Re: περιμένω να σταματήσει το βεντιλατέρ? ¶
Από: denthnpalevw στις 23/06/2009 10:58 μμ.
οσο εισαι ακομα στην εγγυηση μετα οτι σε φωτίσει ο καλος θεουλης
Από: denthnpalevw στις 23/06/2009 10:58 μμ.
Από: tripletech στις 23/06/2009 11:12 μμ.
Από: tripletech στις 23/06/2009 11:20 μμ.
ripletech":lol1
η αληθεια ειναι καπου στην μεση ?:lol1
δηλ ο sprinter λεει αλλα απ τον πολυμηχανο(?)και μετα μας λεει αλλα παλι ?
Εγω θα παραθεσω τι πιστευω εν κατακλειδι και καληνυχτα....
η θερμοκρασια του ψυκτικου υγρου ανεβαινει μετα το σβησιμο του μοτερ γιατι τα μεταλα προλαβαινουν
να εναποθεσουν(τι λεεω παλι...)την θερμοτητα τους στο υγρο που δεν κυκλοφορει πλεον.
ετσι ο κινητηρας δεν ψυχεται αποτελεσματικα,εντουτοις λογω της πιεσης στο κυκλωμα ψυξης
το υγρο δεν βραζει.
και εαν η θερμοκρασια του υγρου ενεβαινει τοτε δεν εχει ανεβαινει και η θερμοκρασια του κινητηρα?
ειπαμε μερικους βαθμους οχι εκατονταδες,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ)ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ."
Από: Sprinter στις 24/06/2009 8:29 πμ.
ripletech":lol1
η αληθεια ειναι καπου στην μεση ?:lol1
δηλ ο sprinter λεει αλλα απ τον πολυμηχανο(?)και μετα μας λεει αλλα παλι ?
Εγω θα παραθεσω τι πιστευω εν κατακλειδι και καληνυχτα....
η θερμοκρασια του ψυκτικου υγρου ανεβαινει μετα το σβησιμο του μοτερ γιατι τα μεταλα προλαβαινουν
να εναποθεσουν(τι λεεω παλι...)την θερμοτητα τους στο υγρο που δεν κυκλοφορει πλεον.
ετσι ο κινητηρας δεν ψυχεται αποτελεσματικα,εντουτοις λογω της πιεσης στο κυκλωμα ψυξης
το υγρο δεν βραζει.
και εαν η θερμοκρασια του υγρου ενεβαινει τοτε δεν ανεβαινει και η θερμοκρασια του κινητηρα?
ειπαμε μερικους βαθμους οχι εκατονταδες,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ)ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ."
Από: denthnpalevw στις 24/06/2009 8:41 πμ.
Sprinter"Αυξάνεται η θερμοκρασία του υγρού, όχι του κινητήρα"
Από: Gianno στις 24/06/2009 9:33 πμ.
Από: Gianno στις 24/06/2009 2:03 μμ.
Από: Sprinter στις 24/06/2009 2:08 μμ.
Από: Aris. στις 24/06/2009 4:12 μμ.
Από: tripletech στις 24/06/2009 6:46 μμ.
Από: tripletech στις 24/06/2009 7:12 μμ.
Sprinter"
Αυτή ειναι καινούργια φυσική.... καταργήσαμε σε μια φράση τη βάση της θερμοδυναμικής. Το σύμπαν συστέλεται
Λοιπόν ο Σπρίντερ λέει τα ίδια με ....................................................................... Η τάση θα είναι να ζεσταίνεται το υγρό ψύξης και να κρύωνει ο κινητήρας μέχρι να εξισωθεί η θερμοκρασία τους δηλαδή να επιτευχθεί θερμοδυναμική ισοροπια. Αυτό δείχνει και η άυξηση της ένδειξης του θερμόμετρου αφού σβήσουμε τον κινητήρα. Αυξάνεται η θερμοκρασία του υγρού, όχι του κινητήρα το ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ
Αν δεν θυμάστε τη φυσική του Λυκείου δε φταίω εγώ. τον δάσκαλο που σας έδωσε τ' απολυτήριο."
Από: tripletech στις 24/06/2009 7:44 μμ.
ATN PANOS"εγω κερναω μπυρες,ουζα,τσικουδιες και τον απαραιτητο μεζε σε οποιον κανει τον κοπο να ερθει χανια,να τα συζητησουμε απο κοντα και αναλυτικα"