Λοίπον... σήμερα έκανα το σέρβις για τα 800 χλμ στον Τίγρη μου.....και το έκανα στον Κώστα Καλαμοβράκα....
Η αλήθεια είναι οτι πήγα λίγο χεσμένος με το τι θα κάνει στην μηχανή με όλα αυτά που διάβασα στο φόρουμ...
Παιδιά... τι να σας πω... έγω μια χαρά τον είδα τον άνθρωπο... τυπικός.... προβλεπόμενος... συνεργάσιμος... ότι πρόβλήμα είχα με την μηχανή και του είπα έκατσε και το κοίταξε.... ήταν προσεχτικός με τις κινήσεις του πάνω στην μηχανή.....δεν είδα κάτι σε όλη την διαδικάσια του σέρβις το οποίο να μου προκαλέσει δυσαρέσκεια ή εκνευρισμό( και πιστέψτε με... εκνευρίζομαι πολύ εύκολα όταν βλέπω μλκιες να γίνοντε πάνω σε πράγματα μου) ...
Τιμές τώρα... μου χρεώσε 20 Ε το λίτρο λάδι, REPSOL 10w50 και 15 Ε το φίλτρο λαδιού της Triumph...
Έβαλα και ενα φίλτρο αέρος της PIPER CROSS στα 80 Ε
Επίσης μού πέρασε και το πρόγραμμα της TRiumph για full power με φίλτρο και ελευθερας εξάτμιση μετά τον καταλύτη...
Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερες οι τιμές ... αλλά δεν το κάνω θέμα, δεν θα κολλήσω σε 5 -10 ευρώ λιγότερα η περισσότερα.....αρκεί να γίνει η δουλειά μου όπως θέλω....
Επίσης κάναμε μια συζήτηση περί αλλάγης εξάτμισης , αυτός μου πρότεινε την REMUS Powercone στην οπόια μου έκανε καλύτερη τιμή και διευκόλυνση στην πληρωμή..... που πιστευώ πως δεν θα το κάνανε πολλοί ιδιώς σε ένα άτομο που το βλέπουν πρώτη φορά.....τελικός δεν την έβαλά... καθαρά για προσωπίκους λόγους ( δεν μου άρεσε το σχέδιο της) ...βέβαια αν δεν βρώ καλύτερη λύση παίζει και να την βάλω στο τέλος....
Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος... αν τύχει κάτι στο μελλόν όμως και με ξενερώσει με την πάρτι του να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε

Υ.Γ. ΒΑΛΤΕ ΦΙΛΤΡΑΚΙ ΑΕΡΟΣ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΜΑΜΑ...η μηχανή το νιώθεις ότι ανασαίνει καλύτερα απο την πρώτη γκαζιά.........