Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?

Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?  

Από: QQTilt στις 21/07/2011 8:38 μμ.

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Δεν έχω ακόμη Triumph, αλλά σύντομα θ αλλάξει αυτό. Αν δεν είχα το δίλημμα που θ αναφέρω βασικά θ άλλαζε απ τη Δευτέρα..
Μόλις έκανα μια βόλτα απ τις 3 γνωστές αντιπροσωπείες σε Μιχαλακοπούλου, Πειραιά και Καλαμακίου και ενώ πήγαινα για να κλείσω κατα πάσα πιθανότητα το μηχανάκι γύρισα ξενερωμένος όσο δεν πάει. Και στα 3 μαγαζιά μ ενημέρωσαν ότι το Tiger 1050 δεν υπάρχει με abs σε κανένα χρώμα εκτός απ το se και δεν θα υπάρξει για τους επόμενους 2 μήνες τουλάχιστον.
Αν και το θέμα είναι καθαρό προσωπικό - οδηγικό του καθενός θα θελα να μου πείτε ποια είναι η γνώμη σας, ειδικά όσοι έχετε το Tiger χωρίς abs. Πως συμπεριφέρεται δλδ το μηχανάκι στα φρένα και αν προτείνετε να περιμένω μέχρι τέλη Σεπτέμβρη ή να το πάρω χωρίς abs στα 10.150e που το δίνουν καινούριο.
Μου παν και οι 3 ότι είναι κίνηση της εταιρείας για να φύγουν τα se.
Με ξενέρωσαν σε βαθμό που αν δε μου άρεσε τόσο θα πήγαινα να πάρω άλλο μηχανάκι.

Re: Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?  

Από: Cpt. Haddock στις 21/07/2011 8:51 μμ.

Να περιμένεις να το πάρεις με ABS
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: lleonidas στις 21/07/2011 10:07 μμ.

Φίλε μου καλωσόρισες!Αυτή η εμπορική τακτική της Τriumph μου φαίνεται τουλάχιστον ατυχής.Τέλος πάντων...H γνώμη μου είναι να πας με κλειστά τα μάτια σε μεταχειρισμένο με abs.Είναι μια λύση που θα σου προσφέρει την ικανοποίηση να το καβαλήσεις πολύ σύντομα,θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αν είναι καλοσυντηρημένο,θα σου αφήσει αρκετά χρήματα στην τσέπη και υπό προϋποθέσεις,σου μειώνει αρκετά και τις πιθανότητες για ύπαρξη προβλήματος στα πιστόνια που υπάρχει πάντα στα καινούρια.

Από: Ecobill στις 21/07/2011 10:12 μμ.

Cpt. Haddock"Να περιμένεις να το πάρεις με ABS "

Από: vagtyrp στις 21/07/2011 10:58 μμ.

χωρίς παρεξήγηση πάντα.......να πάρεις άλλο μηχανάκι εφόσον σκέφτεσαι για καινούργιο..........

Από: QQTilt στις 21/07/2011 11:19 μμ.

Χωρίς παρεξήγηση πάντα, αλλά για ποιον λόγο να πάρω άλλο μηχανάκι φίλε μου; Όσο για την εταιρεία σας είπα, αν δε μου άρεσε τόσο το μηχανάκι θα πήγαινα να πάρω κάτι άλλο, γιατί με ξενέρωσε απίστευτα.

Από: vagtyrp στις 21/07/2011 11:34 μμ.

δεν γνωριζόμαστε απλά για μένα η εταιρία στην ελλάδα είναι πλέον επιεικώς ανύπαρκτη και με καινούργιο μηχανάκι θα μπλέξεις με αδαείς να μην πώ κακούς ανθρώπους. καθαρά προσωπική άποψη με όλα αυτά που συμβαίνουν από τα τα χριστούγεννα και μετά, συν το σαφέστατο θέμα με την , να το πώ ευγενικά, ευπάθεια του κινητήρα.

κάνε ένα search εδώ μέσα ή ρώτα να σου πούν. εγώ τα λεφτά μου για κάτι καινούργιο με 1,5 εξουσιοδοτημένους στην αθήνα( ο ένας δεν υπάρχει και άλλος πιάνει για μισός), και χωρίς δίκτυο στην υπόλοιπη ελλάδα δεν θα τα έδινα.

και χωρίς παρεξήγηση έχω τον τίγρη και τον λατρεύω αλλά ευτυχώς είμαι εκτός εγγύησης πλέον και δεν ασχολούμαι με τους ανύπαρκτους. και φυσικά το επόμενο μηχανάκι μου όταν θα μπορώ οικονομικά δεν θα είναι triumph.

αν όμως πραγματικά σου αρέσει μόνο ο τίγρης θα βρείς μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορείς να πηγαίνεις για σέρβις με ασφάλεια και χωρίς να ακούς τη μία μπαρούφα μετά την άλλη.

Από: vagtyrp στις 21/07/2011 11:35 μμ.

vagtyrp"δεν γνωριζόμαστε απλά για μένα η εταιρία στην ελλάδα είναι πλέον επιεικώς ανύπαρκτη και με καινούργιο μηχανάκι θα μπλέξεις με αδαείς να μην πώ κακούς ανθρώπους. καθαρά προσωπική άποψη με όλα αυτά που συμβαίνουν από τα τα χριστούγεννα και μετά, συν το σαφέστατο θέμα με την , να το πώ ευγενικά, ευπάθεια του κινητήρα.

κάνε ένα search εδώ μέσα ή ρώτα να σου πούν. εγώ τα λεφτά μου για κάτι καινούργιο με 1,5 εξουσιοδοτημένους στην αθήνα( ο ένας δεν υπάρχει και άλλος πιάνει για μισός), και χωρίς δίκτυο στην υπόλοιπη ελλάδα δεν θα τα έδινα.

και χωρίς παρεξήγηση έχω τον τίγρη και τον λατρεύω αλλά ευτυχώς είμαι εκτός εγγύησης πλέον και δεν ασχολούμαι με τους ανύπαρκτους. και φυσικά το επόμενο μηχανάκι μου όταν θα μπορώ οικονομικά δεν θα είναι triumph.

αν όμως πραγματικά σου αρέσει μόνο ο τίγρης θα βρείς μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορείς να πηγαίνεις για σέρβις με ασφάλεια και χωρίς να ακούς τη μία μπαρούφα μετά την άλλη."

και φυισικά με abs!

με το καλό να αποκτήσεις το τίγρη σου!

Από: johnygalan στις 21/07/2011 11:58 μμ.

Να το πάρεις τώρα που είναι φθηνό
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: lleonidas στις 22/07/2011 12:08 πμ.

Βαγγέλη,σκληρός και απόλυτος αλλά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στα περισσότερα...
Φίλε QQTilt,αν επιτρέπεται οι μηχανές που είχες ως τώρα ήταν όλες καινούριες ή έχεις αγοράσει και μεταχειρισμένες;

Από: redfoot στις 22/07/2011 9:33 πμ.

Είναι παθών ,ταλαιωπωρημένος,έχει φορτώσει κ άρα είναι δικαιολογημενος.Κι Εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη να κλινεις προς μεταχειρισμενη Αφού προηγουμένως την εξετάσεις εξονυχιστικα.Έτσι γλιτωνεις χρήμα ,ξεφευγεις απο τη δαγκανα των εξουσιοδοτημενων και κερδίζεις το Υπολοιπο καλοκαίρι .
Ως προς το abs η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι απολύτως αναγκαίο ,ειδικά αν διαθέτεις σχετική εμπειρία με μηχανές .
the road is made clear when viewed from above..

Από: QQTilt στις 22/07/2011 11 πμ.

Aρχίζετε και με πείθετε για το θέμα του μεταχειρισμένου.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βαγγέλη και πολλά απ αυτά που λες τα γνώριζα και μ ανησυχούσαν και μένα. Το μόνο μηχανάκι μου που χω αγοράσει καινούριο για κάποιον που ρώτησε είναι το Duke το 2 και όσο να ναι είναι άλλο πράγμα να χεις στα χέρια σου κάτι ολοκαίνουριο.. Θ αρχίσο να κοιτάω για μεταχειρισμένο λοιπόν και θα σας πω πως θα πάει.

Από: tharis στις 22/07/2011 11:21 πμ.

Αμα θελει και ο μπορει ο ανθρωπος να παρει καινουργιο ρε παιδια γτ να ψαξει για μεταχειρισμενο ? Τι σχεση εχουν τα εξουσιοδοτημενα ? Που θα κανει μια αλλαγη λαδιων στα 10.000km? Αν εχει οποιοδηποτε αλλο προβλημα ας παει σε οποιο συνεργειο θελει ..

Δεν λεω οτι και το μεταχειρισμενο δεν ειναι καλη περιπτωση μιας και παιζουν αρκετα κομματια σε Tiger αλλα οχι οτι και το καινουργιο ειναι απαγορευτικο ...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: vagtyrp στις 22/07/2011 11:35 πμ.

χάρη αν θέλει να πάρει καινούργιο ας το πάρει.και εγώ γενικά της ίδιας άποψης είμαι, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση.

και επειδή στο ελλαδιστάν ο καθείς κάνει ότι γουστάρει, και γράφει τους νόμους στα παλιά του τα παπούτσια, ίσως το παιδί να μην θέλει να μπλέξει με το αν τον καλύπτει ο μη εξουσιοδοτημένος ή όχι και να χαλάει τη ζαχαρένια του με καινούργιο μηχανάκι.

εμένα δεν με νοιάζει πλέον όπως γνωρίζεις αλλά δεν γουστάρω να παίζουν με την νοημοσύνη μου οπότε θα το πάω ως το τέλος έχω δεν έχω triumph.............ο φίλος μπορεί να μην θέλει να ασχολείται

Από: mastersam13 στις 22/07/2011 12:03 μμ.

Αν καμία από τις προηγούμενες μοτοσυκλέτες σου δεν είχαν ABS, κλίνω περισσότερο προς το όχι.
Αν είναι η πρώτη σου μοτοσυκλέτα τότε ξανασκέψου το ναι.
Δεν υπάρχει απάντηση αντικειμενική στο ερώτημά σου.
Η άποψή μου είναι ίδια με του redfoot, ότι δηλαδή δεν είναι απαραίτητο, με εξαίρεση όμως την οδήγηση σε ολισθηρό οδόστρωμα.
Σε στεγνό μια χαρά φρενάρεις και χωρίς αυτό, ίσως και λίγο καλύτερα κατά πολλούς.
Κάνε και μια αναζήτηση στο youtube για να μπερδευτείς περισσότερο.
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ