14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης

Re: 14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης  

Από: redfoot στις 30/03/2011 1:20 πμ.

Cpt. Haddock"
redf"[...] κάποιοι το θεωρούμε Άνευ ουσίας[...]"

Δεν εχεις παει σε 36ωρο ε? "

ΟΧΙ δεν ;-)
Για να αποδείξω τι ; Ότι μπορώ ναντεξω 1500 χιλ στο λιοπύρι ή τη βροχα σε ατελείωτο στροφιλικι τραγικού κατα κανονα ελληνικού οδοστρώματος με το μηχανακι να αναστενάζει κι ένα κάρο ευρωπουλα στο χέρι τους ; Μπαα δεν ψηνομαι..
the road is made clear when viewed from above..

Από: Cpt. Haddock στις 30/03/2011 9:53 πμ.

[quote="redfoot":3sukffau]
Cpt. Haddock"
redf"[...] κάποιοι το θεωρούμε Άνευ ουσίας[...]"

Δεν εχεις παει σε 36ωρο ε? "

ΟΧΙ δεν ;-)[/quote:3sukffau]

Γι' αυτο.

Μολις πας για πρώτη φορά, θα καταλάβεις. Ειναι σα ναρκωτικό και, όπως εγραψε φιλος σε άλλο φόρουμ, ας το χαρούμε πριν απαγορευθει.

"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: Native στις 30/03/2011 10:08 πμ.

Γιατι να απαγορευθεί? Η μηπως έννοεις να γίνει απαγορευτικό λόγω κόστους?
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Από: Cpt. Haddock στις 30/03/2011 10:15 πμ.

Native"Γιατι να απαγορευθεί? Η μηπως έννοεις να γίνει απαγορευτικό λόγω κόστους?"

Τρόπος του λέγειν

Από: Native στις 30/03/2011 10:19 πμ.

Αυτος ο λέγειν θα μας καταστρέψει...

Από: Billie στις 30/03/2011 10:31 πμ.

Cpt. Haddock"
redf"Ειναι σα ναρκωτικό και, όπως εγραψε φιλος σε άλλο φόρουμ, ας το χαρούμε πριν απαγορευθει.
"
"

It's so good it should be illegal
"Facts do not cease to exist because they are ignored" Aldous Huxley

Από: Cpt. Haddock στις 30/03/2011 11:42 πμ.

[quote="Billie":2dfjnxyj]
Cpt. Haddock"
redf"Ειναι σα ναρκωτικό και, όπως εγραψε φιλος σε άλλο φόρουμ, ας το χαρούμε πριν απαγορευθει.
"
"

It's so good it should be illegal [/quote:2dfjnxyj]

It will only get better

Από: redfoot στις 30/03/2011 12:42 μμ.

Cpt. Haddock"Μολις πας για πρώτη φορά, θα καταλάβεις. Ειναι σα ναρκωτικό και, όπως εγραψε φιλος σε άλλο φόρουμ, ας το χαρούμε πριν απαγορευθει.

"

τα ναρκωτικα ομως κοστιζουν εθιζουν κ βλαπτουν σοβαρα

Από: bonnie στις 31/03/2011 2:46 πμ.

τωρα μπηκα κ τα ειδα παλι ολα μαζεμενα..
καταρχην, συγνωμη, δεν ηθελα να παρεξηγηθω, το πεσιμο στον native ηταν πιο προσωπικο, μιας κ λογω οικειοτητας εχω το θαρρος να του μιλαω λιγο πιο χυμα..
συγνωμη αν ακουστηκε καπως..

το 36ωρο ειναι ενας θεσμος που κραταει 14 χρονια τωρα..
δεν ειναι ανταγωνιστικος κ σε καμια περιπτωση καταναγκαστικος...
συνηθως οι ανθρωποι που συμμετεχουν εχουν διαθεση για βολτα με παρεα, για ομορφα χλμ, για διαδρομες που δεν θα τις εκανες ευκολα μονος σου γιατι ειναι αρκετα "ιδιαιτερες", και κυριως για οδικη συνυπαρξη με ανθρωπους που μοιραζονται το ιδιο παθος.

δεν θεωρω οτι ειναι ακριβο. οπως ειπε κ ο χαρης, ειτε εκανες τα χλμ αυτα λιγα λιγα, ειτε μαζεμενα, τα ιδια λεφτα θα ξοδευες κ την ιδια φθορα θα υποστει το μηχανακι σου. η ψυχολογικη ομως καλυψη που σου πρασφερει κ η μεγαλη χαρα του δρομου, δεν υπολογιζονται σε χρηματα. οπως λεει κ καποιος.. "δεν ειναι η δοξα, δεν ειναι τα λεφτα, ειναι του δρομου η χαρα"

ας μην ξεχναμε, οτι οι προτεραιοτητες του καθενος μας ειναι διαφορετικες.
αλλοι επιλεγουν να "φθειρουν" το μηχανακι τους σε πιστες, αλλοι στους δρομους..
ολα σχετικα ειναι ρε παιδια..
ο καθενας μας αρεσκεται σε διαφορετικα πραγματα.
για κανεναν λογο ομως δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι πεταμένα λέφτα στον κάλαθο τον αχρήστων

το πες κ μονος σου εξαλλου..
Native" είναι επιλογή του καθενός και δεν μπορει να κριθεί απο κανέναν. "

Native"Λιγος σεβασμός στους συνανθρώπους μας...ας αλλάξουμε λιγο νοοτροπια επιτέλους...εστω απλά μια σκέψη..."

οσο για τον σεβασμο που λες, εσυ τον καταπατας πρωτος..
την ιδια κουβεντα ειχαμε κ περσι αν θυμασαι καλα.. μεχρι που στο τελος ειχες αρχισει να το σκεφτεσαι για να ερθεις..
τεσπα...
νομιζω οτι κρινεις λιγο λαθος..
αφενος δεν εχεις την εμπειρια για να το κρινεις, μιας κ δεν εχεις παει ποτε,
κ αφετερου σκεψου οτι τοσοι ανθρωποι καθε χρονο κανουν τρομερες οικονομιες για να μπορεσουν να συμμετασχουν σε αυτο.. ανθρωποι ολων των ηλικιων, με τοσα διαφορετικα μηχανακια..
οι καιροι ειναι δυσκολοι, δεν διαφωνω... αλλα ολοι κανουμε τις επιλογες μας...

η ζωη ειναι μικρη... ας την απολαυσουμε οσο περισσοτερο μπορουμε, με οποιον τροπο μπορουμε...

ειτε στις πιστες, ειτε στους δρομους... ειτε μονοι, ειτε με παρεα...

παντα ορθιοι να ειμαστε ολοι κ λιγο πιο καλοπροαιρετοι αν ειναι δυνατον...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Native στις 31/03/2011 10:33 πμ.

Αναστασία μάλλον δεν κατάλαβες πως εννοούσα αυτά που έγραψα.

Να τα πάρουμε λοιπον απο την αρχη...

Ας βγάλουμε πρώτον τα λέφτα στην άκρη, καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη, τελος αυτο.
Οταν είπα οτι είναι πεταμένα λεφτά, εννοούσα οτι βιώνουμε μια κρίση που πιθανόν να χειροτερέψει και ξοδεύοντας λεφτα σε πράγματα για τα οποια τις υπόλοιπες μερες γκρινιάζουμε, πάει να πει οτι πάμε με τα νερά τους και φαίνεται να "αντέχουμε" ακόμα...εσυ έτσι δεν θα το εκλάμβανες? Φυσικά είναι πολυ μικρος ο άριθμος και κανείς δεν θα δώσει σημασία στο συγκεκριμένο event, απλα είναι όλα θέμα σκεπτικού. Σκέψου οτι αν ολοι κάναν έκδρομες και βόλτες θα έλεγε και το ΥΠ.οικονομίκων βάλτε την βενζίνη 2,5€ να γουστάρουμε γιατι έχουν και τα πληρώνουν...νομίζω τωρα με καταλαβαίνεις...

Δευτερόν, ξέρεις οτι είμαι 100% υπέρ της βόλτας, της παρέας και των γνωριμιών...αλλα κάθομαι και το σκεφτομαι βαθύτερα και προσπαθώ να βρώ ποια είναι η πραγματική ουσία αυτου του event? Το οτι εισαι εκτεθιμένος 36 συνεχόμενες ωρες στους Ελληνικους κωλόδρομους πανω σε μια μότο απλα για να διανύσεις τα χιλιόμετρα? Το οτι έισαι με το ρολόι και το χιλιομετρητή στο χέρι και δεν μπορέις να ευχαριστηθεις το κλίμα της παρέας? Εμένα θα με έβλεπα σίγουρα με εκνευρισμό και κούραση. Υποκειμενικά όλα αυτα φυσικά.

Σέβομαι τις επιλόγες, την ψυχολογια και την ταση του καθενος να ξεφύγει απο την καθημερινότητα, απλα νομίζω οτι αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να πω την γνώμη μου γενικά.

Οσο για το οτι ηθέλα να έρθω περισυ, το είπα και απο το πρώτο ποστ, εγω ο ιδιος δεν τα τηρω. Οποτε σταματα σε παρακαλω να μου την λες προσωπικά, την σκέψη μου έγραψα και σίγουρα δεν μίλησα για σενα.

Και για να πώ κατι πιο προσωπικό για να μην λες, θα σου πω οτι χάρηκα πραγματικα που πηγες Ιταλία και επικροτω αυτες τις εκδρομές. Απλα θέλω να καταλάβεις οτι δεν είμαι σίγουρος οτι συμφώνω με το concept του γυρω γυρω όλοι στην μεση ο Μανώλης ,36 ώρες και 2000χιλιομετρα (η όσα τεσπα).
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:39, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.

Από: Cpt. Haddock στις 31/03/2011 10:37 πμ.

Native"[...]αλλα κάθομαι και το σκεφτομαι βαθύτερα και προσπαθώ να βρώ ποια είναι η πραγματική ουσία αυτου του event? [...]"

Πρέπει να υπάρχει;

Δεν γινεται να ειναι επιτυχημένο (14 χρονια και συνεχεια sold out) απλα επειδη μας αρέσει;

Από: bonnie στις 31/03/2011 10:53 πμ.

καλημερα ομορφακι μου στριμενακι!

διαφωνω στα περισσοτερα που λες, αλλα επειδη σ αγαπαω δεν θα γινω πολυ στριμενη...

Native"Αναστασία μάλλον δεν κατάλαβες πως εννοούσα αυτά που έγραψα.
νομιζω τα καταλαβα μια χαρα απο την αρχη...

Οταν είπα οτι είναι πεταμένα λεφτά, εννοούσα οτι βιώνουμε μια κρίση που πιθανόν να χειροτερέψει και ξοδεύοντας λεφτα σε πράγματα για τα οποια τις υπόλοιπες μερες γκρινιάζουμε, πάει να πει οτι πάμε με τα νερά τους και φαίνεται να "αντέχουμε" ακόμα...εσυ έτσι δεν θα το εκλάμβανες? Οχι.
Φυσικά είναι πολυ μικρος ο άριθμος και κανείς δεν θα δώσει σημασία στο συγκεκριμένο event, απλα είναι όλα θέμα σκεπτικού. Σκέψου οτι αν ολοι κάναν έκδρομες και βόλτες θα έλεγε και το ΥΠ.οικονομίκων βάλτε την βενζίνη 2,5€ να γουστάρουμε γιατι έχουν και τα πληρώνουν... διυλιζεις τον κωνωπα κ χανεις την ουσια... καμια σχεση αυτο που λες... τα χλμ που κανουν οι ανθρωποι ειναι αριθμητικη συναρτηση της ανοδου της τιμης της βενζινης??

Δευτερόν, ξέρεις οτι είμαι 100% υπέρ της βόλτας, της παρέας και των γνωριμιών...αλλα κάθομαι και το σκεφτομαι βαθύτερα και προσπαθώ να βρώ ποια είναι η πραγματική ουσία αυτου του event? Το οτι εισαι εκτεθιμένος 36 συνεχόμενες ωρες στους Ελληνικους κωλόδρομους πανω σε μια μότο απλα για να διανύσεις τα χιλιόμετρα? Το οτι έισαι με το ρολόι και το χιλιομετρητή στο χέρι και δεν μπορέις να ευχαριστηθεις το κλίμα της παρέας? Εμένα θα με έβλεπα σίγουρα με εκνευρισμό και κούραση. Υποκειμενικά όλα αυτα φυσικά. εντελως υποκειμενικα.. ουτε εκνευρισμος, ουτε κουραση, ουτε χρονομετρο, ουτε αγχος.. παμε για να ευχαριστηθουμε, κ οχι για να προλαβουμε κατι...

Σέβομαι τις επιλόγες, την ψυχολογια και την ταση του καθενος να ξεφύγει απο την καθημερινότητα, απλα νομίζω οτι αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να πω την γνώμη μου γενικά. εννοειται, κ συγνωμη αν σε πηρα απ τα μουτρα απ την αρχη..αλλα με κσερεις τωρα εμενα..

Οσο για το οτι ηθέλα να έρθω περισυ, το είπα και απο το πρώτο ποστ, εγω ο ιδιος δεν τα τηρω. Οποτε σταματα σε παρακαλω να μου την λες προσωπικά, την σκέψη μου έγραψα και σίγουρα μίλησα για σενα. αφου παντα στην λεω, το ξερεις..

Και για να πώ κατι πιο προσωπικό για να μην λες, θα σου πω οτι χάρηκα πραγματικα που πηγες Ιταλία και επικροτω αυτες τις εκδρομές. Απλα θέλω να καταλάβεις οτι δεν είμαι σίγουρος οτι συμφώνω με το concept του γυρω γυρω όλοι στην μεση ο Μανώλης ,36 ώρες και 2000χιλιομετρα (η όσα τεσπα). οκ..θα χαρω πολυ τοτε να παμε μαζι μια μεγαλη βολτα στα βουνα κ στις θαλασσες, χωρις οριο χλμ κ ταχυτητων... κ ασε με εμενα να πηγαινω κ οπου αλλου θελω.. "

καλημερα!!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: doohan στις 31/03/2011 11:35 μμ.

.....
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:39, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.

Από: redfoot στις 01/04/2011 12:04 πμ.

Ωραίο ,αλλα κόψε κάτι

Από: Native στις 01/04/2011 12:11 πμ.

Μαζι σου Πετράν και ξέρεις πως και το τελευταίο μου ευρώ, βενζίνη θα το κάνω....απλά όχι για το 36ωρο