Re: 14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης
¶
Από: Native στις 29/03/2011 3:01 μμ.
Εγώ επιμένω...πεταμένα λέφτα στον κάλαθο τον αχρήστων ειναι αυτα τα events...
Ειδικά με τις χρηματικές και βιοτικές δυσκολίες που υπάρχουν την σημερον ημέρα, θα έλεγα οχι απλα οτι είναι ειρωνία να σπάταλάμε τόση ενέργεια, και προσωπική αλλα και φυσικών πόρων (βενζίνη, λάδια, λαστιχα, κ.ο), αλλα και επίδειξη άνεσης, ικανοτήτων και αγνοια των δυσκολιών αυτων. Αποδείκνυοντας τι? Οτι μπορουμε να το κάνουμε? Σιγα τα λάχανα...Η μήπως οι δρόμοι ειναι αυτοι που ευχαριστιέται κάνεις, αν δεν έχει χρόνο να επισκευτεί τα περισσότερα μέρη απο τα οποία περνάει? Εγω απο μακρυα, βλέπω ελάχιστη ουσια και κυρίως σπατάλη χρήματος και ποσο μάλλον γιάυτους που δεν έχουν και ζορίζονται για να πάνε...
Κανω κάποιες σκέψεις τις οποίες κι έγω ο ίδιος τις περισσότερες φορες δεν τις τηρώ...απλα νομίζω οτι πρεπει ορισμένα θεματα να αρχίσουμε να τα σκεφτούμε πιο σοβαρά και αντιλαμβανεστε με ποια έννοια...έχω κανει, κάνω και θα κάνω (όσο μπορω) άπειρα χιλιόμετρα πολλες φορες και χωρίς λόγο επειδή το αποφάσισα και το ήθελα...αλλα αυτο νομίζω είναι επιλογή του καθενός και δεν μπορει να κριθεί απο κανέναν. Οταν έχουμε όμως να κάνουμε με μαζικες οργανώσεις που υποτίθεται κάποιοι οργανώνουν και φιλοσοφούν...ε ενά σχολιάκι δεν κάνει νομίζω κακό...
Λιγος σεβασμός στους συνανθρώπους μας...ας αλλάξουμε λιγο νοοτροπια επιτέλους...εστω απλά μια σκέψη...
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...