Να ξεκαθαρίσω το δικό μου θέμα.
Μετά από περίπου 3-4 μήνες που όλα λειτουργούσαν μια χαρά, χτύπαγε με το που πάρκαρα τη μηχανή.
Τη μηχανή την είχα ακινητοποιήσει και δεν υπήρχε το παραμικρό ερέθισμα για χτυπήσει ο συναγερμός.
Μάλιστα αυτό δεν συνέβαινε πάντα, αλλά περισσότερο όταν είχε υγρασία.
Μετά από λίγο καιρό άρχισε να γίνεται πιο συχνό το φαινόμενο και 1-2 φορές χτύπησε 5 λεπτά αφού πάρκαρα χωρίς βέβαια να υπάρχει κανένας λόγος!!
Πήγα στον Σάκη, έβγαλε τον συναγερμό και η επίσημη απάντηση την αντιπροσωπείας ήταν να διαβάσει ο Σάκης το pdf γιατί ήταν θέμα ρυθμίσεων!!
Εγώ ξέρω ότι σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ο συναγερμός είχε αντικατασταθεί.
Όπως και να έχει το πράγμα δε νομίζω ότι από την περιπγραφή του προβλήματος ήταν θέμα ρυθμίσεων.
Αφού ο Σάκης διάβασε όλες τις οδηγίες και κάνοντας δοκιμές κατέληξε σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις.
Δεν έχω παράπονο από τον Σάκη γιαί ξέρω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες.
Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόβλημα λύθηκε απλά κάνοντας τον συναγερμό λιγότερο ευαίσθητο!
Τώρα πάω στη μηχανή, ανοίγω την μπαγκαζιέρα, βγάζω ότι θέλω από μέσα, ακουμπάω πράγματα στη μηχανή κτλ και ο συναγρμός χαμπάρι. Πρέπει να την σηκώσεις για να ξυπνήσει.
Κανονικά σε μη ορθή λειτουργία του προϊόντος και εφόσον δεν ευθύνεται ο χρήστης πρέπει να παρέχεται οριστική λύση.
Εδώ και έξι μήνες δεν έχω την διάθεση να αχοληθώ άλλο με το θέμα, μου αρκεί που δεν μπορεί κανείς να μου ρίξει ή να σηκώσει τη μηχανή και ταυτόχρονα δεν ενοχλώ και δεν ενοχλούμαι, αλλά δεν έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα και λυπάμαι για τη στάση και της datatool και της triumph.