λοιπον....
συνηλθαν λιγο τα χερακια μου απο ολο αυτο το ανελεητο στροφιλικι, οποτε νομιζω οτι κατι μπορω πλεον να γραψω..
αρχικα να πω οτι απο εδω μεσα, συναντησα Φυσικα τον
Dennis G. ο οποιος αποδειχτηκε iron butt φουλ κ με τα ολα του! δεν τον ειδα στον τερματισμο, αλλα νομιζω οτι εφτασε νωριτερα απο μενα κ εφυγε. το ιδιο και ο
Rory εκ Κρητης, οπου στον τερματισμο τον χαρηκα απιστευτα! κ μονο που τον κοιταζες, εβλεπες την ευτυχια ζωγραφισμενη στο προσωπο του!
επισης, παροντες κ δυνατοι,
Galileos εκ Συρου, και
Tasos εκ αθηνας
με tiger.
κ εγω με το χαρχαλο..
οι περισσοτεροι εχετε ηδη παρει μια ιδεα του τι ζησαμε, διαβαζοντας αλλα φορουμ οπου ολοι κατι εκ ψυχης καταθεσαμε...
απλα θελω να πω οτι ηταν απο τα πιο δυσκολα πραγματα που εχω κανει ως τωρα στην ζωη μου...
οσο ευκολο ηταν το περσινο, τοσο σφιχτο και ζορικο ηταν ετουτο..
Πινδος.. Ηπειρος.. κ μονο που σκεφτεσαι το ταξιδι προς τα εκει, μαγευεσαι...
δεν ειχα παει ποτε, κ ετσι για μενα ηταν διπλη η χαρα..
αναχωρηση παρασκευη πρωι... στο χαλαρο, για εξοικονομηση δυναμεων.. ετσι λεγαμε.. που να φανταζομασταν ομως οτι κ ολες τις δυναμεις του κοσμου να χαμε, παλι δεν θα φτανανε!
Καρπενησι, ξενοδοχειο, φιλοι, χαβαλες, κοσμος γνωστος κ αγνωστος, ανθρωποι που ξερεις οτι θα τους δεις στανταρ εκει, τοπος συναντησης κ προσμονης..
ξενοδοχειαρα το Μοντανα, ξεκουραση και πολυ πρωινο ξυπνημα!
Σαββατο πρωι..
Αναχώρηση προς Φουρνα και Καρδιτσα.. ο Τυρναβος μπροστα μας… δρομοι ονειρεμενοι…
Ελασσόνα… στροφες ατελειωτες ήδη… φιδια οι δρομοι μεσα στα βουνα… περναμε μεσα από χωρια σχεδον ακατοικητα… κ το μονο που ακους είναι εξατμισεις κ μηχανακια να χανονται μεσα στο πρασινο…
Πιέρια Ορη… Βεροια, Ναουσα, Σκυδρα, Εδεσσα… μεσα από επαρχιακους βουνισιους δρομους.. Το Σελι μαγικο… ο ηλιος εκει μεσα δεν φτανει, τα δεντρα καλυπτουν τα παντα..
Η κουραση εχει αρχισει να γινεται αισθητη… σχεδον ακατανικητη..
Αναβαση στο Βερμιο.. Στο Νυμφαιο εχει καθοριστει σημειο για να μας δωσουν το δευτερο road book που θα μας εφτανε ως τις Πρεσπες.. άλλα 350χλμ σφιχτου δρομου...
Εγώ φτανω πολύ κουρασμενη, αποφασιζω να μην ακολουθησω την υπολοιπη διαδρομη… μπορουσα να παω ως την φλωρινα, αλλα δεν ημουν σίγουρη ότι θα καταφερνα να γυρισω.. οποτε, αλλαγη πλανων, βρισκω δρομο για εγνατια, κ το κοβω καρφι για Γιαννενα..
Ονειρευομουν ήδη ένα ισιωμα να βαλω την πλατη μου..
Η μερα ηταν πολύ δυσκολη, 600+ χλμ για μενα, όχι τοσα πολλά μα απιστευτα σφιχτα, κ δύσκολα.. δεν προλαβαινα να απορροφησω τις εικόνες που περναγαν γυρω μου…
Γιαννενα… κουραση απιστευτη, αλλα το χαμογελο μεγαλο!
Ειδα μερη μαγικα.. ήθελα να δω κ αλλα, μα δεν τα καταφερα..
Υποσχεθηκα στον εαυτο μου ένα ακόμα ταξίδι προς τα κει.. αλλα όχι τρεχοντας ετσι!!!!
Αργα το βραδυ, καταφτανουν κ οι βραδινοι «δυνατοι παικτες» που πηγαν κ γυρισαν από Πρεσπες. …. 900+ χλμ…