14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης

Re: 14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης  

Από: Dennis G. στις 29/03/2011 12:27 πμ.

bonnie"χμμ... καλη ερωτηση gal!
οι συμμετοχες εχουν εξαντληθει, εννοειται αυτο, ετσι?

εγω κ ο rory σιγουρα...
αλλος κανεις?

με ξέχασες ?????
μαζί τα πίναμε στην λέσχη...

gal προλαβες?"

Από: bonnie στις 29/03/2011 12:50 πμ.

συγνωμη βρε διονυση μου, ακομα το μυαλο μου ειναι στην πρεβεζα εμενα!!

ωραια, γιναμε 3 σιγουροι τοτε....
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Dennis G. στις 29/03/2011 1:43 πμ.

αυτό δείχνει ότι πέρασες καλά !!!!!

Από: galileos στις 29/03/2011 9:08 πμ.

bonnie":bahaha:

συγνωμη βρε διονυση μου, ακομα το μυαλο μου ειναι στην πρεβεζα εμενα!!

ωραια, γιναμε 3 σιγουροι τοτε.... "

Υπολογίστε και εμένα ... !! Τέσσερις δηλαδή?
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: Native στις 29/03/2011 3:01 μμ.

Εγώ επιμένω...πεταμένα λέφτα στον κάλαθο τον αχρήστων ειναι αυτα τα events...

Ειδικά με τις χρηματικές και βιοτικές δυσκολίες που υπάρχουν την σημερον ημέρα, θα έλεγα οχι απλα οτι είναι ειρωνία να σπάταλάμε τόση ενέργεια, και προσωπική αλλα και φυσικών πόρων (βενζίνη, λάδια, λαστιχα, κ.ο), αλλα και επίδειξη άνεσης, ικανοτήτων και αγνοια των δυσκολιών αυτων. Αποδείκνυοντας τι? Οτι μπορουμε να το κάνουμε? Σιγα τα λάχανα...Η μήπως οι δρόμοι ειναι αυτοι που ευχαριστιέται κάνεις, αν δεν έχει χρόνο να επισκευτεί τα περισσότερα μέρη απο τα οποία περνάει? Εγω απο μακρυα, βλέπω ελάχιστη ουσια και κυρίως σπατάλη χρήματος και ποσο μάλλον γιάυτους που δεν έχουν και ζορίζονται για να πάνε...

Κανω κάποιες σκέψεις τις οποίες κι έγω ο ίδιος τις περισσότερες φορες δεν τις τηρώ...απλα νομίζω οτι πρεπει ορισμένα θεματα να αρχίσουμε να τα σκεφτούμε πιο σοβαρά και αντιλαμβανεστε με ποια έννοια...έχω κανει, κάνω και θα κάνω (όσο μπορω) άπειρα χιλιόμετρα πολλες φορες και χωρίς λόγο επειδή το αποφάσισα και το ήθελα...αλλα αυτο νομίζω είναι επιλογή του καθενός και δεν μπορει να κριθεί απο κανέναν. Οταν έχουμε όμως να κάνουμε με μαζικες οργανώσεις που υποτίθεται κάποιοι οργανώνουν και φιλοσοφούν...ε ενά σχολιάκι δεν κάνει νομίζω κακό...

Λιγος σεβασμός στους συνανθρώπους μας...ας αλλάξουμε λιγο νοοτροπια επιτέλους...εστω απλά μια σκέψη...
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Από: Sprinter στις 29/03/2011 3:15 μμ.

Ρε αδερφέ, με συγχωρείς δηλαδή, αλλά political correctmess και σε αυτό? Μιλάς λές και είναι υποχρεωτικό να πάει κάποιος εκ του νόμου. Δε σ' αρέσει για τους α β γ λόγους δε συμμετέχεις. Γιατί πρέπει καλά και σώνει να θεωρητικοποιήσηεις τη διαφωνία σου? Δε καταλαβαίνεις πως για κάθε ενα πράγμα που λές υπάρχουν πολλοί που θα σου πούνε από 10 δικά τους? Και όλοι θα έχετε δίκιο γιατί αυτά είναι γούστα?
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Native στις 29/03/2011 3:23 μμ.

Απλα έγραψα τις σκέψεις μου, δεν ζήτησα απο κανεναν να τις ενστερνιστει...

Θεωρω όμως οτι είμαι λίγο στο κλίμα της εποχής...ετσι όπως πάμε σε λίγο καιρο θα σε κατεβάζουν στο φανάρι απο την μηχανή για να στην κλέψουν....άσχετο? Δεν νομίζω...

Από: bonnie στις 29/03/2011 7:43 μμ.

μητσακο... αντε κανε τα βολτακια σου οπου γουσταρεις, κανεις δεν σε υποχρεωνει να κανεις κατι με το ζορι..
ο καθενας κανει τις επιλογες του για τους προσωπικους του λογους, κ αμα ηθελα να βαλω νταλγκα στο κεφαλι μου θα παντρευομουν κιολας..
σαλτα κ πηγαινε οπου θες λοιπον... κ οικονομικα, ε?? προσεχε μην χαλασεις κ πολυ βενζινη... ειναι δυσκολοι καιροι...
αντε μην ανοιξω το στομα μου τωρα, γιατι δεν σε ξεπλενει ουτε η γαμωχελλινστορ σου..

φιλικα, παντα...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: doohan στις 29/03/2011 7:53 μμ.

....
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:44, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: sinister στις 29/03/2011 8:04 μμ.

doohan"Αυτο το
bonnie"φιλικα, παντα... "
Ειναι ΟΛΑ τα λεφτα "

No offense που λεν κ στο χωριο μου!

Ρε Δημητρη με ολο το θαρρος που εχω μετα απο τη βολτα στον Αη γιαννη,
σορρυ κιολας αλλα μιλας εσυ που εδωσες ενα τιγρη για να παρεις ενα μουλτιμιξερ την συγκεκριμενη εποχη για την οποια μιλας,ενα μηχανακι κατα πολυ πιο ενεργοβορο απο το tiger,μηπως θα επρεπε να το πουλησεις και να παρεις ενα mp3hybrid μιας κ τη "λες" σε αυτους που θα καψουν βενζινη κ λαδια για να αφησουν για 36 ωρες πισω τους τα προβληματα που βασανιζουν τον καθενα? Ασε να τα πει κανενας που ειχε ενα μηχανακι κ το πουλησε γιατι δεν μπορουσε να το συντηρησει.
Νο offense ξαναματαπαλι

Καλη επιτυχια στα παιδια που θα παρουν μερος κ με το καλο να επιστρεψουν!
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: Native στις 29/03/2011 8:56 μμ.

Τα λέφτα του σίγουρα όπου γουσταρει τα ξοδευει κάθενας και κανεις δεν έχει λογο να κρίνει. Ουτε έβγαλα το κεφάλι μου απ έξω λεγοντας οτι εγω δεν ξοδεύω, Απλος προβληματισμός ήταν και τέλος. Σας θεωρω παρέα μου εδω μέσα και επειδη εγράψα λίγο χυμα μπορει να παρεξηγηθηκα. Δεν μιλησα πάντως για συγκεκριμένα πρόσωπα αλλα γενικότερα για το concept...

Αν αυτα που εγραψα η ο τροπος που τα έγραψα δειχνουν προσβλητικα για τον οποιο λογο, ζητω συγγνώμη.

Από: redfoot στις 29/03/2011 9:48 μμ.

Κακώς ζητάς συγνώμη παληκαρε.Επειδή διαφωνεισ κ σου την επεσαν απαξιωτικά ;
Μια χαρα τα πες ,Εγω προσωπικά Συμφωνώ μέχρι κεραίας ,αλλα κ να διαφωνουσα θα χαιρομουν να υπάρχει αντίλογος .Δεν κατάλαβα δηλαδή ,σε "δωμάτιο" ελευθερων συζητήσεων είμαστε ή σε δωμάτιο τιμωρίας ;
Και για να επανέλθω απο το ψιλό offtopic. Για σταθειτε Παίδες .Που διαφωνείτε ; Σας φαίνεται φτηνό το event ? συμμετοχή ,βενζίνες ,κατάπονηση μηχανής κλπ κλπ; Εάν ναι Εύγε ,τα φυσατε κ Μπράβο σας .Μήπως ιδρωνετε για να τα μαζέψετε; Πάλι Μπράβο σας εάν αυτο σας εκτονωνει. Εαν ομωσ ενοχλει που κάποιοι το θεωρούμε Άνευ ουσίας είστε φάουλ
the road is made clear when viewed from above..

Από: patapios στις 29/03/2011 10:33 μμ.

Μην ξεχναμε πως μερικοι κανουν οικονομιες 6 μηνες για να δηλωσουν συμμετοχη στο event , ρε παιδες ειναι θεμα προτεραιοτητων!

Αλλος την βρισκει ετσι αλλος την βρισκει αλλιως...

...εγω τρια χρονια προσπαθω να συμμετασχω αλλα μια οικονομικα μια προσωπικα μια θεματα δουλειας δεν εχω καταφερει.

Από: Cpt. Haddock στις 29/03/2011 10:39 μμ.

redf"[...] κάποιοι το θεωρούμε Άνευ ουσίας[...]"

Δεν εχεις παει σε 36ωρο ε?
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: tharis στις 29/03/2011 11:29 μμ.

Γι αυτους που "διαφωνουνε" απλα θα πω οτι κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ακριβο το event.. Με την εννοια του οτι ειτε κανεις 2000km μαζεμενα ειτε "σε δωσεις" τα ιδια θα πληρωσεις (αχα καλο ε ?! ) Μπορει στη δευτερη περιπτωση να ειναι και περισσοτερα !! Και απ τη στιγμη που θα χεις κι αλλους 259 παρεα σ ενα ωραιο κλιμα, με πολλες και διαφορες μηχανες και μια πολυ καλη οργανωση γτ οχι ??!Μονο που θα πρεπει να εχεις κανει το κουμαντο σου για να τα πληρωσεις ολα μαζι ..

Χωρις να το εχω κανει ακομη νομιζω οτι αξιζει 100%
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..