Re: Συναγερμός Datatool ¶
Από: sprint900 στις 24/12/2008 6:28 μμ.
Από ότι μου είπαν οι φύλακες έχει μπει μια κάμερα μπου τουθ που έχει βγάλει πολλούς συναγερμούς άχρηστους .
Το αναφέρω για να πω την γνώμη μου και μόνο , το sprint μου είναι του 97 μοντέλο με καρμπιρατέρ , ήταν ο πιο χαζός συναγερμός του κόσμου , μάλιστα με αυτοκόλλητο στην πλάκα να ειδοποιεί τον κλέφτη με τι έχει να κάνει .
Και εμένα όμως είναι ο πανηβλακας Datatool με το βύσμα , τοποθετημένος από την triumph.
Έκανα πέντε λεπτά να σκεφτώ τι θα κάνω και 10 δεύτερα να κλέψω την μηχανή μου .
Καταλαβαίνεται γιατί δεν θα γράψω τι έκανα βέβαια στο φόρουμ , αλλά ο καθένας που μπορεί να καταλάβει ένα απλό ήλεκτρο πρόβλημα καταλαβαίνει τι εννοώ .
Ξέρω ότι ο επόμενος συναγερμός μου , δεν θα οπλίζει αν δεν του πω εγώ η αν δεν κατεβάσω τουλάχιστον το στάντ που ούτως η άλλως έχει διακόπτη , δεν θα σταματάει την μηχανή μου ώστε σε περίπτωση λάθος ενεργοποιήσεις να με σκοτώσει και απλά χωρίς να σκούζει , άλλωστε έχει ενεργοποιηθεί και στην Ελλάδα οδηγία , όλοι οι συναγερμοί που κάνουν θόρυβο είναι παράνομοι και το μόνο που θέλω είναι να με παίρνει τηλέφωνο ότι κάποιος βάζει χέρι στην μηχανή μου να επέμβω και τίποτα άλλο .
Όλα τα άλλα είναι για μένα πεταμένα λεφτά .