14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης

Re: 14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης  

Από: tharis στις 16/05/2011 3:47 μμ.

Η Αναστασια η bonnie ειναι .. Ο Rory δεν ειναι η Αναστασια ..!

. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: strani στις 16/05/2011 3:51 μμ.

haris"Η Αναστασια η bonnie ειναι .. Ο Rory δεν ειναι η Αναστασια ..!

"
thanks man να τα ξεκαθαριζουμε αυτα γιατι λογο μπερδευω.....

Από: galileos στις 17/05/2011 11:14 πμ.

Καλημέρα. Ένα μικρό δείγμα από τις βόλτες στην Πίνδο!

http://www.youtube.com/watch?v=rwZ0N2N11-M

http://www.youtube.com/watch?v=rwZ0N2N11-M
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: johnygalan στις 17/05/2011 1:05 μμ.

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες αν και μου φαίνεται οτι το φετινό ήταν πολύ σκότωμα,
αλλά μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Τασος στις 17/05/2011 3:28 μμ.

κερδισε το βουνο φετος!!! τουλαχιστον εμενα..... πρωτη μου φορα σε αυτην την περιοχη της ελλαδος κ μπορω να πω οτι ηταν φανταστικα. αλλα την πατησα κ κυριακη μεσημερι παρεδωσα!!!λιγο πυρετος λιγο αδυναμια κ δεν μπορουσα να ακολουθησω τους υπολοιπους τις παρεας οποτε η επιστροφη εγινε απο τον συντομο δρομο τερματιζοντας τα ονειρα! μαζι με αυτο ειχα την καζουρα τον δυο νεων τις παρεας οτι γερασα ειμαι γιωτας κτλ κ οτι αυτοι αν κ πρωτη φορα στο 36 ωρο το εχουν για πλακα......κουνια που τους κουναγε!!!!φυσικα δεν θα μπορουσαμε να τελειωσουμε μονο με αυτα. το μποστινο λαστιχο στο τιγρακι παρεδωσε σαν κ εμενα. φαγωμενο υπερβολικα στα πλαινα κ σχεδον καινουργιο στο κεντρο..γιατι?????????? μαλλον λαθος πιεση μαλλον, περιμενω απαντηση απο την εταιρεια θα δειξει!αυτα τα λιγα απο μενα μπραβο σε οσους το φεραν εις περας κ του χρονου!!!!!

Από: Sprinter στις 17/05/2011 3:32 μμ.

Πιθανότατα πολύ χαμηλή πίεση.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Cpt. Haddock στις 17/05/2011 5 μμ.

Τασος"[...]το μποστινο λαστιχο στο τιγρακι παρεδωσε σαν κ εμενα. φαγωμενο υπερβολικα στα πλαινα κ σχεδον καινουργιο στο κεντρο..γιατι?????????? μαλλον λαθος πιεση μαλλον, περιμενω απαντηση απο την εταιρεια θα δειξει[...]"

Περιμενεις απαντηση απο την εταιρια για το εαν ειχες σωστη πίεση στο λάστιχο;

"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: bonnie στις 17/05/2011 6:23 μμ.

Τασος"κερδισε το βουνο φετος!!! τουλαχιστον εμενα..... πρωτη μου φορα σε αυτην την περιοχη της ελλαδος κ μπορω να πω οτι ηταν φανταστικα. αλλα την πατησα κ κυριακη μεσημερι παρεδωσα!!!λιγο πυρετος λιγο αδυναμια κ δεν μπορουσα να ακολουθησω τους υπολοιπους τις παρεας οποτε η επιστροφη εγινε απο τον συντομο δρομο τερματιζοντας τα ονειρα! μαζι με αυτο ειχα την καζουρα τον δυο νεων τις παρεας οτι γερασα ειμαι γιωτας κτλ κ οτι αυτοι αν κ πρωτη φορα στο 36 ωρο το εχουν για πλακα......κουνια που τους κουναγε!!!!φυσικα δεν θα μπορουσαμε να τελειωσουμε μονο με αυτα. το μποστινο λαστιχο στο τιγρακι παρεδωσε σαν κ εμενα. φαγωμενο υπερβολικα στα πλαινα κ σχεδον καινουργιο στο κεντρο..γιατι?????????? μαλλον λαθος πιεση μαλλον, περιμενω απαντηση απο την εταιρεια θα δειξει!αυτα τα λιγα απο μενα μπραβο σε οσους το φεραν εις περας κ του χρονου!!!!!"

γεια σου ρε Τασε! εμαθα οτι την βρογχιτιδα δεν την γλιτωσες τελικα, ε?
δεν σας ειδα καθολου την κυριακη...

αντε κ στο επομενο, να μαστε καλα!!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Τασος στις 17/05/2011 7:31 μμ.

περιμενω απαντηση απο την εταιρεια μηπως ειναι κατι αλλο. την πιεση την κοιταξα στο ενδιαμεσο κ δεν ειδα μεγαλη διαφορα. εβαλα 34 φευγοντας κ οταν την κοιταξα μετα απο ωρα στον δρομο ηταν στα 35. πιο βενζιναδικο ηταν πιο λαθος δεν ξερω!!! παντως το λαστιχο ειναι λιωμενο σχεδον στις ακρες κ στο κεντρο τιποτα. ευχαριστω αναστασια ελπιζω του χρονου σε καλυτερα

Από: Τασος στις 09/06/2011 10:22 μμ.

πηρα απαντηση!!! το λαστιχο ειχε πολλα χλμ (12000-13000) κ πολυ χαμηλη πιεση κ καταστραφικε!!! ΒΤ-16 φοραγα κ μου ειπαν οτι καλο ειναι να αλλαζουν κοντα στα 7000 με 8000 χλμ. το πισω το ειχα αλλαξει μια φορα αλλα το μπροστα <<φαινονταν>> καινουργιο