Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?

Re: Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?  

Από: johnygalan στις 24/07/2011 11:51 πμ.

Παιδιά μην τρελαθούμε τελείως, Πολύκαρπε συγνώμη αλλά αν ο Captain είχε Daytona θα μπορούσε να πάει βόρειο
ακρωτήριο και αν ο dimchrist είχε tiger 800 θα γυρνούσε έτσι στη πίστα.

Εμείς δεν είπαμε οτι το tiger δεν πάει μέσα στη πόλη, πάει αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του, όπως
κάποια άτομα που παίρνουν BMW Adventure για να πηγαίνουν μέχρι τη Γλυφάδα για καφέ.

redf"Αν τωρα ο φιλος έχει φτιαχτει με την ιδέα της αγοράς της είναι ενα αλλο θέμα, ας την παρει και με τις ευχες μας απλως λέμε οτι ετσι θα τη ζοριζει περισσότερο και θα την ευχαριστιεται λιγότερο "

+1050
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: QQTilt στις 24/07/2011 2:57 μμ.

Ξεκινώντας από καινούριο tiger, πέσαμε στο μεταχειρισμένο, συνεχίσαμε με motard, μετά πέσαμε στο scooter και τελειώσαμε με παπάκι.
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις σας, να περνάτε καλά και καλές βόλτες.

Από: Tigris3 στις 24/07/2011 6:01 μμ.

QQTil"Ξεκινώντας από καινούριο tiger, πέσαμε στο μεταχειρισμένο, συνεχίσαμε με motard, μετά πέσαμε στο scooter και τελειώσαμε με παπάκι.
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις σας, να περνάτε καλά και καλές βόλτες."

Χαχαχα...Λίγο ακόμα φιλαράκι και αντί για Triumph θα πήγαινες στον Κασιμάτη να χτυπήσεις κανά ποδηλατάκι να μην καις και βενζίνες!!! Πάρε ότι κάνεις κέφι εσύ και για ότι χρήση γουστάρεις εσύ, και οι υπόλοιποι απλά περισσεύουν.
Σχετικά με ABS ή χωρίς, το δικό μου Tiger είναι χωρίς, αλλά να σου πω την αλήθεια αν έπαιρνα τώρα ξανά, θα διάλεγα με ABS. Και μεταξύ καινούργιου-μεταχειρισμένου, είμαι σαφώς υπέρ του καινούργιου!

Από: epistimon στις 24/07/2011 10:21 μμ.

φιλε μου οτι και να παρεις ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο καλυτερα για εσενα να ειναι με abs.ειδικα στους δρομους της αθηνας θα δεις οτι το abs θα το χρειαστεις αρκετες φορες.βλεπεις εχουμε δρομους για πατιναζ.αν εχεις τη δυνατοτητα για καινουργιο ακομα καλυτερα και αξιζει να κανεις λιγο υπομονη για να εχει abs.αν το θες για αποκλειστηκα μεσα στην πολη θα σε κουρασει λιγο και δεν θα το ευχαριστηθεις οπως σε ταξιδι.στο λεω γιατι εχω και παπακι και δεν το αλλαζω με τιποτα για μεσα την πολη.ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη για εσενα και οταν το παρεις να το ευχαριστηθεις οσο περισσοτερο γινετε

Από: ΛΑΜΔΑ στις 25/07/2011 11:28 μμ.

johnygalan"Παιδιά μην τρελαθούμε τελείως, Πολύκαρπε συγνώμη αλλά αν ο Captain είχε Daytona θα μπορούσε να πάει βόρειο
ακρωτήριο και αν ο dimchrist είχε tiger 800 θα γυρνούσε έτσι στη πίστα.

Εμείς δεν είπαμε οτι το tiger δεν πάει μέσα στη πόλη, πάει αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του, όπως
κάποια άτομα που παίρνουν BMW Adventure για να πηγαίνουν μέχρι τη Γλυφάδα για καφέ.

redf"Αν τωρα ο φιλος έχει φτιαχτει με την ιδέα της αγοράς της είναι ενα αλλο θέμα, ας την παρει και με τις ευχες μας απλως λέμε οτι ετσι θα τη ζοριζει περισσότερο και θα την ευχαριστιεται λιγότερο "

+1050 "

Γιαννη μαλλον δεν με καταλαβες.Εγω δεν ειπα οτι ο dimchrist αφου γουσταρει την πιστα θα παρει tiger 800 αλλα οτι δεν ειναι απαγορευτικο να κυκλοφορησει και μεσα στην πολη και επισης οτι μπορει να παει ανετα και τα ταξιδια του και ειδικα για την πιστα μπορεις και με πιο ταπεινα μοτο να περασεις υπεροχα και χωρις να κανεις κορυφαιους χρονους.Επισης για τον captain νομιζω οτι τον τιγρη δεν τον εχει παρει μονο για να πηγαινει στο βορειο ακρωτηριο αλλα για αλλους λογους βασικα.Τελος παντων,αυτο το θεμα σηκωνει πολυ συζητηση

Από: Cpt. Haddock στις 25/07/2011 11:43 μμ.

Ναι, για πειτε γιατι πηρα τον τιγρη να μαθω κι εγω
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: ΛΑΜΔΑ στις 26/07/2011 12:01 πμ.

Cpt. Haddock"Ναι, για πειτε γιατι πηρα τον τιγρη να μαθω κι εγω "

Παντως λογω δουλειας,οι περισσοτεροι καπετανιοι που εχω γνωρισει εχουν μεσα τους τα ταξιδια αλλα ειναι και λιγο κρυφοκαγκουρες .Φυσικα οι παροντες εξαιρουνται

Από: Gianno στις 26/07/2011 2:10 μμ.

Δεν νοείται μηχανάκι 2011 και να μην εχει abs. Επίσης αν σκεφτείς μελοντικα να το πουλήσεις το πρώτο πραγμα που θα σε ρωτήσουν ειναι αν εχει abs.
γνωμη μου...

http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Από: QQTilt στις 27/07/2011 9:06 πμ.

Ακριβώς έτσι σκέφτομαι και εγώ Gianno. Γι αυτό το έχω πάρει απόφαση και θα περιμένω μέχρι τέλη Σεπτέμβρη να το πάρω καινούριο το μηχανάκι και χαλάλι τα παραπάνω φράγκα.

Από: Gianno στις 27/07/2011 10:49 πμ.

σωστός κανε υπομονή φίλε μου, και εγώ δεν ξέρω αν θα την πάλευα να περιμένω αλλά αυτό είναι το καλύτερο. Επίσης αυτό με τα παραπάνω φράγκα δεν ισχύει. γιατί αυτό που δίνουν τώρα δεν έχει abs και φαντάζομαι δεν έχει και extra. ουσιαστικά αμα του βάλεις πάνω τα βασικά μια η άλλη είναι.

Από: QQTilt στις 10/08/2011 7:08 μμ.

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!

Από: Gianno στις 11/08/2011 9:57 πμ.

QQTil"ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!"

Η καλύτερη περίοδος για στρώσιμο είναι Σεπτέμβρη. κράτα γερά.

Από: redfoot στις 11/08/2011 12:11 μμ.

στρωνεις Σεμπτεμβρη και απο Οκτώβρη (με αδιαβροχο) βουρ
the road is made clear when viewed from above..