να καιει λαδια (λιγα) το υπομενεις.... να χανει λαδια και να λερωνει το παντζακι απο το παντελονι και το μοτερ πως το αντεχεις αυτο???
1η περιπτωση απο την ντιζα του συμπλεκτη (χαμηλα στο καπακι του μοτερ), το παω Λυκοβρυση μου λεει ο βαγγελης δεν ειναι τιποτα το φτιαχνουμε λεει αλλα θελει ανοιγμα το καπακι απο το μοτερ!! 1μερα χωρις μοτο
!! φαντασου τωρα ξενερωμα με 4000κλμ στο κοντερ να σου ανοιγουν πλαινο καπακι στο μοτερ
2η περιπτωση βλεπω στο γκαραζ κηλιδες λαδιου στο πατωμα ΑΡΚΕΤΕΣ!! τα χαπια μου λεω δεν ειναι δυνατον!!! η εξατμιση ειναι μεσα στα λαδια κατω απο το μοτερ γιατι εκει ειναι η τελικη καταληξη της διαρροης και μολις την βαζω μπροστα βρωμαει ο τοπος καμμενο λαδι!! δεν εχω προλαβει να την παω στην Λυκοβρυση γιατι εχω ποδι στον γυψο μεχρι τις 10/07/08 και με εχει φαει το αγχος να δω τι γινεται και απο που χανει λαδια!!!
Α!!!! ξεχασα να σας γραψω οτι στην 1η περιπτωση ανοιξαμε το πλαινο καπακι 2 φορες!!
γιατι οταν εφτιαξαν την βλαβη τους ειχε ξεφυγει μια κατσαβιδια "περιποιημενη" πανω στο καπακι και οταν τους το πηγα παλι μου ειπαν ενταξει μωρε δεν ειναι τιποτα θα το βαψουμε και θα ειναι καινουριο............
ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΜΟΥ!! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!
πες μου τωρα οτι δεν το ειδαν??? γιατι να μου δωσει τον τιγρη με την γρατζουνια??? επρεπε εγω να το δω??
τελος παντων τωρα περιμενω να δω τι θα γινει με την 2η περιπτωση απλα περιμενω να αναρωσω!!!
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Γ_-_-_ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!!