτο κατ εξακολουθησην!!
που την ξετρυπωσες ρεεεεεεεεε????

ΛΑΜΔΑ"Εχει να κανει καθαρα με τη μαλακια εγκεφαλου του καθενος.Οταν ειναι ελεγχομενη εισαι απλα γρηγορος και ψιλοεπικινδυνος,οταν ομως χανεις τον ελεγχο της μαλακιας και δεν ξερεις τι κανεις και που το κανεις γινεσαι καγκουρας.
Και κατι τελευταιο,οι καγκουρες ειναι το αλατοπιπερο των δρομων "

οου γιες...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: dimchrist στις 05/07/2011 1:19 μμ.

Καγκουρας=Husqvarna Nuda 900R
husqvarna-nuda-900r-t3765.html#p49926

Triple Way

Από: mastersam13 στις 05/07/2011 3:49 μμ.

Όποιος πηγαίνει πιο γρήγορα από μένα είναι κάγκουρας και τρελός και όποιος πηγαίνει πιο αργά από 'μένα είναι μ@λ@κ@ς και άσχετος.

dimchrist εμένα το γεγονός οτι δεν μου αρέσει το Husqvarna Nuda 900R αλλά έχω 10 κολλητούς που τους αρέσει... με κάνει κάγκουρα?
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: dimchrist στις 05/07/2011 4:12 μμ.

"Δυστυχώς" και εμένα μου αρέσει... είναι και ευρωπαϊκό βλεπεις!
Τι να πω... Μάλλον όλοι έχουμε κρυμμένο ένα κάγκουρα μέσα μας!

Triple Way

Από: Tigrisss στις 05/07/2011 8:46 μμ.

Αμα κάνεις καμια σούζα και καμιά κοντρίτσα δε γίνεσαι κάγκουρας.
Αμα το κάνεις συνέχεια, ή άν ψαχνεσαι συνέχεια είσαι....το κακό είναι οτι δε καταλαβαίνεις οτι είσαι μ΄@λ@κ@ς και περνιέσαι και για μάγκας.

Αν είσαι γρήγορος, δεν είσαι απαραίτητα κάγκουρας.
Αν οι γρήγοροι φίλοι σου αποφευγουν να είναι πολύ κοντά σου στο δρόμο για αρκετή ώρα, τότε ξέρουν κατι παραπάνω...

Από: crazyumpire στις 05/07/2011 9:19 μμ.

και παλι.....μπορει οι αλλοι να ειναι κουλοι....και να φοβουνται,επειδη δεν θα μπορουν αυτοι,ειτε να στριψουν ειτε να κανουν το οτι δηποτε!!!
και το πιστευω οτι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ που πηραν μηχανη γρηγορη(ισως και Τιγρη)αλλα δεν το ''ΠΑΝΕ''
και αρα οτι αλλο βλεπουν..το κρινουν ως επικινδυνο και καγκουριλικι!
(οσα δεν φτανει η αλεπου)
δεν λεω να κανει καποιος συνεχεια και παντου,σουζες ,εντο και οτι αλλο....χωρις πολυ σκεψη,ή τουλαχιστον χωρις πειρα!!
γιατι αν το παμε με το ''γραμμα του νομου'' ολοι μας σε καθε μας βολτα!! αφου περναμε τα 120..ή προσπερναμε..ή οτι δηποτε αλλο...καποιος που θα ειναι πιο συντηριτικος ή πιο πραος...θα μας βλεπει ως Καγκουρες!!!
Veni...Vedi....WC...

Από: crazyumpire στις 05/07/2011 9:22 μμ.

Ααααα......και κατι ακομα!!!!!!!!!!!1

παρακαλουνται οι Καγκουρες να μην γραφουν ή απαντουν σε αυτο το Θρεντακι!!!
Ευχαριστω!!!!!!!!!!

Veni...Vedi....WC...

Από: ΛΑΜΔΑ στις 05/07/2011 9:35 μμ.

dimchris""Δυστυχώς" και εμένα μου αρέσει... είναι και ευρωπαϊκό βλεπεις!
Τι να πω... Μάλλον όλοι έχουμε κρυμμένο ένα κάγκουρα μέσα μας!
"

Ρε Δημητρη πολυ καγκουριστικο το avatar σου

Από: dimchrist στις 06/07/2011 12:15 πμ.

ΛΑΜΔΑ"Ρε Δημητρη πολυ καγκουριστικο το avatar σου "

Είναι δανεισμένο από τον Josh Brookes στο Cadwell Park:
http://www.youtube.com/watch?v=Xy4bZF6p04c

Τα σπάει!!!
Το "βουνό":
http://www.youtube.com/watch?v=rkMfI8UII2c

Triple Way

Από: mastersam13 στις 06/07/2011 2:18 πμ.

Φίλε dimchrist!
Δεν πίστεψα ΠΟΤΕ ότι είναι πραγματική η εικόνα.
Νόμιζα (λόγω επαγγέλματος μάλλον) ότι πρόκειται για προϊόν του photoshop.
Respect
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: mastersam13 στις 06/07/2011 2:21 πμ.

Κάτι σαν αυτό δηλαδή

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: dimchrist στις 06/07/2011 10:18 πμ.

mastersam13"Φίλε dimchrist!
Δεν πίστεψα ΠΟΤΕ ότι είναι πραγματική η εικόνα.
Νόμιζα (λόγω επαγγέλματος μάλλον) ότι πρόκειται για προϊόν του photoshop.
Respect
"

Ε όχι και fake! Το μόνο fake είναι ότι δεν είμαι εγώ!

Triple Way

Από: Billie στις 06/07/2011 1:23 μμ.

mastersam13"Κάτι σαν αυτό δηλαδή "

Λείπουν κάτι σκιές
"Facts do not cease to exist because they are ignored" Aldous Huxley