Cpt. Haddock"Έβαλα κι εγώ datatool. Μέχρι στιγμής όλα καλά και δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα που λέτε με τη βενζίνη αφού το μονο που ενεργοποιείται όταν σβήσεις τη μηχανή ειναι το immobilizer και όχι ο συναγερμός.
Εγω παρατήρησα ένα άλλο περίεργο που δεν ξέρω εαν έχει να κάνει με το συναγερμό, αλλα ξεκίνησε απο τότε που τον έβαλα. Στο trip computer ενώ το έχω στο ρολόι μόλις ξαναβάλω μπρος γυρνάει μονο του στην ένδειξη βενζίνης (αυτονομία). Δεν το κάνει πάντα, δεν ξέρω πότε (έχει βενζίνη μέσα) και δεν το έκανε πριν βάλω το συναγερμό.
Το έχετε ξανακούσει; Είναι σχετικό με το συναγερμό η ευπάθεια του "πολυοργάνου"; "
Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάλαβα πότε μου το κάνει εμένα!!!
Ούτε εγώ χρησιμοποιώ τι kill switch.
Απλά όταν απενεργοποιήσω τον συναγερμό για να βάλω μπρος, αν βιαστώ να ανοίξω τον διακόπτη, τότε με πάει στα χιλιόμετρα που απομένουν!
Πρέπει να περιμένεις ελάχιστα μόλις σβήσουν τα φλας για να γυρίσεις τον διακόπτη!
Ενοείται ότι έχω μόνιμα το kill switch στο on, γιατί αν τον έχεις το off και γυρίσεις τον διακόπτη, τότε μόλις πατήσεις το kill switch στο on θα σε πάει φυσικά στα χιλιόμετρα που απομένουν.
Προφανώς όλα τα παραπάνω ισχύουν αν δεν έχει μπει στη ρεζέρβα.