Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?

Re: Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?  

Από: tharis στις 22/07/2011 12:48 μμ.

Βαγγελη οντως η κατασταση ειναι τραγελαφικη τουλαχιστον στην αττικη με αυτα που ακουγονται .. Τωρα το αν γλυτωνει παιρνοντας μεταχειρισμενο ή οχι δε ξερω ....

Η τιμη του καινουργιου που παιζει αυτη τη στιγμη ειναι πολυ δελεαστικη..! Βεβαια και τα μεταχειρισμενα ξεφτιλιζονται οποτε παλι θα κερδισεις κατι και απο κει.

Αν ο φιλος το χρησιμοποιει εστω και σε ενα μικρο ποσοστο εντος πολης εγω θα ελεγα να προτιμησει σιγουρα εκδοση με ABS. Βεβαια το να περιμενεις τωρα "τουλαχιστον" 2 μηνες δεν ειναι και λιγο.. Η εκδοση SE γτ δεν σε ενδιαφερει ? Ποσο το δινουν αυτο ?

ΥΓ @Βαγγελη ποτε ερχεσαι επιτελους χαλκιδικη ρε ??
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: galileos στις 22/07/2011 1:04 μμ.

Καινούριο, με ABS πάντα, για μηχανή 200+ κιλά και με τόσα άλογα, ειδικά αν είσαι και νέος οδηγός! Αν βιάζεσαι πάρε το SE, αν όχι τότε περίμενε για τα υπόλοιπα από φθινόπωρο, μπορεί και χειμώνα!!!
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: redfoot στις 22/07/2011 1:25 μμ.

Μα ειναι touring το μηχανακι βρε παιδια, γιατι ντε και καλα με abs? ειναι δυνατον να το εχει μονο κυρίως για την Πολη?
Για το θεμα του εξουσιοδοτημενου, αν παθει οτιδηποτε που δεν καλυπτεται απο εγγυηση δεν θαναι αναγκασμενος να καταφυγει σε αυτους για να μην τη χασει για το επομενο διαστημα? Δεν ειναι μονο οι αλλαγες λαδιων είναι και οι εκτακτες επισκεψεις στο συνεργειο που πρεπει να σκεφτει.
Οι τιμες των μτχ ειναι δραματικα χαμηλες, γιατι να μη γλιτωσει 3-4 χιλιαρικα συν οτι θα απολαυσει και το επομενο διμηνο τη μηχανη του πριν αρχισουν οι βροχες και τα κρυα.
the road is made clear when viewed from above..

Από: QQTilt στις 22/07/2011 1:52 μμ.

Να σας ευχαριστήσω κατ αρχήν όλους για τις γνώμες σας.
Στο ktm η αλήθεια είναι ότι δε μπορούσα καν να φανταστώ να το οδηγάω με abs, αλλά ήταν Motard μηχανή στο οποίο το abs μόνο σου στερεί πράγματα κατα τη γνώμη μου.
Για το Tiger όμως προβληματίζομαι. Μιλάμε για +50 κιλά μηχανή, με ψηλότερο κέντρου βάρους και χειρότερα φρένα..
Το se δε μ ενδιαφέρει γιατί δεν πρόκεται να χρησιμοποιήσω ποτέ τις βαλίτσες, οι χούφτες δε μ ενδιαφέρουν καθόλου και το μηχανάκι το θέλω άσπρο ή μαύρο, όχι ανθρακί.. Τσάμπα λοιπόν τα 2 χιλιάρικα παραπάνω.
Η τιμή του καινούριου στα 10.000 είναι μια χαρά παιδιά. Αν αποφασίσω δλδ να το πάρω χωρίς abs θα το πάρω στάνταρ καινούριο. Θα με καταλαβαίνετε γιατί και σεις μηχανή οδηγάτε, αλλά 2 μήνες να περιμένω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!
Αν λοιπόν αποφασίσω να το πάρω με abs θα το πάρω μεταχειρισμένο.
Όλο αυτό το μπάχαλο και το κράξιμο στα εξουσιοδοτημένα που βλέπω μπορέιτε να με ενημερώσετε για ποιο λόγο γίνεται?

Από: tharis στις 22/07/2011 2 μμ.

Δεν ειναι touring το Tiger. Για ολα κανει και αν το χρησιμοποιει και εντος για τις δουλείες του και με βροχες κλπ καλυτερα να εχει και ABS.

Για μενα κανε μια ερευνα αρχικα για μτχ και αν σε καλυπτει καποιο το βλεπεις, διαφορετικα χτυπα ενα με 10.000 να τελειωνεις

Το μπαχαλο γινεται γτ κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση των εξουσιοδοτημενων της Αττικης.

Από: QQTilt στις 22/07/2011 2:09 μμ.

Κατά βάση το μηχανάκι θα το χρησιμοποιώ μες στην πόλη.

Από: Cpt. Haddock στις 22/07/2011 3:12 μμ.

QQTil"Κατά βάση το μηχανάκι θα το χρησιμοποιώ μες στην πόλη."

Πάρε σκουτερ

Να δω σε ποσά χρόνια θα ξεπεράσει ο κόσμος τη δυσπιστία του ABS...
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: mastersam13 στις 22/07/2011 3:22 μμ.

Cpt. Haddock"
Πάρε σκουτερ

Να δω σε ποσά χρόνια θα ξεπεράσει ο κόσμος τη δυσπιστία του ABS..."

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: vagtyrp στις 22/07/2011 4:02 μμ.

πάρε σκούτερ για την πόλη......γιατί στην πρώτη βλάβη που θα σου εμφανιστεί( πιπέρι στο στόμα) οι εξοισιοδοτημένοι θα σου λένε ότι ο τίγρης δεν είναι για να τον οδηγείς μέσα στη πόλη, δουλεύει πολύ το βεντιλατέρ και δεν κάνει γιατί θα πουντιάσει, δεν αλλάζεις συχνά ταχύτητες, κάνεις σούζες και κόντρες σε κάθε φανάρι, δεν αλλάζεις συχνά λάδια ή δεν βάζεις τα κατάλληλα, και δεν θυμάμαι τί άλλη μαλακία έχουν πει κατά καιρούς....παρακαλώ συμπληρώστε....

ααααα και φυσικά δεν φταίει ΠΟΤΕ η triumph που είσαι ένας παλιοκάγουρας και χαλάς τα ευαίσθητα μηχανήματά τους....

γιαυτό ή πάρε σκούτερ ή πάρε ένα tdm και σκίστο κάθε μέρα μέσα στην πόλη να μη σου χαλάσει ποτέ.

χάρη!!!!!!!!!!!!!!!!είμαι ήδη χαλκιδική, αμέσως μετά το πευκοχώρι στο γλαρόκαβο! μάζεψε την triumphοπαρέα και περάστε για μπανάκι!

Από: Cpt. Haddock στις 22/07/2011 4:39 μμ.

vagtyrp"
χάρη!!!!!!!!!!!!!!!!είμαι ήδη χαλκιδική, αμέσως μετά το πευκοχώρι στο γλαρόκαβο! μάζεψε την triumphοπαρέα και περάστε για μπανάκι! "

Τα 60 χιλ χλμ τα περασες η ακόμα;
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: johnygalan στις 22/07/2011 4:40 μμ.

Cpt. Haddock"

Πάρε σκουτερ "

ή κράτα τον δούκα

Πέρα από την πλάκα το tiger δεν είναι για την πόλη φίλε Λευτέρη.
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: chris34 στις 22/07/2011 6:13 μμ.

johnygalan"Πέρα από την πλάκα το tiger δεν είναι για την πόλη φίλε Λευτέρη."

+1050
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: galileos στις 22/07/2011 7:06 μμ.

Διάλεξε άλλη μηχανή ... ή μάλλον άλλη κατηγορία !!!
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: tharis στις 22/07/2011 7:10 μμ.

Ηρεμηστε μωρε .. παρε σκουτερ και παρε σκουτερ ......
Θα βγει και παραεξω το παιδι, αλλα οταν δεν εχεις αλλο μεταφορικο μεσω λογικο ειναι να το χρησιμοποιεις και στην πολη (αν αντεχει κ η τσεπη σου).

vagtyrp"
χάρη!!!!!!!!!!!!!!!!είμαι ήδη χαλκιδική, αμέσως μετά το πευκοχώρι στο γλαρόκαβο! μάζεψε την triumphοπαρέα και περάστε για μπανάκι! "

Ποια triumphοπαρέα, μονο εγω εχω μεινει εδω περα .. και ο αλλος ο green ειναι Λευκαδα!! Απο βδομαδα θα το κοιταξω γτ αυτο το ΣΚ ειναι κλεισμενο !

Από: QQTilt στις 22/07/2011 7:57 μμ.

Δηλαδή όλα αυτά τα οποία περιγράφει ο Βαγγέλης που μπορώ όπως πολύ καλά λέει να τα κάνω μ ένα TDM, δε μπορώ να τα κάνω με το Tiger.. Εγώ πάλι θεωρώ ότι μπορώ, αλλιώς θα χαμε γεμίσει hypermotard, duke (που όπως είπα είχα και το πούλησα), dorsoduro και xt.. Πρέπει υποχρεωτικά να χεις κούτες και η πιο κοντινή απόσταση να ναι 200χλμ?