Βρε ανθρωπε το point μου εμενα δεν ειναι το ποιος εχει δικιο , το αμα εισαι λαθος η σωστος , αλλωστε οπως προειπα , δεν γνωριζω .
Εσυ ελεγες οτι δεν ανεβαινει θερμοκρασια ενω ο αλλος ειπε πως ανεβαινει , τωρα αμα ηταν απο μεταφορα θερμοτητας σου μου του , δεν το ανεφερε , εγω ειδα να περιπλεκονται κανα 2-3εις σε αυτο το θεμα και κανεις να μην λεει στον αλλον οτι ειναι λαθος και οχι μονο αυτο , αλλα ειχα και σενα να λες πως δεν υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις
Και αναρωτιομουν αν ολα αυτα τα εβλεπα μονο εγω
Τεσπα .. αμα τραβιχτεις λιγο απο το επικεντρο και την επιστημονική αποψη του θεματος , τη θερμοτητα , ισως να δωσεις και καποιο δικιο σε μενα , τον μεσολαβητη
Αν καποιος οπως εσυ με το παραδειγμα σου μου εξηγουσε πως με καποιο τροπο , οταν σβησεις το μοτερ , εστω και στιγμιαια , η θερμοκρασια θα ανεβει , θα το εβλεπα λογικο , οπως βλεπω λογικη και την δικια σου εκδοχη .
Edit:
viewtopic.php?f=3&t=1271 εδω διαβασε το πρωτο σου ποστ και μετα του πολυμηχανου . Και οι 2 το βλεπετε ανουσιο , αλλα ειπατε διαφορετικα πραματα ...
απλα διαβασε τι λετε και τι θα καταλαβαινε ενας απλος ανθρωπος που περιμενει απο εσας να μαθει .
Με πιανεις ?
Whatevah ...
για να ληγει καπου εδω ..
πανο τι ειχες πει για κατι ......... ουζο-μεζεδες ... ? ?
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.