Re: ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ;;; ¶
Από: LevelOne στις 28/07/2008 2:27 πμ.
dbdrag"
ΑΛΛΑ και σε εσένα που φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΟΝΤΡΟ το 1.5 λίτρο στα 2000 χλμ, είμαι περίεργος γιατί το έγραψε.Αυτό μόνο αρκεί για να βγουν κάποια συμπεράσματα χωρίς να ακουστεί η δική του πλευρά.
"
Μιας και καλο ειναι να ακουγονται και οι δυο πλευρες και επειδη ξερω οτι ο Σακης δεν προκειται να μπει σε forum να γραψει,θα πω δυο βασικα πραγματα χωρις να μπω σε περισσοτερες λεπτομεριες(ασε που ο γραπτος λογος δεν ειναι το φορτε μου).
Την καταναλωση αυτη δεν τη βγαλαμε απο το μιαλο μας αλλα ειναι λογια των Αγγλων μεσω του τεχνικου διευθηντη στην αντιπροσωπεια(ο ANDREAS ξερει πολυ καλα για τι μιλαω),και απορω γιατι εσενα δεν σου το αναφεραν.
Οταν ηρθες στο συνεργειο,μας δηλωσες ρητα οτι σε καμια περιπτωση δεν ηθελες να λυθει ο κινητηρας της μοτοσυκλετας σου.Ειμαι περιεργος τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη οταν πηγες στη Λυκοβρηση.
Περαν οτι καθηστερισαμε να βγαλουμε καποια συμπερασματα σε μια περιοδο που μολις ειχε κλεισει το συνεργειο της αντιπροσωπειας στη Μιχαλακοπουλου και καλουμασταν να εξυπηρετισουμε το μεγαλητερο μερος του ογκου μοτοσυκλετων Triumph στην Αττικη,στο zenith της σεζον,νομιζω οτι δεν μπορεις να μας κατηγορισεις για κατι αλλο.Αυτα ειχα να πω.Θα προσπαθω να παρακολουθω το forum και να βοηθαω οπου και οποτε μπορω.Φιλιππος